Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Mabolo, Себу Сіті, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Castle Peak Hotel Себу Сіті - Вітальня Castle Peak Hotel Себу Сіті - Вітальня Castle Peak Hotel Себу Сіті - Вітальня Castle Peak Hotel Себу Сіті - Вітальня Castle Peak Hotel Себу Сіті - Вітальня Castle Peak Hotel Себу Сіті - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу Сіті - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу Сіті - Ресторан Castle Peak Hotel Себу Сіті - Рецепція Castle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центр Castle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центр Castle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центр Castle Peak Hotel Себу Сіті - Басейн Castle Peak Hotel Себу Сіті - Вітальня Castle Peak Hotel Себу Сіті - Вітальня
Місцезнаходження Mabolo Кількість номерів: 106
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (1370)
Відсортувати за:
Svetlana S. Поїздка вдвох Russia, 15 березня 2011 р.
Отель некрасивый и очень маленькие номера.

Расположен в 15 минутах езды от аэропорта.
4,7
Останавливались на одну ночь, т.к. стыковка рейса была большой. отель совсем не понравился, старый и обшарпанный. Видимо ремонта не было со дня открытия, есть тараканы. Улица, на которой стоит отель грязная и темная, вечером не стоит выходить пешком на прогулку. Номер прокуренный и очень маленький , примерно 9кв.м. Годится для того, чтобы перекантоваться какое-то время, например, переночевать одну ночь. Завтраки не заказывали.
Sightseeing/Attractions Tip: Из достопримечательностей мы смотрели место гибели Магеллана, все в удручающем состоянии, поросло сорняком. Памятная плита гласит о дате и месте гибели Магеллана от руки аборигена Лапу-Лапу. Здесь же в парке установлен памятник этому Лапу-Лапу, не подсвеченный, т.к. мы были уже вечером, снимки качественные не получились. Дорога от отеля заняла 40минут , по стоимости 190 ихних тугриков. Город ужасный, грязный и неприятный.
Повідомити про цей вігук
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 5 березня 2011 р.
Хорошие отель, расположен удобно

Очень понравилось обслуживание. Всегда помогали нести сумки, открывали двери в такси. Отлично работает прачечная (по звонку забирают одежду и возвращают в отглаженном виде на плечиках в назначенное время). Завтрак не был включен, но за 150 ресо можно отлично позавтракать в ресторане при отеле. Нам на три дня нужно было оставить багаж (ездили на Бохол) - вещи приняли без проблем на три дня бесплатно. Номера чистые, большие, вокруг тихо. Вежливость персонала не знает границ. Нам все понравилось. Вечером отдыхали в баре "Джаз и блюз", кот. находится прямо через дорогу - отлично поели и провели время.
9
Нам понравилось расположение отеля, его знают все таксисты.
Shopping Tip: Посетите SM торговый центр.
Повідомити про цей вігук
Marcin B. Індивідуальний мандрівник Poland, 16 січня 2013 р.
Był internet o dziwo chodził bez problemu.

Duże akwarium w recepcji
6,7
Miałem pokój Delux więc standard lekko wyższy. Niczego mi nie brakowało. Personel jak wszędzie pomocny. nie mam na co narzekać. Szału nie było, jakieś niedociągnęcia owszem, ale nie by się czepiać. Polecam ten hotel. Na tle innych w których bywałem na filipinach ( a byłem w dużo droższych) ten jest optymalny.
Nightlife Tip: W Cebu nie możesz się nudzić jeśli chodzi o życie nocne. Jeśli szukasz rozrywki to tu ją znajdziesz.
Повідомити про цей вігук
Rowena J. Ділова поїздка Philippines, 19 серпня 2015 р.
When you want business

Business District Area. Spacious Room. Cable TV
8
I stayed overnight for a business trip. The room was huge. The shower area though is a bit cramped, but still okay. They had cable TV also!
Повідомити про цей вігук
Shiela D. Ділова поїздка Philippines, 15 серпня 2015 р.
our team considered it as Cebu's best hotel..

cleanliness, accomodating, convinience
10
excellent.
Повідомити про цей вігук
Thomas D. Індивідуальний мандрівник United States of America, 9 серпня 2015 р.
good for a couple of days

comfort, location, staff
9,7
Just a short stop over. Great location and close to downtown and Ayala Mall.
Повідомити про цей вігук
Jason C. Поїздка вдвох Australia, 9 серпня 2015 р.
excellent all round

the staff second to none every time It walked through the hotel I always got a big smile and hello didn't matter what time of the day itwas
9,7
I will become a regular customer at castle peak I have stayed there 3 times and will continue to use this hotel it maybe 3 but the service is 5 star and all it takes is a small price and good manors on your behalf and you will be going a long way to find better service
Повідомити про цей вігук
Luke H. Індивідуальний мандрівник Australia, 6 серпня 2015 р.
Best value for money

Great staff food and rooms and skybar
9,3
I've stayed there 2 weeks in the last 2 months and will be back in 2 weeks and for value for money it's unbelievable...the staff are great and will go out of there way to help, I even had a guy running to the 7/11 because they didn't have red bull and I was hungover and anyone's that's been hungover will know you don't forget service like that. I've stayed on floors 3 and 6 because they are the smoking rooms and are good but there is a new and old section after a building upgrade, the older rooms are bigger but show some age and the new rooms are smaller but flashy. The skybar is open till late every night and is popular spot for locals for the karaoke. It's walking distance to Ayala shopping mall and short cab ride to SM mall
Повідомити про цей вігук
Dennis K. Індивідуальний мандрівник Australia, 27 липня 2015 р.
comfort clean good location

comfort clean good location
8
Everything worked, which is a miracle for Cebu. Wifi good, bed comfortable. Room well appointed. Staff were great. Cable tv worked, air con worked, room was clean. small gym, small plunge pool, great view from 9th fl bar.
Повідомити про цей вігук
Waleed A. Поїздка вдвох Saudi Arabia, 23 липня 2015 р.
Nice hotel

Clean nice good location
8
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Castle Peak Hotel Себу СітіCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу Сіті - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу Сіті - РесторанCastle Peak Hotel Себу Сіті - РецепціяCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - БасейнCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02