чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Beverly Boutique Business Hotel

F Manalo St, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Beverly Boutique Business Hotel Себу - Вітальня Beverly Boutique Business Hotel Себу - Вітальня Beverly Boutique Business Hotel Себу - Вітальня Beverly Boutique Business Hotel Себу - Вітальня Beverly Boutique Business Hotel Себу - Вітальня Beverly Boutique Business Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Beverly Boutique Business Hotel Себу - Рецепція Beverly Boutique Business Hotel Себу - Ресторан Beverly Boutique Business Hotel Себу - Номер Люкс Beverly Boutique Business Hotel Себу - Рецепція Beverly Boutique Business Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Beverly Boutique Business Hotel Себу - Рецепція Beverly Boutique Business Hotel Себу - Ресторан Beverly Boutique Business Hotel Себу - Вітальня Beverly Boutique Business Hotel Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 50
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 193 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (193)
Відсортувати за:
Andrey V. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 листопада 2012 р.
Старый отель расположенный на задворках Себу

Интерьер отеля выполнен в европейсом стиле
6
Отель недавно сменил хозяина, а хозяин сменил название, поэтому даже местные таксисты не все знают, где находится данный отель. Сам комплекс зданий расположен чуть в стороне от Манго авеню, но пробраться на улицу мешает огромная лужа, через которую не все машины переезжают, а пешеход проскакивает. Отель в очень уставшем состоянии, ремонт в здании уже давно не делали, кровати в номерах двигаются по комнатам вместе с их гостями. Впечатление от отеля очень грустное, поэтому мы в нем задерживаться не стали и на следующий день переехали в другой отель.
Nightlife Tip: Отель расположен недалеко от "Манго сквер", а поужинать я бы порекомендовал в итальянском ресторане недалеко от отеля "Venna", где можно отведать суп из морепродуктов и настоящую итальянскую пиццу.
Kuba D. Поїздка вдвох Poland, 11 квітня 2013 р.
hotel na 1-2 noce,centrum ,zakupy i kluby

hotel jest w centrum ale w cichej uliczce
7
hotel jest blisko centrum w cichej uliczce, pokoje male ale czyste, dobre miejsce na jedna -dwie noce
Wong C. Індивідуальний мандрівник Singapore, 12 вересня 2014 р.
Very old hotel with a new name. Room is small and

cheap. near to mango square
6,7
Not a plesant stay.
Nerriza L. Ділова поїздка United Arab Emirates, 16 серпня 2014 р.
great place to stay

great location, friendly staff, clean room
8,7
Comfortable
Silvio C. Індивідуальний мандрівник Italy, 12 серпня 2014 р.
good location

location friendly staff
7
ok good location next to bars and safe
Wesley E. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 5 серпня 2014 р.
Great place to stay,a nice Spanish family feeling.

The location walking distance to night life, great friendly service polite waiters waitresses and reception,clean rooms.
9,3
I enjoyed staying here , the place was in a good spot for walking distance to the bars and clubs. The hotel was very well run, the staff were super helpful, they had great service, I explained I might be late up for breakfast but they said it wasn't a problem to eat a bit later also let me have a later check out at 2pm. It had a great feel to the place kind of like Mexico (Spain) family values, I felt the atmosphere was great and staff treat me really well. "Would you like more coffee sir etc". If I come back to Cebu I shall be coming here. Regards Wesley Elson.
Kaushal M. Індивідуальний мандрівник Italy, 5 серпня 2014 р.
great hotel

location, valued for money, staff performance
8
This is my 3rd time in this hotel, very well kept near all attractions yet silent at night environment , would definitely suggest to anyone solo travelers or families
Moosa M. Індивідуальний мандрівник Bahrain, 5 серпня 2014 р.
good location

location fine.. acceable to what you need.restuarant nearby.
8
Yilmaz K. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 29 липня 2014 р.
Reasonable accommodation at a reasonable price

Location, cost, staff
8
This is a reasonable no thrills option that's well located, with Ayala Mall not so far in one direction and Mango Avenue in the other direction. There's a Restaurant on site, but the food was a bit hit and miss and unfortunately leaves a lot to be desired. However, staff service within the restaurant and elsewhere was very good. The only downside for me was the absence of a fridge in the room.
Lyle C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 8 липня 2014 р.
Centrally located Hotel

Location, Value, Cleanliness
7,7
The room was spartan but clean. No elevator to the rooms on the 2nd floor. Good location for Malls and entertainment. Breakfast was good.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Beverly Boutique Business Hotel СебуBeverly Boutique Business Hotel Себу - ВітальняBeverly Boutique Business Hotel Себу - ВітальняBeverly Boutique Business Hotel Себу - ВітальняBeverly Boutique Business Hotel Себу - ВітальняBeverly Boutique Business Hotel Себу - ВітальняBeverly Boutique Business Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Beverly Boutique Business Hotel Себу - РецепціяBeverly Boutique Business Hotel Себу - РесторанBeverly Boutique Business Hotel Себу - Номер ЛюксBeverly Boutique Business Hotel Себу - РецепціяBeverly Boutique Business Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Beverly Boutique Business Hotel Себу - РецепціяBeverly Boutique Business Hotel Себу - РесторанBeverly Boutique Business Hotel Себу - ВітальняBeverly Boutique Business Hotel Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3B07