чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Вітальня California Hotel Гонконг - Фойє California Hotel Гонконг - Рецепція California Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю
California Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю California Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю California Hotel Гонконг - Вхід California Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю California Hotel Гонконг - Зручності California Hotel Гонконг - Ванна кімната California Hotel Гонконг - Ванна кімната California Hotel Гонконг - Зручності California Hotel Гонконг - Оточення California Hotel Гонконг - Цікаві місця поруч California Hotel Гонконг - Транспорт поруч California Hotel Гонконг - Цікаві місця поруч
Місцезнаходження Цім Ша Цуй Кількість номерів: 60
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,4

із 1219 відгуків

Ціна-якість:
6,1
Розташування
8,7
Робота персоналу:
5,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,6
Комфортність номерів/Стандарт:
6,0
Страви/Організація харчування:
5,0
Усі відгуки (1219)
Відсортувати за:
Anastasia D. Група Russia, 21 січня 2014 р.
Отдых от городской суеты в самом центре

Отличное расположение, очень очень чистые номера, несмотря на размер, номер очень уютный и находиться в нем комфортно
9,3
До отеля очень легко добраться, прямо напротив останавливается автобус А21 из аэропорта. Номера небольшие, но очень чистые, сделан свежий ремонт, стены приятного цвета, есть несколько вариантов освещения. Быстрый интернет, смотрели видео, болтали по сайту-ничего не тормозило. В номерах есть кондиционер. Уборка в номерах каждый день. Когда заселились, забыли взять пароль от интернета-через 10 минут нам позвонили в номер и сообщили его сами! Персонал готов помочь и ответить на все вопросы 24 часа в сутки. Завтраков в отеле нет, но они и не нужны- рядом огромное количество кафе и ресторанов. За углом есть Pizza Hut для тех кому надо ест китайская еда отличный вариант! Если пройти немного по улице в сторону залива(там где стоит толпа индусов), то увидите много обменников с отличными курсом валют.
Shahin G. Сім"я з малими дітьми Azerbaijan, 19 травня 2013 р.
Ужасные условия

Ничего не понравилось
2
Akopyan A. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 березня 2013 р.
Удобно расположенный отэль на пару дней сойдет

метро рядом
7,7
Varvara M. Індивідуальний мандрівник Russia, 14 жовтня 2012 р.
Хорошее расположение, ужасные номера.

Рядом со Star Avenu, Tsim Sha Tsui.
4,7
+ один - Расположение и то спорно. - Все остальное. Номер не больше 5 кв.м., включая душ над унитазом. Окон нет. Шкафа нет. Да и кроме кровати, вообщем то ничего нет и встать второму человеку, например, некуда. Шумоизоляция отвратительная, все что делается в номере напротив - прекрасно слышно. ну и 140$ за это - конкретный перебор. При этом на сайте не указано, что это номер без окон и не номер, а капсула :/
Alexey T. Сім"я з малими дітьми Russia, 5 серпня 2012 р.
Что происходит????!!!!

я их не нашла
2
Я не знаю к кому можно обратиться? Мы заказали этот отель, но нас почему-то привели в такую халупу, извените меня, там страшно даже дышать,т.к.очень грязно!!! И теперь плакали наши денежки. Отпуск испорчен. Вот и как это называется??????!!!!!!!!!
Порада туристам: Нет защиты у нас. Заказали, оплатили и кому теперь предъявлять??!!
Chowaniec M. Поїздка вдвох Poland, 11 листопада 2012 р.
klaustrobia, niemily menager

w miare czysto
3,3
Sou K. Ділова поїздка Singapore, 14 жовтня 2014 р.
It is a little small but no complaint

Near shopping n dinning area. Staff is polite n helpful. Clean place.
7
On the whole it was good for the first timer but waiting for the lift could be a test of patience.
Maria R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 27 вересня 2014 р.
definitely not for non-smokers.

there's a nearby mtr station; it's very near shops & restaurants; the rooms & the hallways are clean.
6,7
the rooms are too small, the lift is too tight, but these wouldn't have bothered us much because the hotel is clean & it's delightful to find everything you need in such a tight space called a room. what made our stay unpleasant was the cigarette smoke, and the lingering smell if it, that are sickening to me & my 3-year old daughter. it is for this reason that we specified that we be on a non-smoking floor (not knowing it was a 1-floor hotel in a building), in a non-smoking room. we booked 2 rooms, but virtually squeezed ourselves in just 1, because the smell of cigarette smoke is unbearable , as well as on the hallways. unfortunately, it's the hotel manager himself who smokes at the reception. we definitely won't book in a small hotel again; it's the first time ever that we tried a hotel we don't know & it was a regretful experience. our otherwise "okay" accommodation was ruined by the strong & sickening smell of cigarette smoke.
Jean D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 27 вересня 2014 р.
no good. cigarette smoke enters the room.

location and cleanliness perhaps but the smoke enters the room making it unhealthy to stay
4,7
forgettable.i won't come back and would not recommend it..other staffs are friendly but the man who smokes in the reception was very unfriendly and does not know how to treat and communicate with his guests..chinese are not known for hospitality i guess.
Tan C. Поїздка вдвох Malaysia, 25 вересня 2014 р.
the room too small...

great location, near shopping area and many restaurant
5,7
The room too small, i cant accept it...

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

California Hotel ГонконгCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ВітальняCalifornia Hotel Гонконг - ФойєCalifornia Hotel Гонконг - РецепціяCalifornia Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюCalifornia Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюCalifornia Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюCalifornia Hotel Гонконг - ВхідCalifornia Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюCalifornia Hotel Гонконг - ЗручностіCalifornia Hotel Гонконг - Ванна кімнатаCalifornia Hotel Гонконг - Ванна кімнатаCalifornia Hotel Гонконг - ЗручностіCalifornia Hotel Гонконг - ОточенняCalifornia Hotel Гонконг - Цікаві місця поручCalifornia Hotel Гонконг - Транспорт поручCalifornia Hotel Гонконг - Цікаві місця поручCalifornia Hotel Гонконг - ОточенняCalifornia Hotel Гонконг - Зручності


AS-AGWEB-3A01