чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Castle Peak Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Castle Peak Hotel Себу - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу - Фойє Castle Peak Hotel Себу - Ресторан
Castle Peak Hotel Себу - Ресторан Castle Peak Hotel Себу - Рецепція Castle Peak Hotel Себу - Конференц-зал Castle Peak Hotel Себу - Інтер’єр готелю Castle Peak Hotel Себу - Інтер’єр готелю Castle Peak Hotel Себу - Інтер’єр готелю Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня Castle Peak Hotel Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 106
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 1165 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (1165)
Відсортувати за:
Svetlana S. Поїздка вдвох Russia, 15 березня 2011 р.
Отель некрасивый и очень маленькие номера.

Расположен в 15 минутах езды от аэропорта.
4,7
Останавливались на одну ночь, т.к. стыковка рейса была большой. отель совсем не понравился, старый и обшарпанный. Видимо ремонта не было со дня открытия, есть тараканы. Улица, на которой стоит отель грязная и темная, вечером не стоит выходить пешком на прогулку. Номер прокуренный и очень маленький , примерно 9кв.м. Годится для того, чтобы перекантоваться какое-то время, например, переночевать одну ночь. Завтраки не заказывали.
Sightseeing/Attractions Tip: Из достопримечательностей мы смотрели место гибели Магеллана, все в удручающем состоянии, поросло сорняком. Памятная плита гласит о дате и месте гибели Магеллана от руки аборигена Лапу-Лапу. Здесь же в парке установлен памятник этому Лапу-Лапу, не подсвеченный, т.к. мы были уже вечером, снимки качественные не получились. Дорога от отеля заняла 40минут , по стоимости 190 ихних тугриков. Город ужасный, грязный и неприятный.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 5 березня 2011 р.
Хорошие отель, расположен удобно

Очень понравилось обслуживание. Всегда помогали нести сумки, открывали двери в такси. Отлично работает прачечная (по звонку забирают одежду и возвращают в отглаженном виде на плечиках в назначенное время). Завтрак не был включен, но за 150 ресо можно отлично позавтракать в ресторане при отеле. Нам на три дня нужно было оставить багаж (ездили на Бохол) - вещи приняли без проблем на три дня бесплатно. Номера чистые, большие, вокруг тихо. Вежливость персонала не знает границ. Нам все понравилось. Вечером отдыхали в баре "Джаз и блюз", кот. находится прямо через дорогу - отлично поели и провели время.
9
Нам понравилось расположение отеля, его знают все таксисты.
Shopping Tip: Посетите SM торговый центр.
Marcin B. Індивідуальний мандрівник Poland, 16 січня 2013 р.
Był internet o dziwo chodził bez problemu.

Duże akwarium w recepcji
6,7
Miałem pokój Delux więc standard lekko wyższy. Niczego mi nie brakowało. Personel jak wszędzie pomocny. nie mam na co narzekać. Szału nie było, jakieś niedociągnęcia owszem, ale nie by się czepiać. Polecam ten hotel. Na tle innych w których bywałem na filipinach ( a byłem w dużo droższych) ten jest optymalny.
Nightlife Tip: W Cebu nie możesz się nudzić jeśli chodzi o życie nocne. Jeśli szukasz rozrywki to tu ją znajdziesz.
Alan D. Поїздка вдвох Singapore, 21 липня 2014 р.
Good Value for Money

Location; Accessibility; Cost
7,7
Enjoyed the stay. Comfortable and good value for money. Would recommend to friends and consider returning for next visit.
Rick J. Поїздка вдвох United States of America, 9 липня 2014 р.
Staff very rude, Carpet in room very dirty,
3,3
Our stay at this hotel was horrible. We will never ever stay there again! carpet in room dirty! Blood stains on bedding at check in! Managment no where to be found for two days! Stay away from this place!
Hedda J. Група Philippines, 8 липня 2014 р.
Okay

Nice room
6
Good hotel. Good hotel. Good hotel. Good hotel. Good hotel. Good hotel.
Nizam N. Індивідуальний мандрівник Singapore, 19 червня 2014 р.
A fully accessible hotel

Firstly, it is rather cheap. Secondly, it is near to shopping malls. Ayala shopping centre is like 5mins taxi ride and so is SM...Thirdly, there is a small 24hrs shop beside the hotel.
8,3
Quite pleasant
Garry F. Група Australia, 14 червня 2014 р.
Great stay

Staff at the diner
8,7
We had a great stay as we all was do when we stay there
Joseph A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 13 червня 2014 р.
Almost great until my room transfer and check out.

Attentive staff except when I checked out.
6
It's a good hotel. I would recommend it for other visitors due to its location and most of the staff are very attentive and helpful. However, I would recommend them to get a room in the new wing over the old wing since the room at the old wing is smelly, dilapidated, and generally horrible for its price. Please add staff when you have a queue and you need something ironed out. The staff was rude and did not attend to my needs. Likewise, please train them on IT (troubleshooting), specifically on how to save and print online check in of flight or designate a printer to your computer.
Kamal A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 13 червня 2014 р.
great

Loved it, swimming, internet
10

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Castle Peak Hotel СебуCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Castle Peak Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Castle Peak Hotel Себу - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу - ФойєCastle Peak Hotel Себу - РесторанCastle Peak Hotel Себу - РесторанCastle Peak Hotel Себу - РецепціяCastle Peak Hotel Себу - Конференц-залCastle Peak Hotel Себу - Інтер’єр готелюCastle Peak Hotel Себу - Інтер’єр готелюCastle Peak Hotel Себу - Інтер’єр готелюCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - РесторанCastle Peak Hotel Себу - Салон красиCastle Peak Hotel Себу - Салон красиCastle Peak Hotel Себу - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу - Спа-центрCastle Peak Hotel Себу - БасейнCastle Peak Hotel Себу - ЗручностіCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - ВітальняCastle Peak Hotel Себу - Спа-центр


AS-AGWEB-3A06