чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Макаті, Маніла, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Фойє Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Інтер’єр готелю Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вітальня Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вітальня Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вхід Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Інтер’єр готелю Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Конференц-зал Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вітальня Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Інтер’єр готелю Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Спа-центр Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вітальня Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вітальня Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вітальня Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Конференц-зал Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Бізнес Центр Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вітальня
Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Вітальня Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Конференц-зал Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Фітнес-зал Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Ресторан Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Фойє Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Оточення Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Оточення Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Оточення Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Оточення Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Оточення Best Western Oxford Suites Makati Маніла - Спорт та розваги
Місцезнаходження Макаті Кількість номерів: 232
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 1533 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (1533)
Відсортувати за:
Rustam M. Індивідуальний мандрівник Tajikistan, 24 червня 2013 р.
Супер!

Расположение, бары и рестораны
7,7
Замечательно провел время по заранее установленной программе
Evgeny K. Поїздка вдвох Russia, 10 березня 2011 р.
Персонал приветлевый

ничего
6
номер не маленький , но староват и серовато-бежевые тона усиливали впечатление , что отелю пора освежиться , ковролин просто грязный ,номер стойко прокуренный ,часы сигналили утром каждые пять минут и не выключались , хотелось быстрей встать и уйти и прийти поздно и быстро уснуть.цена за ночь завышена ровно в 2раза.в отеле только ночевали , скучать по нему не будем. завтраки удовлетворительные.
Порада туристам: Советую выбрать другой отель
Grigory P. Поїздка вдвох Russia, 30 грудня 2010 р.
Отель оставляет желать лучшего

преимуществ нет
4,3
Персонал отеля: как везде, но могли бы быть и поприветливее Общий вид (корридоры, холл): нормальный Вид комнат: старый ремонт, очень грязно, постельное белье - желтого цвета, занавески на окнах - серые и все в пыли. Дверь на балкон и окна закрыты наглухо (может быть потому что у нас был 18ый этаж?). Мебель старая. Интернет платный по времени. Я не рекомендую этот отель никому.
Elena L. Поїздка вдвох Russia, 1 грудня 2010 р.
Отель в районе красных фонарей

Неплохой отель
8
Отель не плохой, чистый номер. Завтраки хорошие, голодными не оставили. Но вот район очень странный - улица на которой все рестораны и бары с недвусмысленными названиями и рядом стоящими девушками. Это кому что надо от отдыха - но мы приехали не за этим. Отель брали только для того, чтобы поспать 1 ночь.
Shopping Tip: конечно Mall of Asia!!!!
Elena V. Поїздка вдвох Russia, 28 червня 2010 р.
Oxford Suites Hotel

расположение
7,7
Мы , были в Маниле проездом одну ночь. На следующий день улетали на Боракай. Отель соответствует всему что было в описании на их сайте. От аэропорта (терминала 1) минут 15 на такси.Отель находится в районе Макати, деловой и торговый центр города. Номер нормальный, все чисто и работает)Кондиционер шумноват. Завтрак очень скудный, съели по яичнице, тосты - ну вообщем то и все...Фрукты были не спелые.. Вид на Манилу с 22-го этажа совершенно сумасшедший!!! Рядом ТЦ Роквилл, дошли до него пешком за 10 мин. ТЦ понравился, много интересных вещей и обуви. На цокольном этаже фудкор, огромное количество кафешек.. Отель вполне нормальный. Для остановки в нем на 1-2 ночи - идеален.
Dinesh G. Ділова поїздка India, 29 жовтня 2014 р.
Good

Nice location staff performance is ok
7
Good enjoyed
Magdalena P. Ділова поїздка Indonesia, 28 жовтня 2014 р.
The room is clean and comfortable for staying.

Clean, easy to find food but don't like the location because it is in red light district
7
It is quite okay
Anthony N. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 28 жовтня 2014 р.
Could have been better!

Location, large room, comfortable.
6,3
Have stayed here a number of times, however this wasn't the best stay I've had! Took forever to check in and check out. Wifi didn't work well. When I left I asked the doorman for a taxi with a meter to go to the airport. It didn't but the doorman said that I should take this taxi anyway! Luckily I knew what the price should be, ( depending on traffic 400 to 500 peso's). I told the driver I would pay 450 and that was it. He agreed! I think the doorman was in on this scam hoping that I wouldn't know better! Not impressed!
Kim L. Ділова поїздка Malaysia, 27 жовтня 2014 р.
Don't book this hotel
3,3
I've request for new room, yet given an old and worn out room but receptionist says that is new room. The aircond is not cold. The water heater is tripped and asked for maintenance, arrived but that it 30 minutes later. Imagine you are on trip but this problem have taken your time. To all my fellow Malaysian, avoid this hotel. Maybe it is fine for western people but definitely not us. Good luck.
Su J. Група Malaysia, 27 жовтня 2014 р.
Happy patrons!

Comfy bed, polite and helpful staff, great location
9
Hotel is located at the most happening area in P Burgos, and coincidentally we were there during the Halloween special event and it was great as they had competitions for the best props and costumes. Taxi from the airport would have been about 300 pesos, however the queue was long and cabs were low we took an offer of 950 pesos from the white cabs. Taxi ride was more than an hour due to Friday evening traffic but was no more than 20mins when we left the hotel for the airport Monday noon. The hotel itself is great overall, with three lifts servicing a total of 27 levels. It's still a tad slow but bearable. The room I had had all the essential amenities and comfortable, however the bathroom had a window with a broken curtain track, and the next room and room above it can actually see in! Solution? Showering in the dark..... The staff were great, especially the lovely Mauie who checked us in. Other staff, from the cleaners to bellboys were also very polite. If you're in need of a money changer, there is one diagonally opposite the hotel on P Burgos, one level down (take the stairs). Best rate amongst the rest we checked. Conclusion? Definitely will consider this hotel again next time round. Hey, there's a reason why on the Friday I got there the hotel was fully occupied right?!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Best Western Oxford Suites Makati МанілаBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ФойєBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Інтер’єр готелюBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВітальняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВітальняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВхідBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Інтер’єр готелюBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Конференц-залBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВітальняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Інтер’єр готелюBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Спа-центрBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВітальняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВітальняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВітальняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Конференц-залBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Бізнес ЦентрBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВітальняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ВітальняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Конференц-залBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Фітнес-залBest Western Oxford Suites Makati Маніла - РесторанBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ФойєBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ОточенняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ОточенняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ОточенняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ОточенняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - ОточенняBest Western Oxford Suites Makati Маніла - Спорт та розваги


AS-AGWEB-3B01