Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Маболо, Себу Сіті, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 1447 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (1447)
Відсортувати за:
Svetlana S. Поїздка вдвох Russia, 15 березня 2011 р.
Отель некрасивый и очень маленькие номера.

Расположен в 15 минутах езды от аэропорта.
4,7
Останавливались на одну ночь, т.к. стыковка рейса была большой. отель совсем не понравился, старый и обшарпанный. Видимо ремонта не было со дня открытия, есть тараканы. Улица, на которой стоит отель грязная и темная, вечером не стоит выходить пешком на прогулку. Номер прокуренный и очень маленький , примерно 9кв.м. Годится для того, чтобы перекантоваться какое-то время, например, переночевать одну ночь. Завтраки не заказывали.
Sightseeing/Attractions Tip: Из достопримечательностей мы смотрели место гибели Магеллана, все в удручающем состоянии, поросло сорняком. Памятная плита гласит о дате и месте гибели Магеллана от руки аборигена Лапу-Лапу. Здесь же в парке установлен памятник этому Лапу-Лапу, не подсвеченный, т.к. мы были уже вечером, снимки качественные не получились. Дорога от отеля заняла 40минут , по стоимости 190 ихних тугриков. Город ужасный, грязный и неприятный.
Повідомити про цей вігук
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 5 березня 2011 р.
Хорошие отель, расположен удобно

Очень понравилось обслуживание. Всегда помогали нести сумки, открывали двери в такси. Отлично работает прачечная (по звонку забирают одежду и возвращают в отглаженном виде на плечиках в назначенное время). Завтрак не был включен, но за 150 ресо можно отлично позавтракать в ресторане при отеле. Нам на три дня нужно было оставить багаж (ездили на Бохол) - вещи приняли без проблем на три дня бесплатно. Номера чистые, большие, вокруг тихо. Вежливость персонала не знает границ. Нам все понравилось. Вечером отдыхали в баре "Джаз и блюз", кот. находится прямо через дорогу - отлично поели и провели время.
9
Нам понравилось расположение отеля, его знают все таксисты.
Shopping Tip: Посетите SM торговый центр.
Повідомити про цей вігук
Marcin B. Індивідуальний мандрівник Poland, 16 січня 2013 р.
Był internet o dziwo chodził bez problemu.

Duże akwarium w recepcji
6,7
Miałem pokój Delux więc standard lekko wyższy. Niczego mi nie brakowało. Personel jak wszędzie pomocny. nie mam na co narzekać. Szału nie było, jakieś niedociągnęcia owszem, ale nie by się czepiać. Polecam ten hotel. Na tle innych w których bywałem na filipinach ( a byłem w dużo droższych) ten jest optymalny.
Nightlife Tip: W Cebu nie możesz się nudzić jeśli chodzi o życie nocne. Jeśli szukasz rozrywki to tu ją znajdziesz.
Повідомити про цей вігук
Phillip P. Група Philippines, 8 лютого 2016 р.
great for group travel

amenities, massage, quiet. :)
9,7
we are a group of young professionals who love staying in hotels to catch up and this one, by far, has been the best. :) kudos! they even allowed us to do late check-in :)
Повідомити про цей вігук
Scott M. Поїздка вдвох Central African Republic, 7 лютого 2016 р.
Tiny pool fake windows

Chill out bar, aquarium behind front desk, taxi service
6
Room had a fake window , only given two small bottles of water for two nights stay. Our first morning there was a very loud parade through the hallways that lasted 10-15 minutes. No notification was given and when I attempted to phone the front desk, no one answered. The pool is tiny and was closed when I attempted to try it out. Breakfast was ok but pricey. Expensive for what was provided in general.
Повідомити про цей вігук
Teodosio A. Ділова поїздка Philippines, 2 лютого 2016 р.
Overnight stay

Location, price, cleanliness
7,7
Had a problem with nu booking. I am used to booking under agoda and my credit card will be charged accordingly. This time when i checked in , i was informed that the reservation wasbunder booking.com andbit was only a room guarantee. It was a hassle dor me bexause i was not sure about this arrangement. I had to call and verify with my credit card who could pnly cpnfirm a floating status. It was only the following morning that the hotel sales pepple were able to show me a verifacation cahrge slip from my card.. I wven had to wait for the sales people to come in at 830 and clarification was done at 9am. Was aupposed to leave earlier. It was such a hasslee on my/ guest's part. More so, i thought i was only going to pay 1,400pesos because of the siacount but I ended up paying the regular rate of around 1750. This will make me think teice or thrice beforw o book again with agoda. I was being directed to another boooking site without prior warning. I hope this matter will be resoved soon. I have been a long time member of agoda and never have i experienced this confision.
Повідомити про цей вігук
Cheryl L. Група Singapore, 28 грудня 2015 р.
convenient location, easy access to malls

location, polite staff, free newspaper
8
pleasant, easy to hail a taxi to malls and restaurants nearby. walking distance to go-kart.
Повідомити про цей вігук
Joseph T. Поїздка вдвох Philippines, 22 грудня 2015 р.
My short stay in Castle Peak

The location - near to the malls, churches, fastfood outlets; easy to get taxi ride; good hotel staff
8
The water drip problem coming from the upper edges of the bath tub then to the toilet floor - i experienced this twice ; clogged or low water pressure coming from bidet spray; i can sensed that the room is previously occupied by a smoker even though its a non smoking room; foreign hotel guests unable to discipline their kids from running & shouting/ playing within the hallway in the middle of the night. ; hard & rough towels
Повідомити про цей вігук
Thomas U. Індивідуальний мандрівник Australia, 22 грудня 2015 р.
TOM

location, price , friendly staff
7
Повідомити про цей вігук
Emeliana V. Сім"я з малими дітьми Philippines, 21 грудня 2015 р.
Good

Near the city
7
Comfortable
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Castle Peak Hotel Себу СітіCastle Peak Hotel Себу Сіті - БасейнCastle Peak Hotel Себу Сіті - РецепціяCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВидCastle Peak Hotel Себу Сіті - Буфет/КафеCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВидCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - БасейнCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВидCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиCastle Peak Hotel Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиCastle Peak Hotel Себу Сіті - ФойєCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - Місця відпочинку та розвагиCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу Сіті - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу Сіті - РесторанCastle Peak Hotel Себу Сіті - РецепціяCastle Peak Hotel Себу Сіті - Салон красиCastle Peak Hotel Себу Сіті - Їжа та напоїCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - БасейнCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Castle Peak Hotel Себу Сіті - Салон красиCastle Peak Hotel Себу Сіті - Салон красиCastle Peak Hotel Себу Сіті - ВітальняCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - ФойєCastle Peak Hotel Себу Сіті - ФойєCastle Peak Hotel Себу Сіті - Паб/Коктейль-барCastle Peak Hotel Себу Сіті - Салон красиCastle Peak Hotel Себу Сіті - ФойєCastle Peak Hotel Себу Сіті - БасейнCastle Peak Hotel Себу Сіті - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу Сіті - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03