чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel

No. 8 Anchor Street, Тай Кок Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ванна кімната Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ванна кімната Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ресторан
Місцезнаходження Тай Кок Цуй Кількість номерів: 49

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 327 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
7,3
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (327)
Відсортувати за:
Maxim G. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 травня 2013 р.
Для остановки на пару дней

Большой номер
8
Maxim G. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 квітня 2013 р.
Отель что бы переночевать

Расположение
8,3
Elena S. Поїздка вдвох Russia, 2 жовтня 2010 р.
Хорошее расположение, но очень маленькие номера

расположение
4,7
Категорически не понравился отель. Таких маленьких номеров мы ещё не видели. Ремонт делался давно - с потолка сыпалась штукатурка, кое-где капала вода. Очень неудобный маленький лифт. но, главное, до него нужно ещё дойти пешком один этаж вверх. Комната не запиралась - очень долго объясняли это персоналу, а потом так же долго ждали, пока всё починят, чтобы спокойно можно было уйти.
Slawomir P. Поїздка вдвох Poland, 8 березня 2011 р.
fatalna lokalizacja

sympatyczna obsłóga
4
hotel jest położony w bardzo nieciekawym miejscu taksówkarze mieli problem z odszukaniem hotelu,pokoik hotelowy był tak mały że zaraz po wejściu stało łóżko otoczone ścianami z obu stron a oknem od góry,maleńka łazienka, bardzo skromne śniadanie oprócz małej restauracji hotel nie dysponuje żadnymi dodatkowymi atrakcjami,praktycznie brak personelu,czysto i schludnie w pokojach i na korytarzu
Hotel Feature Tip: nie warto ,lepiej trochę zapłacić więcej i skorzystać z lepszego hotelu
Henry M. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 3 вересня 2014 р.
Room small, but good value

Good value n clean
5,7
Xi Y. Поїздка вдвох China, 31 серпня 2014 р.
Good facility but bad service

WIFI, washing room, air conditioner
6,3
The hardware is much better than I expected, but the service is very bad because the staff's attitude is too bad
Chin I. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 30 серпня 2014 р.
Well priced, but poor check in service

good price
7,3
The stay was pleasant. good for value, but the check in service is poor, I booked the room through agoda, the stuff at the check in informed me that they could not trace my booking even though I have already presented the hotel voucher issued by agoda. It took them about 30 mins to confirm my booking and check me in. And I was not the only one having this problems, there were another 3 sets of clients waiting in front the counter with the same issue.
Jonathan Y. Ділова поїздка Malaysia, 27 серпня 2014 р.
Good & Bad

Clean, Convenient Location, Good Breakfast
7
One annoying issue is the sound. I can hear the water flowing when next room are using. I can hear clearly when someone talk at corridor. The drainage in bathroom are easily stuck.
Weng C. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 14 серпня 2014 р.
average hotel with unpleasant experience

location
5
Staff performance was poor, as the staff didnt bother to answer more question and getting rude and impolite. Room at level 2 gave me the worst experience as the car and lorry sound was loud enough and cause us unable to sleep well. The only good part is the location where it close to the main street mong kok.
Ong P. Сім"я з малими дітьми Singapore, 13 серпня 2014 р.
Bad Performance from the Hotel staff.
2
The toilet and the room space can't even place my bag. Poor space and high charge cost. First, the refrigerator is not cold and I feedback to the morning counter staff. Her reply is that my refrigerator door didn't close properly but that is not true, it is just her answer not to do anything. When I came back during night time I see nothing was done and feedback to the night counter staff and his reply is the refrigerator can't be work at all. He ask me why I need to put in it. I told him I need to freeze my red wine. His answer to me is that where got people freeze red wine. His answer to me is that he do not have the knowledge on the wine and try to act smart on his answer.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel ГонконгBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ванна кімнатаBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ванна кімнатаBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ресторан


AS-AGWEB-3B06