Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

BSA Twin Tower Ortigas

Ortigas Bank Drive cor. Julia Vargas, Ortigas Center, Pasig, Маніла, Філіппіни 1550 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Буфет BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Буфет BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Інтер’єр готелю BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Конференц-зал BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Басейн BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Басейн BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Фойє BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Зовнішній вид готелю BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Басейн BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Конференц-зал BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Басейн BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Зовнішній вид готелю
BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Басейн BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Зручності BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Басейн BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Зовнішній вид готелю BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Бізнес Центр BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Інтер’єр готелю BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вітальня BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Вид
Місцезнаходження Pasig Кількість номерів: 100
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,9
Розташування
9,0
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (2072)
Відсортувати за:
Oleg D. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 січня 2014 р.
Высоко

Бассейн, завтрак, вид
9,3
В отеле есть курящие номера, но если Вы не любите курить в номере, вам придется спускаться на 9 этаж в сад, чтобы покурить. Мы жили на 50 этаже, готовы были бросить это занятие))) Отель находится напротив торгового центра. На ресепшене можно договориться об экскурсиях. Мы были всего 3 дня и многое успели.
Rodolfo J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 24 липня 2015 р.
a pleasant stay

location, value for money and staff accommodation
8,7
very very pleasant
Danny B. Ділова поїздка United States of America, 24 липня 2015 р.
Disappointing

This stay I would have to say the best thing is the location and the staff.
7,3
I have stayed here many times and have given great reviews but this time I can't. It began with the last couple of stays and got worse with this stay. I always request a large bed, this request has not honored. My room this time looked old, walls were scratched and paint coming off, very very little hot water, and some of the lights did not work. I don't normally give negative reviews but this time I felt like I had no other choice.
Wayne P. Індивідуальний мандрівник Australia, 24 липня 2015 р.
Thumbs up

Location good
7,3
All good
Gay H. Сім"я з малими дітьми Philippines, 23 липня 2015 р.
Perfect location

I like the location, the service of staff, and room size
7,7
Our stay was comfortable. The floor can be cleaner. It was a bit dirty for me but the space is very good and the beds are comfortable
Anna K. Поїздка вдвох Philippines, 21 липня 2015 р.
Broken exhaust fan and was not fixed at all.

Location
6,3
Not bad but disappointing. Imagine without an exhaust system!
Lalaine T. Ділова поїздка Philippines, 21 липня 2015 р.
A Pleasant Stay

Good location, near to malls and reasonable room rates
7
Lalaine T. Ділова поїздка Philippines, 21 липня 2015 р.
Pls

Good location, accesible to malls, reasonable room rates.
7,3
Emeric T. Поїздка вдвох Philippines, 20 липня 2015 р.
3 Stars

accommodation, location, services
8,7
Maecy G. Сім"я з малими дітьми Philippines, 19 липня 2015 р.
ovenight jus to have fun

convenient, near to mall, value for money
5,7
Its my lil brother bday and I decided to chekin in BSA coz its convenient, its just infront of the mall and we can buy things we need easily. Chekin process is good and the concierge helped us with our things since we have a lot of foods. when we get in our room its quite dissapointed bec a cockroached welcomed us. its a little bit but we continue... in the kitchen another cockroach is in there... but again we never call housekeeping about that.. i just told my family its jus okay. the room space is good for its a family staycation, overall we enjoyed the room its just cockroaches who bother my lil siblings. hope you can clean it well :)

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

BSA Twin Tower Ortigas МанілаBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БуфетBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БуфетBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Інтер’єр готелюBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Конференц-залBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ФойєBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Зовнішній вид готелю BSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Конференц-залBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Зовнішній вид готелю BSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ЗручностіBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Зовнішній вид готелю BSA Twin Tower Ortigas Маніла - Бізнес ЦентрBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Інтер’єр готелюBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВидBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Ванна кімнатаBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Інтер’єр готелюBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Ванна кімнатаBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ЗручностіBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ФойєBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - БасейнBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - ВітальняBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Фітнес-залBSA Twin Tower Ortigas Маніла - Фітнес-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08