Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bohol Bee Farm Hotel

Dao, Дауіс - острів Панглао, Бохол, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Пляж Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Пляж Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Пляж Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Пляж Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Вхід Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Вхід Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Вхід Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Вітальня Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Інтер’єр готелю Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Зовнішній вид готелю Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Інтер’єр готелю Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Вид
Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Сад Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан
Місцезнаходження Дауіс - острів Панглао Кількість номерів: 28

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 386 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,3
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
8,7
Усі відгуки (386)
Відсортувати за:
Daniil M. Сім"я з малими дітьми Russia, 2 січня 2013 р.
Прекрасный отель

Отличные номера, большая красивая территория, вкусная еда
9,7
+ Отель прекрасный. Очень красивые большие номера, большая территория, детские бассейны. Интересная кухня с фантазией. Трансфер до отеля бесплатный. Прекрсный снорк прямо с причала отеля. - Отель расположен уединенно, далеко от любых развлечений. Нет пляжа, купание с детьми опасно, дно с большим количеством морских ежей прямо у берега.
Yuriy S. Сім"я з малими дітьми Russia, 2 січня 2012 р.
национальный калорит

атмосфера филиппинской жизьни
6,7
все началось с того,что забронированной виллы не оказалось,и жили мы в прекрасной комнате. тихое место. еда жуткая,как и повсюду на Филиппинах. понравилось оформление комнаты,сплошное рукоделие
Rosario D. Поїздка вдвох Philippines, 16 квітня 2015 р.
wow

food is fantastic
9
upon arrival we were advised that our room was upgraded. wow, we were given an oceanview room.
Maria E. Індивідуальний мандрівник United States of America, 12 квітня 2015 р.
4 days at the hotel

The tour: great ice cream; helpful staff
6,3
We enjoyed our stay. Just wished we had wifi in the rooms, drawers for clothing and a ledge in the bathroom for shampoo, etc.
Philip O. Сім"я з малими дітьми Ireland, 10 квітня 2015 р.
This is a Special Place

food, location, unique experience
9,3
Our stay at BBF was wonderful. Every meal was filling, delicious and healthy. They have the most delicious ice cream in the world.
Elmer C. Група Philippines, 6 квітня 2015 р.
A place to relax

Peaceful, Good Food, Great Service
8
Had a good stay at this hotel, we occupied the Honeycomb which is very spacious for the five of us. Great food on the table. But what I liked the best is the place is ideal if you wish to relax as it's facing a very calm Bohol Sea. The downside is we have to go out to enjoy the beach. But apart from that it's a place I recommend.
Marjorie B. Поїздка вдвох Philippines, 6 квітня 2015 р.
it feels like home. i so appreciate it!

the simple but creative design of rooms, organic and green place it refreshing!
8
I love it the simple creative and how you see the people smile and i just really love the house the kubo and seaside restaurant!
Jessica N. Поїздка вдвох France, 2 квітня 2015 р.
Very beautiful place

Good place, good food and a very beautiful room!
10
Marieneth A. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 1 квітня 2015 р.
Awesome

Food is really GREAT, staff are very friendly and approachable, the view is breathtaking.
9
PERFECT
Rachael S. Поїздка вдвох Canada, 30 березня 2015 р.
Absolutely lovely Boutique Hotel

Uniqueness, Food, Accomodation
10
Amazing! This is such a special place. My husband and I backpacked through 5 locations in the PH and this was by far our favorite. Great job Bohol Bee Farm! Keep it up!!!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bohol Bee Farm Hotel БохолBohol Bee Farm Hotel Бохол - ПляжBohol Bee Farm Hotel Бохол - ПляжBohol Bee Farm Hotel Бохол - ПляжBohol Bee Farm Hotel Бохол - ПляжBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВхідBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВхідBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВхідBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - Інтер’єр готелюBohol Bee Farm Hotel Бохол - Зовнішній вид готелю Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Інтер’єр готелюBohol Bee Farm Hotel Бохол - БасейнBohol Bee Farm Hotel Бохол - БасейнBohol Bee Farm Hotel Бохол - БасейнBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВидBohol Bee Farm Hotel Бохол - СадBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - Спа-центрBohol Bee Farm Hotel Бохол - Спа-центрBohol Bee Farm Hotel Бохол - Спа-центрBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВидBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВидBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВидBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВидBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВидBohol Bee Farm Hotel Бохол - МагазиниBohol Bee Farm Hotel Бохол - МагазиниBohol Bee Farm Hotel Бохол - МагазиниBohol Bee Farm Hotel Бохол - Зовнішній вид готелю Bohol Bee Farm Hotel Бохол - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Бохол - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВидBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Бохол - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Бохол - Місця відпочинку та розвагиBohol Bee Farm Hotel Бохол - Місця відпочинку та розвагиBohol Bee Farm Hotel Бохол - ОточенняBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - ОточенняBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - БасейнBohol Bee Farm Hotel Бохол - Спа-центрBohol Bee Farm Hotel Бохол - БасейнBohol Bee Farm Hotel Бохол - РесторанBohol Bee Farm Hotel Бохол - ОточенняBohol Bee Farm Hotel Бохол - Ресторан


AS-AGWEB-3A06