Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa

Jl. Raya Pengosekan, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Фойє Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Ресторан Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Ресторан Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Ресторан Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Оточення Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Місця відпочинку та розваги Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Басейн Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Басейн Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Басейн Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Інтер’єр готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зручності
Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зручності
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 24
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,5
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (639)
Відсортувати за:
Irina E. Поїздка вдвох Russia, 25 лютого 2014 р.
Отличный отель для отдыха в Убуде

Сад, душ под открытым небом, персонал
9,3
Очень хороший отель за свои деньги. Персонал всегда готов помочь. Есть бесплатный автобус в центр Убуда с утра и вечером. До центра города пешком идти 30 минут. Завтрак стандартный балийский, континентальный и американский. Недорогие услуги стирки одежды. Беспроводной интернет везде хорошо ловит.
Повідомити про цей вігук
Dmitrii S. Поїздка вдвох Russia, 15 квітня 2013 р.
Хорошая остановка на 2 дня.

Бассейн хороший чистый. Персонал отзывчивый. Есть стоянка для арендованой машины.
9
Номер попался с двумя кроватями, двигал каждый вечер,а их было 7. Нет бесплатного трансфера, и при отеле дорогой, на дороги в 2 раза дешевле.Кухня не какая и дорого.
Повідомити про цей вігук
Sergey S. Поїздка вдвох Russia, 19 березня 2013 р.
Все просто супер

Близость к морю,чистота,доброжелательный и вежливый персонал
8
Очень понравился в отеле балийский массаж.Очень рекомендую съездить на белые пески и подводную охоту.Не забываемые впечатления.
Повідомити про цей вігук
Yevgeniya M. Поїздка вдвох Ukraine, 19 вересня 2011 р.
Хорошее расположение,но номера требуют ремонта.

Выстроен так,что шума совсем не слышно.
6,3
Отель знал лучшие времена.Просто необходим ремонт.Если внешне это не так заметно,то номера вводят в мрачное настроение. Хотя ,стоит отметить,что в номере есть сейф,кондиционер,маленький холодильничек,чайник и набор чай-кофе,хорошая терраса с мебелью,ТВ. Во внутреннем дворике красиво оформлена речкая с водопадиками и рыбками.Много зелени,парковых скульптур и фигурок.Сидя на террасе ,слушали умиротворяющее журчание воды. Завтраки ужасны.Скудные,не вкусные,без выбора. Есть спа,но услугами не пользовались.
Порада туристам: Расположение очень хорошее,но для проживания не подходит.
Повідомити про цей вігук
Alexander B. Поїздка вдвох Russia, 16 травня 2011 р.
Очень маленькие номера. Транзитный

Преимуществ ни каких, только что не дорогой.
5
Подходит для транзитного отеля, но не более. Не далеко от вкуснейших суши, от рынка, но лучше поискать другой. Если времени мало на поиск, вам сюда. Завтрак отвратительный.
Повідомити про цей вігук
Anna V. Поїздка вдвох Russia, 20 березня 2010 р.
Милый маленький отель.

Если хотите почувствовать уединенность, то это сюда.
9,3
В общем остались довольны отелем. Ощущение такое, что мы были там одни. Отель с "налетом" старины, но это не раздражает, а скорее умиляет. Рядом (минут 10 хотьбы) лес обезьян. Траспорт из отеля (по требованию) отвезет вас до крупных торговых точек. Завтраки из категории "на заказ". Не ждите большого от отеля, помпезности в нем нет, но есть уют и внимание персонала. У нас по приезде почему-то забарахлил DVD, так нам прислали бригаду ремонтников, а после принесли DVD отеля, мы пользовались им, пока наш не перестал "глючить". Короче, если вы собираетесь на короткое время и не хотите переплачивать - вам сюда. Впечатление осталось хорошее.
Sightseeing/Attractions Tip: Отель выбирали ради посещения леса обезьян и ради того чтоб побывать в деревне мастеров.
Повідомити про цей вігук
Courtney W. Поїздка вдвох Canada, 23 серпня 2015 р.
Clean and comfortable

Nice pool, fried my staff, clean and comfortable rooms
7,3
It was a very nice stay! My fiancé and I both enjoyed our time. It's closet I the monkey forest and has lots of nice shops and resteraunts near by.
Повідомити про цей вігук
Steven O. Індивідуальний мандрівник Australia, 20 серпня 2015 р.
Solo Traveller Seeking Peace!

Quiet, Tidy and Helpful
6,7
Staff at Casa Ganesha were lovely. I was travelling to Ubud so I could relax, have some massages, do some yoga etc. Casa Ganesha is located a short walk down from The Yoga Barn, so was very convenient for me. The room was neat and tidy. Linen was stained, but clean. Photo's of the pool are deceptive, it was only about 150cm deep and not very long but was still relaxing laying poolside. The breakfasts were probably my only dissapointment - first day I ordered the friend rice without chilli and it was full of it. Another morning I ordered poached eggs and they weren't drained which resulted in a plate covered in water. If you are looking for somewhere cheap to sleep at night, I would highly recommend, however for those looking for a more luxurious experience I would suggest looking elsewhere.
Повідомити про цей вігук
Paul S. Поїздка вдвох Australia, 10 серпня 2015 р.
An older hotel in good condition

pool was small but refreshing / breakfast was good, expecially the coffeer
7,7
In a good location to walk to Monkey Forest and Yoga Barn etc. Rooms are small but sufficient, it was good to have a small luggage room attached. Gardens are nice. Unfortunately, they were overbooked and put us to a much lower standard hotel for 1-night ... not impressed !!!!
Повідомити про цей вігук
Mukess B. Індивідуальний мандрівник Mauritius, 3 серпня 2015 р.
it was good location and will stay again next tim

quite no noise and room was very clean
9,7
very pleasant staff was nice and helpful too so was the location
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa БаліCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - ФойєCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - РесторанCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - РесторанCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - РесторанCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - ОточенняCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Місця відпочинку та розвагиCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - БасейнCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - БасейнCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - БасейнCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Інтер’єр готелюCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - ЗручностіCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06