чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімната Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімната Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Вітальня Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелю Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелю
Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Фойє Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Фойє Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Ресторан Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-зал Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-зал Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги Casa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 42
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 286 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (286)
Відсортувати за:
Liudmila A. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 січня 2013 р.
Аккуратный, но шумный

Удобное расположение. Рядом Парк, который понравится детям.
6,3
Чистая постель, но шумный кондиционер с запахом плесени. Слышно все из соседних номеров и шум дороги за окном, особенно вечером. Персонал вопросы решает быстро, но холодный, как московская зима. Завтрак скромный. Отель не новый, все слишком скромно.
Sightseeing/Attractions Tip: Через дорогу "People's Park", который очень понравиться детям.
Aldrin W. Сім"я з малими дітьми Philippines, 23 жовтня 2014 р.
Simply the best...

Very good staff, service and accomodation.
10
Highly recommended. Very good value for money. Very accomodating staff and service.
Maria L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 20 жовтня 2014 р.
My home away from home

The location, staff performance and food and dining
9,3
I had a wonderful stay at Casa Letecia. The staff were very nice and helpful. It's a cozy hotel. This will be my home away from home. I will be back.
Peter R. Ділова поїздка Philippines, 5 жовтня 2014 р.
value for money

the rooms were cozy and clean!
8,3
The place is clean and were satisfied
Narciso D. Ділова поїздка United States of America, 19 вересня 2014 р.
Casa Leticia Boutique Hotel

people good
4,7
bad, the breakfast too bad, always the same, we left to go dinner another part
Jennifer R. Ділова поїздка Philippines, 18 вересня 2014 р.
Pleasant Stay

Comfortable and Clean Room, Location
9,7
Big and comfortable room and bed, friendly and accommodating staff. We will always come back to this hotel in Davao.
Ryan B. Поїздка вдвох Philippines, 15 вересня 2014 р.
Our stay was good

room is big, the food is good specially the breakfast
6,7
Stay was good beyond little problem when we arrived we insert the card but there's no electricity as the room have a problem to the circuit breaker, so need to ask for the maintenance couple of times as it happened couple of times when we went out in our room, beyond that the shower is not working well so takes time so need patience to have hot water for shower and also in our last day there's no water supply, it badly needed a maintenance specially in the Presidential Suite as every time we stayed in this hotel we book this Room.
Rolando C. Ділова поїздка Philippines, 6 вересня 2014 р.
Excellent

Accomodation
10
Stephen J. Поїздка вдвох United Kingdom, 5 вересня 2014 р.
Exceptional Stay

Excellent Welcome and Staff, Very Helpful and always willing to help when was needed. Offered great service Accommodation was of a very high standard, very clean,
9,3
Staff will to go the extra mile for their guests, Staff exceptional from reception to housekeeping, the food for breakfast was excellent no problems and service was always with a smile. The even menu needs a re-write in my opinion what is on the menu is not sometimes what you expect. Expectations of food was not adequate.
Takashi H. Індивідуальний мандрівник Japan, 29 серпня 2014 р.
casa reticia close to people's park

close to down town,compact hotel,next to Vietnamrestaurant
6,3
I sometime request to up grade the room. But almost hotel in philippine want to keep regulation. This hotel also wanted to keep reguration. Davao is quiet place.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Casa Leticia Boutique Hotel ДаваоCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімнатаCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Ванна кімнатаCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ВітальняCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелюCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Інтер’єр готелюCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ФойєCasa Leticia Boutique Hotel Давао - ФойєCasa Leticia Boutique Hotel Давао - РесторанCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-залCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Конференц-залCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розвагиCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розвагиCasa Leticia Boutique Hotel Давао - Місця відпочинку та розваги


AS-AGWEB-3B03