чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel

84-86 Wuhu Street, Хунг Хом, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Номер Люкс Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Номер Люкс Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Номер Люкс Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вхід Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Фойє Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Ванна кімната Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Ванна кімната
Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Ванна кімната Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю
Розміщення: Хунг Хом Кількість номерів: 67

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 420 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
7,1
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,5
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (420)
Zhanna T. Поїздка вдвох Russia, 17 листопада 2013 р.
Хороший отель для отдыха эконом.класса

Дружелюбный персонал, хорошее кафе при отеле, быстрое обслуживание
9,7
Все замечательно! Тихий, спокойный район, доступность к общественному транспорту,доброжелательный персонал.
Evgeny A. Поїздка вдвох Russia, 19 жовтня 2013 р.
2 ночи.

расположение
6,7
Бронировали на 2 ночи. номер подходит только, чтобы переночевать, есть телевизор/холодильник/теплая вода/кондиционер. минусы: депозит 500$Hk, шумный неконтролируемый кондей, заселение с 2PM.
Olga V. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 липня 2013 р.
Небольшой отель в приятным персоналом

Включен завтрак, доброжелательный персонал, тихо, хорошо убирают номера
8,7
Быстро заселились, неожиданно нам выдали талончики на завтрак (при бронировании не было такой опции), номера черезвычайно маленькие, но есть камера хранения для чемоданов (мы не пользовались). Туалет и душ раздельные, душ очень хороший. В отеле завершался ремонт - всё новое, чистое. Завтрак приятный, но однообразный, делали себе мягкие вафли. Очень приятный, вежливый персонал. До метро ходили пешком - минут 10. В целом приятное впечатление.
Alexandr G. Індивідуальний мандрівник Russia, 14 березня 2013 р.
Кладовка для бэкпэкера

Удобное расположение, Смешной мини номер,
4,3
Это кладовка для того что бы бросить вещи и поспать, по факту это хостел, только с выдачей зубных щеток, чистых полотенец и уборкой. Очень прикольно из кровати сразу попадать в ванную комнату. Удобное расположение, дикий скидос на номер это были плюсы. Если вы не изнеженная спа барышня и вам важнее достопримечательности, а не количество ванных комнат, можно смело брать. Но учтите там реально 6 метров. Еще раз ВСЕГО 6 метров
Marek K. Ділова поїздка Poland, 13 листопада 2010 р.
Przytulny hotel z małymi pokojami

Przyzwoita obsługa. Internet
6
Sporo jest opinii o tym hotelu, że osoby słusznego wzrostu powinny go unikać. Mam 2 m wzrostu i bez problemu sobie poradziłem.Pokoiki malutkie ale czyste. Lokalizacja przyzwoita. Za 20 HKD można przedostać się taksówką na prom i za kolejne 3HK jesteśmy na Targach. Biorąc pod uwagę bardzo niską cenę - polecam.
Wan Y. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 1 квітня 2014 р.
Good Location, Poor Wifi Connection

Comfort Bed, Breakfast, Location
6
I am satisfy with the small room hotel. However, their breakfast is same everyday, there is no other menu. There is no wifi connection in the room except lobby. The hotel is nearby MTR, it is easy to access to variety place. Overall, the hotel is ok for short trip.
Arumugam N. Індивідуальний мандрівник India, 23 лютого 2014 р.
Horrible nights in HongKong..

Near to city, no other things to say.
2
That was a very bad experience to me and my friends stayed in this hotel. We had horrible nights to sleep in this hotel.Still we are thinking why agoda gave 3 rating to this hotel. we booked 3 rooms none of those are good. Wifi is available in reception only ,not in romms.Agoda did not provided those info and shows nice pictures about hotel but very very very small rooms. Finally I recommend Agoda, please share the correct information(like hotel pics,wifi etc) to travellers.
Sye S. Поїздка вдвох Malaysia, 20 лютого 2014 р.
A very unique Hotel

Clean, Nice breakfast and centrally located hotel
6
I booked one nights in February 2014, the room I was given was a triple room which come with one single bed and one double bed.The room is small. The suitcases had to be put into the bathroom before the room door could be shut. The person at the reception desk was also not very helpful, upon our leaving with two large suitcases we asked for a taxi only to be told that we should cross the road and walk to the taxi rank with all of our luggage. i need to get a taxi by myself, they are not willing to help. The hotel breakfast is nice.
Chan Y. Ділова поїздка Hong Kong, 14 лютого 2014 р.
near tsim sha tsui many sopping ctr near there

Good Location, Many Bus to different location
7,7
Tv channel was no choice, good location many other restaurant surrounded the hotel, hotel restaurant seem good but full we've no time to try. bath room is small and have to wait 5 mins to wait the hot water come for shower, this is unacceptable. overall is good.
Keith L. Поїздка вдвох China, 10 січня 2014 р.
nil

cheap cheap cheap
6
Helping my friend to book this hotel, bargain price and good location. My friend and his wife satisfied the room and service.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel ГонконгBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Номер ЛюксBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Номер ЛюксBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Номер ЛюксBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВхідBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ФойєBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Ванна кімнатаBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Ванна кімнатаBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Ванна кімнатаBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B02