чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімната Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімната Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелю Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелю
Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Фойє Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Фойє Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ресторан Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-зал Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-зал Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 42
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 295 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (295)
Відсортувати за:
Liudmila A. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 січня 2013 р.
Аккуратный, но шумный

Удобное расположение. Рядом Парк, который понравится детям.
6,3
Чистая постель, но шумный кондиционер с запахом плесени. Слышно все из соседних номеров и шум дороги за окном, особенно вечером. Персонал вопросы решает быстро, но холодный, как московская зима. Завтрак скромный. Отель не новый, все слишком скромно.
Sightseeing/Attractions Tip: Через дорогу "People's Park", который очень понравиться детям.
Mark Y. Поїздка вдвох United States of America, 10 листопада 2014 р.
Nice place

Quiet, clean, nice staff
10
Everything was wonderful. Highly recommend this hotel
Timothy S. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 листопада 2014 р.
Casa Leticia value hotel

Location , standard and price ....
9
I had a very pleasant stay at the Casa Leticia hotel . I extended my booking because I liked the hotel location and standard . The hotel is opposite from " Peoples Park " in a central location with many restaurants close by . Also there is a very convenient shopping mall within a short distance of the hotel .
Timothy S. Поїздка вдвох United Kingdom, 4 листопада 2014 р.
Enjoyable stay at Casa Leticia

Location , standard and price
9
I was comfortable and well looked after at the Casa Leticia hotel which is located just opposite " Peoples Park " in central Davao . The room which I occupied was well equiped and comfortable. The hotel is clean and in a nice location for shopping and sight seeing in Davao.
Gabriela F. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 27 жовтня 2014 р.
Inefficient reservation

location, housekeeping
6
I am so disappointed with my booking thru AGODA, the hotel informed me that the room that I reserved was not available because of aircon problem, only to find out that someone else is occupying the room. How ineffecient and liar the reservation officer of this hotel!!!!
Aldrin W. Сім"я з малими дітьми Philippines, 23 жовтня 2014 р.
Simply the best...

Very good staff, service and accomodation.
10
Highly recommended. Very good value for money. Very accomodating staff and service.
Maria L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 20 жовтня 2014 р.
My home away from home

The location, staff performance and food and dining
9,3
I had a wonderful stay at Casa Letecia. The staff were very nice and helpful. It's a cozy hotel. This will be my home away from home. I will be back.
Peter R. Ділова поїздка Philippines, 5 жовтня 2014 р.
value for money

the rooms were cozy and clean!
8,3
The place is clean and were satisfied
Narciso D. Ділова поїздка United States of America, 19 вересня 2014 р.
Casa Leticia Boutique Hotel

people good
4,7
bad, the breakfast too bad, always the same, we left to go dinner another part
Jennifer R. Ділова поїздка Philippines, 18 вересня 2014 р.
Pleasant Stay

Comfortable and Clean Room, Location
9,7
Big and comfortable room and bed, friendly and accommodating staff. We will always come back to this hotel in Davao.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Casa Leticia Boutique Hotel ДаваоCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімнатаCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімнатаCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелюCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелюCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ФойєCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ФойєCasa Leticia Boutique Hotel Давао - РесторанCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-залCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-залCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розвагиCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розвагиCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги


AS-AGWEB-3A05