чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімната Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімната Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелю Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелю
Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Фойє Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Фойє Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ресторан Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-зал Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-зал Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 42
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 322 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,4
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (322)
Відсортувати за:
Liudmila A. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 січня 2013 р.
Аккуратный, но шумный

Удобное расположение. Рядом Парк, который понравится детям.
6,3
Чистая постель, но шумный кондиционер с запахом плесени. Слышно все из соседних номеров и шум дороги за окном, особенно вечером. Персонал вопросы решает быстро, но холодный, как московская зима. Завтрак скромный. Отель не новый, все слишком скромно.
Sightseeing/Attractions Tip: Через дорогу "People's Park", который очень понравиться детям.
Takashi H. Індивідуальний мандрівник Japan, 24 січня 2015 р.
Casareticia

Place,staff,etc.
8
Good place to move in Davao.
Dennis I. Ділова поїздка United States of America, 2 січня 2015 р.
Older, well-located hotel with good food

location, staff, food
7,3
I had pleasant stay with good staff and very good food. The rooms are old and fixtures should be renovated but clean.
Jeina I. Ділова поїздка Philippines, 1 січня 2015 р.
Location

In front of people's park, accessibility!
10
I so loved staying in this hotel. The food are great, the staffs are all so nice, in front of the park where you can enjoy everyday. Foods inside and outside hotel you can choose from. Near shopping mall. Very nice. Would be back with family here again!:)
Indira S. Поїздка вдвох Philippines, 31 грудня 2014 р.
Location Location Location

Location, Location, Location
8
Overall stay was ok. They need to improve on their breakfast mebu though. Hotrl staff very friendly and accomodating.
Lizette L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 грудня 2014 р.
vacation after christmas

staff, food and clean room.
9,3
It was a comfortable place to stay especially if you are with your children, near a park. The breakfast was palatable. Thanks!
Noelle J. Поїздка вдвох Philippines, 29 грудня 2014 р.
Unexpectedly great! Delicious food, too.

I got a great deal on this stay: clean, safe, comfy, delicious food!
9,7
My husband and I went to Davao to attend a wedding. My mother recommended this hotel for its location & food. Since the price was relatively low, I didn't expect anything great. I was surprised! It was not a flashy hotel, but it was homey & had all the basics like free wi-fi. The beds were very comfy, the room was very clean & the food was delicious. The location is safe & near the commercial district. The staff were friendly & accommodating. Overall, a very good stay. I would definitely come back. I recommend this place to anyone who will visit Davao City.
Lani F. Індивідуальний мандрівник Philippines, 21 грудня 2014 р.
Perfectly Pleasant!

Nice clean rooms, friendly staff, great food and value.
10
I have stayed here a number of times and always found the hotel consistently pleasant. The value for the money is always exceptional and the staff and the food are great. I have stayed in each of the types of rooms including the Presidential Suite which is remarkably affordable and the internet access is good in all types. I do occasionally stay in other hotels when in Davao for a change of pace but in this class the Casa (and also Casa Business) are definitely and clearly the best.
Jm A. Ділова поїздка Philippines, 13 грудня 2014 р.
An value hotel

location, rate, clean
6
It is centrally located and is value for money
Gary Q. Індивідуальний мандрівник Australia, 9 грудня 2014 р.
Good budget hotel

Clean, friendly staff, good central location
8,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Casa Leticia Boutique Hotel ДаваоCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімнатаCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімнатаCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелюCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелюCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ФойєCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ФойєCasa Leticia Boutique Hotel Давао - РесторанCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-залCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-залCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розвагиCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розвагиCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги


AS-AGWEB-3B08