Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ben Guesthouse & Restaurant

4/4, 4/11 Chiangmai-Lamphun Rd,Soi 2 Watkate Muang, Каренмуенг, Чіанг-Май, Таїланд 50000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Вітальня Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Вітальня Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Вітальня Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Вітальня Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Зручності Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Вітальня Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Зручності
Місцезнаходження Каренмуенг Кількість номерів: 16

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,5

із 73 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,6
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,2
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (73)
Відсортувати за:
Natalia A. Індивідуальний мандрівник Russia, 24 лютого 2015 р.
отель на одну ночь

тишина расположение
4,3
За такую цену можно остановиться на одну-две ночи. Хорошо: есть горячая вода, от центра не более км, до вокзала тоже близко дойти за 15 минут. Плохо: все какое-то убогое-убитое, грязное, старое, неуютно, в комнатах очень темно, только в угловой комнате есть окно на стене, в остальных свет проходит через балкон, на котором раковина для умывания, кран, кстати, очень неудобный - короткий, умываться невозможно. Стены тонкие и слышимость хорошая, если будет шумная компания, то не уснуть. больше в этом отеле не остановлюсь.
Повідомити про цей вігук
Maksym O. Індивідуальний мандрівник Ukraine, 23 січня 2013 р.
Небольшой гестхаус, хорошее расположение

Небольшой и достаточно тихий двор
6,3
В 10 минутах ходьбы до ночного базара и местной "вокинг стрит". Был в рабочий день - гостей было немного. С утра можете проснутся от шума на ресепшне -
Повідомити про цей вігук
Dawid K. Поїздка вдвох Poland, 14 травня 2013 р.
przyjemna atmosfera w rodzinnym guesthousie

cena, niezla lokalizacja, obsluga dobrze mowi po angielsku
6,7
Повідомити про цей вігук
Tadeusz M. Індивідуальний мандрівник Poland, 21 січня 2013 р.
Lokalizacja w spokojnej okolicy

Lokalizacja, czystość
8
Hotel zlokalizowany w spokojnej okolicy, trochę na uboczu. Czysty, dobry stosunek ceny do jakości. Wypożyczają rowery.
Повідомити про цей вігук
Sladana J. Сім"я з малими дітьми Croatia, 21 січня 2013 р.
hotel u stvarnosti ne odgovara slikama

nije mi se svidjelo nista osim ljubaznosti domacina
4,7
slike ne odgovaraju pravom,stvarnom stanju hotela.bilo je prilicno prljavo i jos smo se morali izuvati da bi usli u hotel.bilo je puno dlaka,ljudskih i zivotinjskih.soba bi mozda bila prihvatljiva da je toalet bio uredan,a bio je totalno nehigijenski.lavabo(lavandin) je bio crn,preprljav pun dlacica i dlaka iako je soba bila uredjena i pripremljena za izdavanje. vrt u kojem se jede je zapusten i pun smeca,bacenih praznih kutija cigara,boca i sl.ali vlasnik je bio preljubazan i usluzan.iako sam platila 2 sobe po 5 noci nismo ostali niti 1 jednu noc.vlasnik se cak ispricao i jako mi je zao sto je tako sve ispalo,ali stvarno je bilo neprihvatljivo.
Hotel Feature Tip: ne preporucujem
Повідомити про цей вігук
Jake E. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 1 січня 2016 р.
Fine for the money

Location, friendly staff, secure bike parking
7,3
Arrival and check in was friendly. Room is what you would expect for the money. Location is five minutes walk. Tip - come out of the alley onto the river road. To your left there is an iron bridge. Cross it and there are three things that will occupy an entire night. Over the bridge on the left is River Market restaurant - pricey, but the building is absolutely authentic Lanna style right down to the plats in the garden being entirely native Lanna. Over the bridge on the right is "Bus Bar" where there is a band performing western covers to a very high standard. Finally, walk to the end of the road and the building on your right has a Reggae Bar where you can dance the rest of the night away.
Повідомити про цей вігук
Andrey D. Поїздка вдвох Russia, 7 грудня 2015 р.
Dirty and unpleasant place

Location
3,7
The worse place we've ever stayed in. Despite of a big experience of traveling in Asia and seeing a lot of different guest houses and hostels, with an opinion that nothing can scare us anymore...)))), this one was very dirty, moldy, with the furniture which is falling apart))) We understand that it's very cheap, but you can get a room much nicer for the same price.
Повідомити про цей вігук
Yoshifumi I. Поїздка вдвох Japan, 21 листопада 2015 р.
nice people

kind staff, good water, good banana
7,7
Повідомити про цей вігук
Khanh N. Поїздка вдвох Vietnam, 4 жовтня 2015 р.
the host is very friendly and nice.

Friendly. easy to find. Good
8
The host guided us much directions to go to Old Town and night markets. We can borrow bikes and rent motorbike easily. The garden is nice and this place is easy to find
Повідомити про цей вігук
Paula A. Поїздка вдвох Philippines, 24 вересня 2015 р.
Ben Guesthouse

not crowded, near night market and main road
4
Though the hotel owner (maybe) was very helpful in our check-in, we find the location hard to find. Our cab driver was unfamiliar with the place and it tooks us about almost an hour to locate the address. The room on our second floor appeared that it has been occupied for months. The cabinet interiors were full of insect shit. We were just very tired so we just ignored the other stuff.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-МайBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - ВітальняBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - ВітальняBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелюBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелюBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - ВітальняBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелюBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - ВітальняBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелюBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелюBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - ЗручностіBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - ВітальняBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелюBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелюBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Інтер’єр готелюBen Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Ben Guesthouse & Restaurant Чіанг-Май - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06