чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Себу - Ванна кімната Cebu City Marriott Hotel Себу - Вітальня Cebu City Marriott Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Cebu City Marriott Hotel Себу - Вітальня Cebu City Marriott Hotel Себу - Вітальня Cebu City Marriott Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Cebu City Marriott Hotel Себу - Буфет/Кафе Cebu City Marriott Hotel Себу - Ресторан Cebu City Marriott Hotel Себу - Конференц-зал Cebu City Marriott Hotel Себу - Конференц-зал Cebu City Marriott Hotel Себу - Танцювальна зала Cebu City Marriott Hotel Себу - Зручності Cebu City Marriott Hotel Себу - Вітальня Cebu City Marriott Hotel Себу - Ресторан Cebu City Marriott Hotel Себу - Танцювальна зала Cebu City Marriott Hotel Себу - Ресторан
Cebu City Marriott Hotel Себу - Вітальня Cebu City Marriott Hotel Себу - Вітальня Cebu City Marriott Hotel Себу - Ресторан Cebu City Marriott Hotel Себу - Ресторан Cebu City Marriott Hotel Себу - Басейн Cebu City Marriott Hotel Себу - Вид Cebu City Marriott Hotel Себу - Фойє Cebu City Marriott Hotel Себу - Вітальня Cebu City Marriott Hotel Себу - Зручності Cebu City Marriott Hotel Себу - Вітальня Cebu City Marriott Hotel Себу - Рецепція Cebu City Marriott Hotel Себу - Фітнес-зал
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 301
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 625 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
9,2
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,1
Усі відгуки (625)
Відсортувати за:
Nataliy D. Поїздка вдвох Russia, 5 серпня 2011 р.
Когда-то современный, а сегодня устаревший отель

Неплохое месторасположение
6,7
Хотя номер в отеле был заказан за несколько месяцев до прибытия в Себу, он оказался не готов даже к 14-00. Пришлось долго ждать, в конечном итоге пр-едложили номер с видом на стройку и шумную, грязную улицу. На стойке регистрации персонал слабо владеет английским языком, говорит с ужасным филиппинским акцентом, не очень-то приветлив, за некоторым исключением. Персонал не готов что-то подсказать и чаще уклоняется от общения с посетителями отеля. Вторично никогда бы не остановились в Мариотт, тем более, что в Себу и на Мактане много других современных высококлассных отелей.
Порада туристам: Не советуем останавливать свой выбор на Мариотт.
Natalya P. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 листопада 2010 р.
Очень качественный бизнес-отель

Самые вкусные завтраки
10
Очень понравился отель. Каждый сотрудник желает показать, что Вы являетесь желанным гостем. По вечерам живая музыка. Завтраки как в лучших ресторанах. Огромный выбор блюд. Хорошие чистые номера. Рядом находится торговый центр Аялла. Недалеко от порта.
Restaurant Tip: Поужинать можно в любом ресторане в торговом центре Аялла.
Marina A. Група Russia, 30 грудня 2009 р.
понавилось

расположение, еда
10
В общем отель понравился, никаких видимых недостатков нет, за исключением пожалуй цены. Для Филиппин дороговато. Питание отличное. Вечером открытый гриль со свежими морепродуктами. Консьерж готов удовлетворить все запросы, даже не совсем обычные. Контингент в основном не туристы, а деловые люди. Если окажусь в этих краях с удовольствием остановлюсь тут еще.
Ma E. Сім"я з малими дітьми Philippines, 14 грудня 2014 р.
Perfect location

Location, staff, good breakfast
8,3
Fook M. Ділова поїздка Singapore, 3 грудня 2014 р.
Business trip.

Internet, cleanliness and location.
9,7
Stay here many time. Good for everything's.
Boon K. Ділова поїздка Singapore, 21 листопада 2014 р.
one of the worst marriott i stayed before

actually only 2. location and hotel staffs
7
Possibly the worst Marriott I stayed. Condition of the furniture in the room was outdated. Water heater and water pressure in the bathroom was inconsistent i.e. sometimes hot, sometimes cold, sometimes big pressure, sometimes weak... springs in the bed was getting soft, made creaky sound as well. Swimming pool is small. Gym was alright though. It was my first visit to Cebu so I requested also for airport pick up (which I had confirmation from hotel) but it never came. Had to tip this guy who came out of nowhere whom showed me where to get a taxi.
Andrew P. Поїздка вдвох United Kingdom, 12 листопада 2014 р.
Excellent hotel

Good location, good hotel, great staff
8,7
We stay here every year for three or four nights during our visit to cebu. It's location just a few metres from the main mall with its shops, bars and restaurants makes it an ideal place to stay in town. The staff are always friendly and helpful. The breakfast buffet is a good place to start the day. All in all a nice hotel and well worth considering if you are travelling to cebu City area.
Maria L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 листопада 2014 р.
Thumbs up!

location, pool and acoustic nights, room standard
9
Andrew S. Поїздка вдвох United Kingdom, 9 листопада 2014 р.
Marriott and my views ??

Breakfast,staff,location.
6
I have stayed at many Hotels around the world ,this is one i will not be visiting again ?? this Hotel was more expensive than the Radisson blu in Cebu ,which is ridiculous as the Radisson is leagues in front ?? the photos of the swimming pool were very misleading ,which made it look far larger than it actually was ? this is so bad !! the corridors also remind me of an old Motel ,no class at all ? the staff were great but as for the Hotel never again ,tell me also please where do you get the 4 stars from ???? How on earth can this Hotel be more expensive than the Radisson blu ???? The breakfast was ok the room small yet 2 nights over 16000 peso !!! No way was this worth this ,Like i said my friends family and fellow directors will be made aware not to go to the Maverick in Cebu ??
Gregory M. Поїздка вдвох Canada, 7 листопада 2014 р.
Good stay

Good price, great friendly helpful staff, nice location
9,7
Excellent time

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cebu City Marriott Hotel СебуCebu City Marriott Hotel Себу - Ванна кімнатаCebu City Marriott Hotel Себу - ВітальняCebu City Marriott Hotel Себу - Паб/Коктейль-барCebu City Marriott Hotel Себу - ВітальняCebu City Marriott Hotel Себу - ВітальняCebu City Marriott Hotel Себу - Паб/Коктейль-барCebu City Marriott Hotel Себу - Буфет/КафеCebu City Marriott Hotel Себу - РесторанCebu City Marriott Hotel Себу - Конференц-залCebu City Marriott Hotel Себу - Конференц-залCebu City Marriott Hotel Себу - Танцювальна залаCebu City Marriott Hotel Себу - ЗручностіCebu City Marriott Hotel Себу - ВітальняCebu City Marriott Hotel Себу - РесторанCebu City Marriott Hotel Себу - Танцювальна залаCebu City Marriott Hotel Себу - РесторанCebu City Marriott Hotel Себу - ВітальняCebu City Marriott Hotel Себу - ВітальняCebu City Marriott Hotel Себу - РесторанCebu City Marriott Hotel Себу - РесторанCebu City Marriott Hotel Себу - БасейнCebu City Marriott Hotel Себу - ВидCebu City Marriott Hotel Себу - ФойєCebu City Marriott Hotel Себу - ВітальняCebu City Marriott Hotel Себу - ЗручностіCebu City Marriott Hotel Себу - ВітальняCebu City Marriott Hotel Себу - РецепціяCebu City Marriott Hotel Себу - Фітнес-залCebu City Marriott Hotel Себу - Ресторан


AS-AGWEB-3C02