чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa

Jl. Raya Pengosekan Desa Peliatan, Убуд, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Фойє Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Ресторан Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Ресторан Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Ресторан Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Оточення Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Місця відпочинку та розваги Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Басейн Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Басейн Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Басейн Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Інтер’єр готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зручності
Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зручності
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 24
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 611 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,5
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (611)
Відсортувати за:
Irina E. Поїздка вдвох Russia, 25 лютого 2014 р.
Отличный отель для отдыха в Убуде

Сад, душ под открытым небом, персонал
9,3
Очень хороший отель за свои деньги. Персонал всегда готов помочь. Есть бесплатный автобус в центр Убуда с утра и вечером. До центра города пешком идти 30 минут. Завтрак стандартный балийский, континентальный и американский. Недорогие услуги стирки одежды. Беспроводной интернет везде хорошо ловит.
Dmitrii S. Поїздка вдвох Russia, 15 квітня 2013 р.
Хорошая остановка на 2 дня.

Бассейн хороший чистый. Персонал отзывчивый. Есть стоянка для арендованой машины.
9
Номер попался с двумя кроватями, двигал каждый вечер,а их было 7. Нет бесплатного трансфера, и при отеле дорогой, на дороги в 2 раза дешевле.Кухня не какая и дорого.
Sergey S. Поїздка вдвох Russia, 19 березня 2013 р.
Все просто супер

Близость к морю,чистота,доброжелательный и вежливый персонал
8
Очень понравился в отеле балийский массаж.Очень рекомендую съездить на белые пески и подводную охоту.Не забываемые впечатления.
Yevgeniya M. Поїздка вдвох Ukraine, 19 вересня 2011 р.
Хорошее расположение,но номера требуют ремонта.

Выстроен так,что шума совсем не слышно.
6,3
Отель знал лучшие времена.Просто необходим ремонт.Если внешне это не так заметно,то номера вводят в мрачное настроение. Хотя ,стоит отметить,что в номере есть сейф,кондиционер,маленький холодильничек,чайник и набор чай-кофе,хорошая терраса с мебелью,ТВ. Во внутреннем дворике красиво оформлена речкая с водопадиками и рыбками.Много зелени,парковых скульптур и фигурок.Сидя на террасе ,слушали умиротворяющее журчание воды. Завтраки ужасны.Скудные,не вкусные,без выбора. Есть спа,но услугами не пользовались.
Порада туристам: Расположение очень хорошее,но для проживания не подходит.
Alexander B. Поїздка вдвох Russia, 16 травня 2011 р.
Очень маленькие номера. Транзитный

Преимуществ ни каких, только что не дорогой.
5
Подходит для транзитного отеля, но не более. Не далеко от вкуснейших суши, от рынка, но лучше поискать другой. Если времени мало на поиск, вам сюда. Завтрак отвратительный.
Anna V. Поїздка вдвох Russia, 20 березня 2010 р.
Милый маленький отель.

Если хотите почувствовать уединенность, то это сюда.
9,3
В общем остались довольны отелем. Ощущение такое, что мы были там одни. Отель с "налетом" старины, но это не раздражает, а скорее умиляет. Рядом (минут 10 хотьбы) лес обезьян. Траспорт из отеля (по требованию) отвезет вас до крупных торговых точек. Завтраки из категории "на заказ". Не ждите большого от отеля, помпезности в нем нет, но есть уют и внимание персонала. У нас по приезде почему-то забарахлил DVD, так нам прислали бригаду ремонтников, а после принесли DVD отеля, мы пользовались им, пока наш не перестал "глючить". Короче, если вы собираетесь на короткое время и не хотите переплачивать - вам сюда. Впечатление осталось хорошее.
Sightseeing/Attractions Tip: Отель выбирали ради посещения леса обезьян и ради того чтоб побывать в деревне мастеров.
Shella I. Група Indonesia, 21 листопада 2014 р.
Friendly and helpful Staff

helpful staff, good facility, nice location
7,3
worth the price.. the staff are very friendly and helpful.. with the price we paid (promo price 32$), we get welcome drink orangw juice and fresh towel, hair dryer (by request), breakfast menu selection, spacious room, pool, open air shower, nice location (near to the gas station, mini mart, and anout 15 minutes walk to monkey forest). It's recommended hotel! thank you
Tanya J. Індивідуальний мандрівник Australia, 11 листопада 2014 р.
Peaceful

nice clean pool, close to Ubud attractions, comfortable bed
7,3
stay was peaceful and quiet. walking distance to nice restuatants
Sandra R. Індивідуальний мандрівник Australia, 31 жовтня 2014 р.
Not as good as last time I stayed

Location 4 me as it is close 2 BARC dog refuge which I visit daily while I am in Bali.
7
Well I was really disappointed as I like to watch news channels, last time I was here the hotel had news channels in English, this time it didn't, this may not be a big deal to some but it was to me.
Farrell T. Група Malaysia, 4 жовтня 2014 р.
Casa Ganesha - A hidden jewel

Location; Decent rooms; Value-for-money
6
Our stay was extremely pleasant. The hotel is centrally located, and is walking distance to many good restaurants, local stalls, convenience shops and even a petrol station (we rented bikes, so this was useful). The staff of the hotel were friendly and accommodating, and the rooms were good for the price we paid. The only downside was the breakfast menu; it was limited, so it can get tiresome after a few days. All in all, it was a good stay, and I would be more than to come back again.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa БаліCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зовнішній вид готелю Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - ФойєCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - РесторанCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - РесторанCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - РесторанCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - ОточенняCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Місця відпочинку та розвагиCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - БасейнCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - БасейнCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - БасейнCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Інтер’єр готелюCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - ЗручностіCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Балі - Зручності


AS-AGWEB-3A05