Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bluewater Harbour Motel

1 Powell Street, Боуен, Острови Уітсанді, Австралія 4805 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Вхід Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Вхід Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Вхід Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Вхід Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Рецепція Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Рецепція Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Рецепція Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Ресторан Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Зручності Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Зручності Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Басейн Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Басейн Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Басейн Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Басейн Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Басейн Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Басейн
Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Зовнішній вид готелю Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Зручності
Місцезнаходження Боуен Кількість номерів: 19

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 12 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,8
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (12)
Відсортувати за:
Dawn W. Поїздка вдвох Australia, 5 січня 2016 р.
Wilcox's Review

The receptionist was very friendly and helpful, it was quiet and we had a lovely room.
7,7
Our stay was very pleasant and we were very impressed with the receptionist and we enjoyed our short stay there. We did not dine there
Повідомити про цей вігук
Matthew W. Ділова поїздка Australia, 13 листопада 2015 р.
Good location, quiet and clean

Location, clean and quiet
7,3
Повідомити про цей вігук
Nino N. Поїздка вдвох Australia, 1 вересня 2015 р.
A pleasant stay in a sleepy town

Pool was great. Accommodation was spacious,, clean and comfortable.
8
The host Kim, was absolutely accommodating in ever way.....made it feel like home whilst away from home!
Повідомити про цей вігук
Debbie C. Індивідуальний мандрівник Australia, 9 травня 2015 р.
Highly recommend

Comfort, cleanliness and location
9,3
Great place to stay in Bowen
Повідомити про цей вігук
Kel C. Поїздка вдвох Australia, 26 квітня 2015 р.
Great service

Service, location, facilities
10
The service by the staff at blue water was incredible. I would recommend them any day and will be back for sure
Повідомити про цей вігук
Adesina A. Ділова поїздка Australia, 24 січня 2015 р.
Simple but nice

Cleanliness, comfort and peace
8
Good
Повідомити про цей вігук
Necia M. Поїздка вдвох New Zealand, 26 грудня 2014 р.
Nice place

clean, spacious, value for money
7,3
Lovely
Повідомити про цей вігук
Bradley M. Сім"я з малими дітьми Australia, 25 вересня 2014 р.
Good Bowen experience.

Walking distance to everything, the staff and nice room.
7,7
Staff very helpful, within walking distance to esplanade, pubs, city centre and a good spot from which to experience Bowen.
Повідомити про цей вігук
Paula W. Ділова поїздка Australia, 12 травня 2014 р.
Bluewater Harbour Motel

Very large rooms, great location, quiet rooms
9,3
My stay was very pleasant. The room was very generous in size, very comfortable, and good facilities
Повідомити про цей вігук
Grethel M. Поїздка вдвох Australia, 7 жовтня 2013 р.
Great :D

Quiet comfortable centrally located to town
7,7
I was in Bowen for a school reunion, was not in the room much but when I needed sleep after a big day of activities, I slept peacefully. I only had a short distance to walk from the central part of town after the pubs (the taxis seem to take a long time). My room was cleaned and tidied while I was out on daily activities. The staff are super nice and approachable. I will definately stay there again :D
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bluewater Harbour Motel Острови УітсандіBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - ВхідBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - ВхідBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - ВхідBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - ВхідBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - РецепціяBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - РецепціяBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - РецепціяBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - РесторанBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - ЗручностіBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - ЗручностіBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - БасейнBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - БасейнBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - БасейнBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - БасейнBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - БасейнBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - БасейнBluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Зовнішній вид готелю Bluewater Harbour Motel Острови Уітсанді - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02