чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel

No. 8 Anchor Street, Тай Кок Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Вітальня Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ванна кімната Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ванна кімната Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ресторан
Місцезнаходження Тай Кок Цуй Кількість номерів: 49

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 302 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,3
Робота персоналу:
6,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (302)
Відсортувати за:
Maxim G. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 травня 2013 р.
Для остановки на пару дней

Большой номер
8
Maxim G. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 квітня 2013 р.
Отель что бы переночевать

Расположение
8,3
Elena S. Поїздка вдвох Russia, 2 жовтня 2010 р.
Хорошее расположение, но очень маленькие номера

расположение
4,7
Категорически не понравился отель. Таких маленьких номеров мы ещё не видели. Ремонт делался давно - с потолка сыпалась штукатурка, кое-где капала вода. Очень неудобный маленький лифт. но, главное, до него нужно ещё дойти пешком один этаж вверх. Комната не запиралась - очень долго объясняли это персоналу, а потом так же долго ждали, пока всё починят, чтобы спокойно можно было уйти.
Slawomir P. Поїздка вдвох Poland, 8 березня 2011 р.
fatalna lokalizacja

sympatyczna obsłóga
4
hotel jest położony w bardzo nieciekawym miejscu taksówkarze mieli problem z odszukaniem hotelu,pokoik hotelowy był tak mały że zaraz po wejściu stało łóżko otoczone ścianami z obu stron a oknem od góry,maleńka łazienka, bardzo skromne śniadanie oprócz małej restauracji hotel nie dysponuje żadnymi dodatkowymi atrakcjami,praktycznie brak personelu,czysto i schludnie w pokojach i na korytarzu
Hotel Feature Tip: nie warto ,lepiej trochę zapłacić więcej i skorzystać z lepszego hotelu
Indra C. Група Indonesia, 23 червня 2014 р.
Standard
4
I'm so sorry. I can say nothing. I just wan' to say that the hotel was really out of our hope
Hong C. Група Singapore, 9 червня 2014 р.
Good n worth n clean

Staff helpful, easy access
6,3
Yong Y. Індивідуальний мандрівник Singapore, 2 червня 2014 р.
The hotel room is spacious, clean and comfortable

clean, friendly staff and spacious
7,7
I was very happy and satisfied with my four nites
Bing M. Група Singapore, 3 травня 2014 р.
decent location

relatively affordable for a Hong Kong hotel, good public transport link
8
Teong M. Поїздка вдвох Malaysia, 23 січня 2014 р.
You get what you pay for.

Walking distance to public transportation, easy to find local food around the area and not so expensive room rate.
6,3
Although the room is relatively small, but for the price you pay in Hong Kong, can't really expect much.
Bengleong T. Поїздка вдвох Malaysia, 22 січня 2014 р.
Just to spend the night in

Close to local restaurants
6
Staff at reception was rude, storage facilities for luggage insufficient (had to walk around with my luggage because I arrived at the hotel about 1 hour before the check-in time of 2pm). The receptionist wouldn't allow me to store my luggage insisting that there isn't any space left despite me suggesting areas where she can store it in. Rooms are extremely small - per Hong Kong standard. WiFi is only available at the lobby area, which is an area about 10 sq. ft with a seat for 2 persons. No WiFi in room. There are many good restaurants near the hotel, but it is quite out of the way from the MTR station. MTR station is within walking distance - about 15-20 mins away.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Bridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel ГонконгBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - ВітальняBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ванна кімнатаBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ванна кімнатаBridal Tea House Tai Kok Tsui Anchor Hotel Гонконг - Ресторан


AS-AGWEB-3A01