чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bohol Vantage Resort

Panorama Street 1, Дауіс - острів Панглао, Бохол, Філіппіни 6339 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bohol Vantage Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Вид Bohol Vantage Resort Бохол - Басейн Bohol Vantage Resort Бохол - Басейн Bohol Vantage Resort Бохол - Басейн Bohol Vantage Resort Бохол - Сад Bohol Vantage Resort Бохол - Сад Bohol Vantage Resort Бохол - Поле для гри в гольф Bohol Vantage Resort Бохол - Сад Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня
Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня
Місцезнаходження Дауіс - острів Панглао Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 101 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (101)
Відсортувати за:
Alexey O. Індивідуальний мандрівник Russia, 5 січня 2014 р.
плохо

вид
5
не очень,отель на одну ночь,
Alexey O. Індивідуальний мандрівник Russia, 5 січня 2014 р.
Ужасное место

Только вид
4,3
Отель находится на горе,таксисты туда ездить не хотят.Доехать с отеля на пляж надо платить 600-700 песо с пляжа доехать 600-1000за такси. В магазин сьездить 350-600 туда и 600 обратно. В отеле отдыхающие в основном были нетрадиционной ориентации (не очень приятно на это было смотреть). Отель находится на отшибе пешком не прогулятся Отель на одну ночь Скукота полная не каких развлечений
Ruigi D. Ділова поїздка Philippines, 25 жовтня 2014 р.
Wonderful place

Spacious rooms
8
Overall it was good. It's around 20 mins from the airport. The staff were very friendly however they didn't know what to do when the dvd player wasn't working and the tv reception was not clear. They said that the maintenance guy was only available until 5pm so they couldn't fix it. Anyway, the room was spacious and clean. The toilet was also neat. The view outside was amazing. The only problem I had was that the blanket was too thin but it could've been solved by increasing the thermostat of the aircon. Value for money is very good! I'd come back and probably get the apartment room if I were on vacation.
Geoff M. Поїздка вдвох Canada, 5 жовтня 2014 р.
ok

cleanliness,Owner, ok
7,3
Choy V. Поїздка вдвох Philippines, 9 вересня 2014 р.
Hotel stay

Great view.. Good breakfast to start the day, and very accommodating staff.
9,7
Sung K. Поїздка вдвох South Korea, 2 вересня 2014 р.
view

VIEW.. PANORAMA VIEW... VIEW
5
Once you go in this hotle you are lockin.. there are no place to go.. just sat and look over the great view.. it located high point and good panorama view.. Hotel resturant price high and not many choice but teast food is okay.. Maybe just one day stay is okay..
Sander M. Поїздка вдвох Estonia, 4 серпня 2014 р.
Awesome

really nice hotel. awesome views, good and friendly, amazing breakfast and HUGE rooms with a view and wifi. very happy! staff
9,7
Awesome
Dialdo N. Поїздка вдвох Indonesia, 31 липня 2014 р.
Sunset & Sunrise from our room

Beautiful view, comfort room & good meals
9,3
We really love our stay in Bohol Vantage. The hotel is far from the beach, but we knew it from the hotel info. When we first arrive in Bohol Vantage we were very tired, but after we saw the view from the hotel looby & restaurant, all the tired feeling was gone. The view of the sea is breathtaking. Moreover, when we check in to the room we found out that our room had a terrace for relaxing and the view was also beautiful. We took some pretty sunrise pictures from our room's terrace. The room itself was spacious, clean and really comfort. It's one the best value hotel we've ever stay.
Geraldine C. Поїздка вдвох United States of America, 21 липня 2014 р.
Great view

Great view of the island, friendly staff, great value
6,3
It was a great stay. The view is the best feature. The room itself is a 2 star quality but the balcony makes up for it. There are hammocks where you can just relax. Overall the staff was friendly but a little on the slower side. Maybe that's just the slow pace of island living.
Stephen N. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 20 листопада 2013 р.
Excellent Hotel, Stunning Views.

Very Friendly & Helpful Staff & Owner, So Very Relaxing.
9,7
The hotel is situated on a hillside hence the stunning views of Bohol and Panglao, the location far enough away to be away from the noise of city life however only a short drive away from the city and beaches, use the hotel transport this is very reasonably priced compared to the locals. The rooms were very clean, spacious with exceptionally large balcony. The staff were so friendly and helpful anything you wished for the obliged. Only had breakfast at the hotel as we were out all day, this was plentiful / good, however the restaurant menu looked good. A very relaxing location, you could not leave the hotel and be quite happy. Will defiantly return.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bohol Vantage Resort БохолBohol Vantage Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Bohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - ВидBohol Vantage Resort Бохол - БасейнBohol Vantage Resort Бохол - БасейнBohol Vantage Resort Бохол - БасейнBohol Vantage Resort Бохол - СадBohol Vantage Resort Бохол - СадBohol Vantage Resort Бохол - Поле для гри в гольфBohol Vantage Resort Бохол - СадBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напої


AS-AGWEB-3B03