чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bolton Hotel

Corner Bolton & Mowbray Street, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bolton Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Bolton Hotel Веллінгтон - Рецепція Bolton Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелю Bolton Hotel Веллінгтон - Фойє Bolton Hotel Веллінгтон - Вітальня Bolton Hotel Веллінгтон - Вітальня Bolton Hotel Веллінгтон - Вітальня Bolton Hotel Веллінгтон - Вітальня Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелю Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс
Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Номер Люкс Bolton Hotel Веллінгтон - Ванна кімната Bolton Hotel Веллінгтон - Ванна кімната Bolton Hotel Веллінгтон - Фітнес-зал Bolton Hotel Веллінгтон - Басейн Bolton Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Bolton Hotel Веллінгтон - Ресторан Bolton Hotel Веллінгтон - Ресторан Bolton Hotel Веллінгтон - Ресторан
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 139
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 51 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,3
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (51)
Відсортувати за:
Daniel M. Сім"я з малими дітьми New Zealand, 5 вересня 2014 р.
Comfortable

Breakfast, rooms, loxatuon
7,7
Was nice but a bit expensive
Ljbin S. Ділова поїздка New Zealand, 17 липня 2014 р.
Excellent

Staff,room,restaurant...all superb
10
Dy S. Поїздка вдвох New Zealand, 29 червня 2014 р.
perfect

clean,central,a treat
8
Scott T. Поїздка вдвох New Zealand, 11 травня 2014 р.
Great staff Pillow and sheets not my favourite

Staff
8,7
Hotel of good standard. What we expected for price.
Neil M. Поїздка вдвох United Kingdom, 10 травня 2014 р.
Excellent

Room facilities great bed nice lounge
9
Excellent
Alex S. Поїздка вдвох Australia, 26 квітня 2014 р.
Stay let down by desk staff.

Location to our desired places of interest, the iPad compendium, room facilities and mini-bar.
6,3
Was the lowlight on our trip in regards to the exceptional customer service we came across in NZ. Other than that the stay and room facilities were very acceptable.
Frank A. Індивідуальний мандрівник Australia, 26 квітня 2014 р.
Comfortable, accessible, enjoyable

Service, room quality, value
8
I was there for the Dawn Service and the AFL Game, this hotel is centrally located for both, for me the Bolton's rooms are exceptional value. Providing for either eating in or visiting many of the local Wellington wharf restaurants that are in easy walking distance, highly recommended.
Janette B. Поїздка вдвох Australia, 26 квітня 2014 р.
Centrally located and well presented

The hotel has comfortable beds in well appointed rooms and friendly staff.
9
We were attending the AFL Anzac day game in Wellington. The hotel is close to the ground and extremely comfortable. Great staff too.
James H. Поїздка вдвох Australia, 11 березня 2014 р.
Comfort and style

Room was stylish , comfortable and luxury items available
8,7
Very pleasing for our first night. A lovely room . Good view. All the facilities, toiletries and room features you would expect from A 4 star plus hotel. TV had channels. Nice walking distance around Central wellington. Breakfast was also well done. Only negative - the taxi in the morning booked for us was a luxuary one and seemed to cost a lot more than usual cabs.
Lindsay R. Поїздка вдвох Australia, 15 лютого 2014 р.
A good stay at Bolton

Free wifi, great breakfast, small but nicely decorated room
8
We enjoyed our stay at the Bolton. It was a $39 NZ fare in a taxi from the airport but we where then placed near to the Interislander ferry the next morning.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bolton Hotel ВеллінгтонBolton Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Bolton Hotel Веллінгтон - РецепціяBolton Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелюBolton Hotel Веллінгтон - ФойєBolton Hotel Веллінгтон - ВітальняBolton Hotel Веллінгтон - ВітальняBolton Hotel Веллінгтон - ВітальняBolton Hotel Веллінгтон - ВітальняBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелюBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Номер ЛюксBolton Hotel Веллінгтон - Ванна кімнатаBolton Hotel Веллінгтон - Ванна кімнатаBolton Hotel Веллінгтон - Фітнес-залBolton Hotel Веллінгтон - БасейнBolton Hotel Веллінгтон - Конференц-залBolton Hotel Веллінгтон - РесторанBolton Hotel Веллінгтон - РесторанBolton Hotel Веллінгтон - РесторанBolton Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барBolton Hotel Веллінгтон - РесторанBolton Hotel Веллінгтон - РесторанBolton Hotel Веллінгтон - РесторанBolton Hotel Веллінгтон - ВітальняBolton Hotel Веллінгтон - ВітальняBolton Hotel Веллінгтон - Басейн


AS-AGWEB-3C08