Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

C5 Dormitel

Roxas Avenue, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

C5 Dormitel Давао - Вітальня C5 Dormitel Давао - Вітальня C5 Dormitel Давао - Вітальня C5 Dormitel Давао - Вітальня C5 Dormitel Давао - Фойє C5 Dormitel Давао - Рецепція C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Фойє C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю
Розміщення: Давао Сіті Центр Кількість номерів: 20

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Вище середнього

5,3

із 11 відгуків

Ціна-якість:
6,0
Розташування
6,7
Робота персоналу:
4,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,3
Комфортність номерів/Стандарт:
5,3
Страви/Організація харчування:
3,8
Усі відгуки (11)
Gelyn N. Сім"я з малими дітьми Philippines, 10 березня 2013 р.
Good

bed, shower, sala
4
Ramon T. Поїздка вдвох Philippines, 7 березня 2013 р.
Great location but beside a busy road

location
7
We had a generally pleasant stay in the hotel. The hotel was strategically situated in the heart of Davao. The place was relatively clean. Aircon was working well. The concierge was very helpful but needs to know more about the good places to see in Davao. This will be extremely helpful for newcomers like us.
Joseph L. Ділова поїздка Malaysia, 22 листопада 2012 р.
small but it ok

near to the city
4
well it better for students as it near to an university
Shopping Tip: it near a shopping center
Lilyvelle D. Поїздка вдвох Philippines, 22 вересня 2012 р.
nice location

clean
4,7
we stay only for a day, the service is good, i wnt recommend it to friends but at least we got what we paid for.
Third M. Група Philippines, 20 серпня 2012 р.
Friendly staff, comfortable rooms

Located in a quiet area within the city, comfortable beds
8,3
I originally booked a double suite but was offered 2 double room instead for the same rate which I did not mind. Rooms were clean, got comfortable beds, soft comforters, working air-conditioning and hot showers. The staffs were wonderful, helpful and attentive. No other hotel facilities though. Wifi only available at the common areas. I visited Davao for Kadayawan festival and the hotel was conveniently located at the start point of the parade. Will definitely stay here again.
Shopping Tip: Get your Davao souvenirs at Aldevinco Shopping Center which is very near C5 Dormitel.
Sreehara S. Поїздка вдвох Malaysia, 6 квітня 2012 р.
Small empty rooms

Location is good
3
Rooms are small with all twin beds and no internet. Internet only available at the lobby area.
Ralph R. Поїздка вдвох Philippines, 1 листопада 2011 р.
Great location

Spacious
6,7
The only problem in this hotel the phone is not working you have to go all the down in the customer service area and my room is in the 3rd floor, and plus the ants!!!! there's a lot of ants inside the room, bed, restroom when you wake up you will your legs arms you have ant bites already
Gabriella C. Індивідуальний мандрівник Italy, 26 березня 2012 р.
Ottima posizione, no internet in the room

vicino al centro della citta', trasporti per altre zone giusto attraversando la strada.silenzioso
6,3
Il posto e' tutto sommato abbastanza buono, ci sono spazi comuni dove e' possibile usufruire di internet (wireless). Niente frigo in camera, ma si puo' chiedere di lasciare qualcosa alla reception, dove sono in genere gentili. Il posto e' abitato anche da studenti della vicina universita',che soggiornano per lunghi perodi, ma non se ne avverte la presenza. C'e' un grande centro commerciale Gaisano a 10 minuti a piedi e un centro commerciale SM (enorme) che si raggiunge in 15 minuti di multicab; la fermata e' dall'altra parte della strada. Il servizio lascia a desiderare, durante il mio soggiorno di tre notti, la camera non e' stata mai pulita, ma e' anche vero che io non ho fatto richiesta.
Yoshihisa A. Індивідуальний мандрівник 27 квітня 2012 р.
ロケーションはまずまず。値段が安いのがありがたいです

値段が安いのでありがたかったです
4,3
何と言っても値段が安いことです。値段のことを考えたら何も文句は言えません。場所もまずまずのところでした。タクシーが捕まえやすいのがありがたかったです。
Yoshihisa A. Індивідуальний мандрівник 26 квітня 2012 р.
安いです。でもそれなりです

スタッフの応対は期待しない方がいい。
4,3
スタッフの応対が悪かったです。インフォメーションを教えてくれなくて、こちらから色々と聞くとわかりませんという返事には驚きました。まあ値段がとても安いので仕方がないと思います

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - ВітальняC5 Dormitel Давао - ВітальняC5 Dormitel Давао - ВітальняC5 Dormitel Давао - ВітальняC5 Dormitel Давао - ФойєC5 Dormitel Давао - РецепціяC5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - ФойєC5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю C5 Dormitel Давао - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B04