Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bonita Oasis Beach Resort

Panagsama Beach / Bantayan 1 , Basdiot, Моалбоал, Моалбоал, Філіппіни 6032

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 87 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
6,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (87)
Відсортувати за:
Konstantin C. Поїздка вдвох Russia, 27 січня 2016 р.
Хорошее место испорчено экономией владельцев

Размер номера, прямой выход к морю,
4,7
Останавливались в этом отеле на 3 ночи. Отель расположен в очень тихом месте Панагсама бич, если вы не собираетесь брать мотобайк готовьтесь к тому, что будете привязаны к трансферу отеля для выезда особенно в темное время суток, а оно здесь наступает в 6 , максимум в 6:30 часов. Поблизости нет ничего (ни магазинов ни кафе). Отель мог бы быть очень неплохим, но вот жадность его владельцев не позволит ему добиться успехов, ибо прослеживается явная экономия на обслуживающем персонале (его практически нет), уборку номера за все 3 дня не провели НЕ РАЗУ, даже не выкидывали мусор, кроме того очень маленький напор воды в душе. Кондиционер самый дешевый (который просто вставлен в отверстие в стене) соответственно шумит он так, что спать с ним ночью не возможно, благо когда мы останавливались здесь погода была не жаркая и шел дождь так что по ночам выключали кондиционер чтобы поспать. Сейфа в номере нет а если вы сдали ценные вещи на ресепшн будьте готовы к тому, что если вам потребуется получить их обратно после 9 часов вечера вам придется искать сотрудника отеля который будет уже мирно спать в своей постельке. Ресепшн круглосуточно НЕ работает... Имеете поздний chek-in? - предупредите отель заранее об этом иначе будете бегать по его территории в поисках немногочисленного стафа.
Повідомити про цей вігук
Alexander K. Поїздка вдвох Russia, 17 листопада 2014 р.
Достойный отель за небольшие деньги

Приветливый Персонал
8,7
Повідомити про цей вігук
Yulia D. Поїздка вдвох Russia, 14 грудня 2013 р.
Тихий уютный отель

Удаленность от шумных мест, вежливый внимательный персонал, прекрасная ухоженная территория.
9,7
Заселение и выселение быстрое, без задержек. Для выезда в людные места требуется поездка, пешком не дойти.
Повідомити про цей вігук
Joseph A. Група United States of America, 28 січня 2016 р.
A Quiet and Peaceful Place

Peacefulness, Large Room, Spacious
8
Rooms are spacious and have good value. The resort is quite far from the busy Panagsama Beach, but is best for those who are looking for rest. The food and staff aren't bad too.
Повідомити про цей вігук
Aicone D. Група Philippines, 24 січня 2016 р.
Too far from the Main Road and Tourist attractions

Pool, Pool, Pool
3,7
At first i thought it was near Kawasan Falls but I was wrong. An hour ride more and you can reach Kawasan Falls.
Повідомити про цей вігук
Ronald M. Група Philippines, 19 січня 2016 р.
comfy and cheap

pool, hotel staffs and comfortable room
9,7
The room we occupy was comfortable enough. The pool was great as well as the food. Hotel staffs were so nice...
Повідомити про цей вігук
Kristine A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 11 січня 2016 р.
Pleasant stay

Big room, Food, staffs are very accomodating and facilities are well maintained
9
1) Food was good - Breakfast portion are big and with whole mango fruit. We also ate dinner at their restaurant. When you look at the menu the price seems high but the food taste can compensate as seafoods are fresh and other menu taste good as well. 2) Staffs are really friendly - they help us book a van for our oslob trip and free transfer to bus terminal on our check-out. We requested our breakfast to be packed since we have an early tour which they are able to do 3) The hotel facilities are well maintained including the pool and rooms 4) location was away from the panagsama so there is no other restaurant nearby if you want other food option 5) downside is that there is no shoreline as the beach front is made of rocks not sand which is not suitable for swimming
Повідомити про цей вігук
Andreas B. Поїздка вдвох Germany, 9 січня 2016 р.
Beachtime !

The reef ! Big rooms with nice bathroom
7,3
No TV in room, Flip flops are stolen but gut free used one from the manager ! Nice snorkeling reef just in front !
Повідомити про цей вігук
Maria L. Група Philippines, 13 жовтня 2015 р.
Not bad

helping staff, comfy bed, and very spacious
7
Повідомити про цей вігук
Ben H. Сім"я зі старшими дітьми United Arab Emirates, 8 вересня 2015 р.
Place is nice but far from white beach

quiet, clean and relax
6
it was relaxing for us family since we want quiet and far from any noise which this place gave us what we need. The only bad side is the beach, we were expecting that front beach was the white beach but was advised that we need to drive 15 - 20 mins to reach the white beach. So we end up in pool which was small but was fine; total experience is good.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Bonita Oasis Beach Resort МоалбоалBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВітальняBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Bonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Балкон/ТерасаBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - РецепціяBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВітальняBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - РесторанBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВітальняBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВітальняBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВітальняBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВітальняBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ПляжBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Спорт та розвагиBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВітальняBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ПляжBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - СадBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ВидBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Балкон/ТерасаBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - ПляжBonita Oasis Beach Resort Моалбоал - Пляж


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07