Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bohol Bee Farm Hotel

Dao, Dauis, Острів Панглао, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Вхід Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Вхід Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Вхід Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Зовнішній вид готелю Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Магазини Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Басейн Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан
Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ресторан
Місцезнаходження Dauis Кількість номерів: 28

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,4
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
8,7
Усі відгуки (418)
Відсортувати за:
Daniil M. Сім"я з малими дітьми Russia, 2 січня 2013 р.
Прекрасный отель

Отличные номера, большая красивая территория, вкусная еда
9,7
+ Отель прекрасный. Очень красивые большие номера, большая территория, детские бассейны. Интересная кухня с фантазией. Трансфер до отеля бесплатный. Прекрсный снорк прямо с причала отеля. - Отель расположен уединенно, далеко от любых развлечений. Нет пляжа, купание с детьми опасно, дно с большим количеством морских ежей прямо у берега.
Повідомити про цей вігук
Yuriy S. Сім"я з малими дітьми Russia, 2 січня 2012 р.
национальный калорит

атмосфера филиппинской жизьни
6,7
все началось с того,что забронированной виллы не оказалось,и жили мы в прекрасной комнате. тихое место. еда жуткая,как и повсюду на Филиппинах. понравилось оформление комнаты,сплошное рукоделие
Повідомити про цей вігук
Roger M. Поїздка вдвох New Zealand, 10 серпня 2015 р.
We had a amazing stay there ,

Location, food , relaxing
8
Great stay , we had two nights , 3 days including a late 2pm check out Thanks for a great time , the water was cristal clean , nicer than swimming off the beach
Повідомити про цей вігук
Delia R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 серпня 2015 р.
HIGHLY RECOMMENDED!

staff performance EXCELLENT service!
10
Food..excellent! services..excellent! experience..excellent! come visit Bee Bohol Farm u wont regret.. a real treat for a vacation.. quiet..respectful staff we will surely come back again. Thanks to Rhuel, Ariel and the ladies in the restaurant/buffet made our vacation memorable :)
Повідомити про цей вігук
Philip O. Сім"я з малими дітьми Ireland, 7 серпня 2015 р.
A Unique Experience

Food, location, concept
9,3
Our stay at Bohol Bee Farm was fun and interesting. I have reviewed this resort before, and like last time, I will say that it is a unique experience to get such high quality food in the Philippines. I've tasted ice cream all over the world, but what they have at BBF is the best.
Повідомити про цей вігук
Ian D. Індивідуальний мандрівник Philippines, 24 липня 2015 р.
A good place to hide

Location, facilities, food.
7,7
Located away from the touristy areas of Tagbilaran and the rest of Panglao Island, this resort is a cliffside property. If one is looking for a beachside experience, this is not it. At the time of my stay, the sea deck was being renovated (bummer) and so it left guests only 2 options: the "pool" and the 4 jacuzzis on the deck. My room was found close to the latter and it became the highlight of the day. My room was located along the "Bohol" section of the resort. It was very spacious and I loved the layout. In fact, it could easily fit 5 people if some of them were on sleeping bags. There is a sitting area on the porch and a breakfast setup for 2 indoors. There's a mini-fridge but no safe in my room. The bathroom had a bidet! Most bathrooms in the Philippines don't have this small luxury. :) As part of the overall bee farm community, the whole property features an organic garden and several projects that support the community. The resort's restaurant, is widely known for their "organic" food. Diners often think they're eating "healthier" but that is often a misnomer since, as far as I have observed, only the vegetables are organically grown. The rest of the ingredients in their dishes cannot claim to be organic. The menu is also a mixed bag of regular fare. The restaurant itself does not claim to be so. Having said that, the restaurant has an interesting way of including vegetables into their breads. Filipinos are mostly non-salad eaters (other than the traditional ceviche or ensalada) and so they find the approach of the salads here unique. For a solo traveller, the restaurant's menu is a bit on the pricy side. One small note, WiFi is only available near the reception building. In fact, mobile phone reception is not always available in all areas of the property.
Повідомити про цей вігук
Jacqueline M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 4 липня 2015 р.
Love the room and the organic food

spacious room, delicious organic food, and best scenic view
9,7
The hotel is great, was upgraded to deluxe room!!! Thanks Bohol Bee Farm Staff
Повідомити про цей вігук
Roy K. Поїздка вдвох Canada, 27 червня 2015 р.
WONDERFUL UNIQUE EXPERIENCE

ORGANIC SALAD, ROOM, STAFF
9,3
This was my first time here and I was very impressed with the entire operation, from the organic gardens to the bee hives to the restaurant, ice cream parlour, pool and of course the rooms. But more of all the staff. Felix and one other younger fellow. Unfortunately I cannot remember his name but they impressed us the most. The younger fellow fixed out television which went kaput in a matter of seconds. Felix was the bee master and he was super friendly and we enjoyed chatting with him a lot. We loved the salads and the meals there. Very unique setting and the first time that I was actually freaked out by an ugly spider that made its home on an outside wall. We left it alone and it left us alone....perfect harmony. Thanks to all the staff for making our stay so enjoyable.
Повідомити про цей вігук
Marlon J. Поїздка вдвох Philippines, 12 червня 2015 р.
good place to stay for couples

food...ambiance and accomodation.
8
good food good service ....
Повідомити про цей вігук
Hiroaki T. Група Japan, 7 червня 2015 р.
Everything is awesome

Clean, peace and good foods
10
I came back here again because I love foods, the sea and silence. It was so relaxing there. I will come back there again and again!!
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bohol Bee Farm Hotel Острів ПанглаоBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВхідBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВхідBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВхідBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Зовнішній вид готелю Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - МагазиниBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - БасейнBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - БасейнBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - БасейнBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - БасейнBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - БасейнBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - БасейнBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - БасейнBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - РесторанBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Спа-центрBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Спа-центрBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Зовнішній вид готелю Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Зовнішній вид готелю Bohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВидBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ЗручностіBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - ВітальняBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Балкон/ТерасаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімнатаBohol Bee Farm Hotel Острів Панглао - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C01