чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bohol Vantage Resort

Panorama Street 1, Дауіс - острів Панглао, Бохол, Філіппіни 6339 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bohol Vantage Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Ресторан Bohol Vantage Resort Бохол - Вид Bohol Vantage Resort Бохол - Басейн Bohol Vantage Resort Бохол - Басейн Bohol Vantage Resort Бохол - Басейн Bohol Vantage Resort Бохол - Сад Bohol Vantage Resort Бохол - Сад Bohol Vantage Resort Бохол - Поле для гри в гольф Bohol Vantage Resort Бохол - Сад Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня
Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня Bohol Vantage Resort Бохол - Вітальня
Місцезнаходження Дауіс - острів Панглао Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 99 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (99)
Відсортувати за:
Alexey O. Індивідуальний мандрівник Russia, 5 січня 2014 р.
плохо

вид
5
не очень,отель на одну ночь,
Alexey O. Індивідуальний мандрівник Russia, 5 січня 2014 р.
Ужасное место

Только вид
4,3
Отель находится на горе,таксисты туда ездить не хотят.Доехать с отеля на пляж надо платить 600-700 песо с пляжа доехать 600-1000за такси. В магазин сьездить 350-600 туда и 600 обратно. В отеле отдыхающие в основном были нетрадиционной ориентации (не очень приятно на это было смотреть). Отель находится на отшибе пешком не прогулятся Отель на одну ночь Скукота полная не каких развлечений
Choy V. Поїздка вдвох Philippines, 9 вересня 2014 р.
Hotel stay

Great view.. Good breakfast to start the day, and very accommodating staff.
9,7
Sander M. Поїздка вдвох Estonia, 4 серпня 2014 р.
Awesome

really nice hotel. awesome views, good and friendly, amazing breakfast and HUGE rooms with a view and wifi. very happy! staff
9,7
Awesome
Dialdo N. Поїздка вдвох Indonesia, 31 липня 2014 р.
Sunset & Sunrise from our room

Beautiful view, comfort room & good meals
9,3
We really love our stay in Bohol Vantage. The hotel is far from the beach, but we knew it from the hotel info. When we first arrive in Bohol Vantage we were very tired, but after we saw the view from the hotel looby & restaurant, all the tired feeling was gone. The view of the sea is breathtaking. Moreover, when we check in to the room we found out that our room had a terrace for relaxing and the view was also beautiful. We took some pretty sunrise pictures from our room's terrace. The room itself was spacious, clean and really comfort. It's one the best value hotel we've ever stay.
Geraldine C. Поїздка вдвох United States of America, 21 липня 2014 р.
Great view

Great view of the island, friendly staff, great value
6,3
It was a great stay. The view is the best feature. The room itself is a 2 star quality but the balcony makes up for it. There are hammocks where you can just relax. Overall the staff was friendly but a little on the slower side. Maybe that's just the slow pace of island living.
Stephen N. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 20 листопада 2013 р.
Excellent Hotel, Stunning Views.

Very Friendly & Helpful Staff & Owner, So Very Relaxing.
9,7
The hotel is situated on a hillside hence the stunning views of Bohol and Panglao, the location far enough away to be away from the noise of city life however only a short drive away from the city and beaches, use the hotel transport this is very reasonably priced compared to the locals. The rooms were very clean, spacious with exceptionally large balcony. The staff were so friendly and helpful anything you wished for the obliged. Only had breakfast at the hotel as we were out all day, this was plentiful / good, however the restaurant menu looked good. A very relaxing location, you could not leave the hotel and be quite happy. Will defiantly return.
Travis D. Поїздка вдвох Australia, 10 листопада 2013 р.
Not very good, but not their fault

The view, Home feeling apartment, Swimming pool
4
We stayed 3 days after the typhoon hit and they had no power so we couldn't charge our phones or use computers etc. They couldn't cook us most food because of having no power and we couldn't cook our own food in the apartment when that was the main reason we chose this hotel. We were meant to stay 3 nights but we left after the 1st night as it wasn't up to standards wit h no power. We weren't refunded for the first night.
Hearin H. Поїздка вдвох South Korea, 12 серпня 2013 р.
unpleasant memories at bohol vantage resort

good view good view
3,7
At the very first time, I was satisfied with the good view of the resort, but that was all. I couldn't have a good sleep in the resort because of loud music came from the restaurant. They had a party until 2am even though guests were in the resort. Moreover, in the room there were a lizard made noise from time to time. I requested to staffs the lizard out but I heard the noise again. Furthermore, in the room there was an old plastic water boiler that makes very unhealthy water. After I had requested, they offered two bottles of complimentary water. Overall, the resort is old, uncared and very far from Alona beach.
William B. Поїздка вдвох United States of America, 13 липня 2013 р.
ok

view view view
6,3
stay was ok a bit pricey for what u get... restaurant prices way too high for what you get.... fantastic view from the restaurant and room that is the best feature of the hotel... there are two buildings for guest request the most northern building as the southern one gets baked by sun all day and is warm. couldn't get rid of a bad bo odor in the shower from the time we checked in until we left..... don't know if it was emananting from the drain or what??

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bohol Vantage Resort БохолBohol Vantage Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Bohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - РесторанBohol Vantage Resort Бохол - ВидBohol Vantage Resort Бохол - БасейнBohol Vantage Resort Бохол - БасейнBohol Vantage Resort Бохол - БасейнBohol Vantage Resort Бохол - СадBohol Vantage Resort Бохол - СадBohol Vantage Resort Бохол - Поле для гри в гольфBohol Vantage Resort Бохол - СадBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - ВітальняBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напоїBohol Vantage Resort Бохол - Їжа та напої


AS-AGWEB-3C06