Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Фуенте Осмена, Себу Сіті, Філіппіни 6000

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 1049 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (1049)
Відсортувати за:
Nataliya B. Поїздка вдвох Russia, 2 лютого 2015 р.
Хороший отель

Нррмальное расположение. Отзывчивый персонал. Есть возможность оставить багаж.
9,7
Были в этом отеле 3 раза. Использовали его как перевалочный пункт, путешествуя по островам. Оставляли свой багаж там, бесплатно. Чисто. Неплохой wi-fi. Рядом есть 7-11 магазин. Мы остались всем довольны.
Повідомити про цей вігук
Yuliya T. Поїздка вдвох Russia, 9 січня 2015 р.
Капитолий рядом

муравьи
9,7
В номере очень много муравьев и они везде.Для кратковременного пребывания в Себу подходит.На входе очень хороший швейцар стоит,он же и официант))Бронировали для поездки к акулам,от отеля такси до акул и обратно нашли за 3 тыс песо.
Повідомити про цей вігук
Wieslaw D. Індивідуальний мандрівник Poland, 23 лютого 2015 р.
Mieszane odczucia

dogodne położenie, miła obsługa, uprzejmość
6,3
Blisko Capitolu, centralnie położony hotel. Bardzo zużyte elementy wyposażenia pokoju. Zaniedbana, nieprzyjemna łazienka, hałas z ulicy, wokół niezbyt przyjemne otoczenie i zapachy.
Повідомити про цей вігук
Johnathon S. Індивідуальний мандрівник Australia, 5 лютого 2016 р.
Great hotel for price tho the beds was bit hard

good friendly staff great food at good prices big rooms tho they upgraded my room for no extra cost
8,3
My stay was good recommend it if you on a budget only thing I could pick on is the bed was bit hard as my back not use to the hard bed but otherwise great hotel for price and staff members was very nice and helpful and friendly
Повідомити про цей вігук
Kristine R. Поїздка вдвох Philippines, 18 січня 2016 р.
Not what we expected

The staff are really nice and accommodating and the location is perfect if you're going during Sinulog. It is also easy to get a cab in the area and there are restaurants around the hotel.
5,7
Decided to stay in this hotel last minute because of its location. The rates were quite high because it was Sinulog. I was able to get the "Suite" which I was happy about. When we got there, we were disappointed to see the room (Though the pics in the net didn't look nice either, we thought maybe its not that bad especially because they were rated as a 3-star hotel). The tub was dirty and the shower head was not properly attached so it would always flood the bathroom floor. The water also smelled different. We asked if there was another room availble but the hotel was fully booked. We tried their breakfast the next day and I ordered bangus. Usually, the bangus is served as a whole or half. They served 1/4 of it, actually even smaller than that - maybe 1/8? First time I've seen Bangus served that small. We ended up transferring to another hotel because I couldn't stand the bathroom. It's a good thing their staff were really nice though. I do hope they renovate their rooms & bathrooms so they can really claim that they are a 3-star hotel.
Повідомити про цей вігук
William M. Поїздка вдвох United States of America, 11 січня 2016 р.
Awesome 1 day stay.

good locatiuon, affordable, nice staff
8
it was wonderful
Повідомити про цей вігук
Eugene D. Індивідуальний мандрівник Philippines, 5 січня 2016 р.
Pleasant Stay

Cleanliness, Affordable and Courteous Staff
9,7
Upon check-in, i felt the warmness and politeness of the hotel staff. Very courteous and accommodating. The room was very spacious and clean. The food was okay. The room rate was affordable. Overall, i had a wonderful and pleasant stay at Cebu R Hotel. I will surely be back in this hotel in my future trips to cebu.
Повідомити про цей вігук
Philip C. Група Malaysia, 24 грудня 2015 р.
Compact, cheap and convenient

Clean and tidy. Well manner staffs. Nice food just next door to the hotel.
8,3
Walkable distance to city centre. Few brekkie varieties. Well clean and tidy environment. Just the AC a bit noisy. And no hair dryer provided.
Повідомити про цей вігук
Elizardo R. Ділова поїздка Philippines, 9 грудня 2015 р.
stay in Cahgayan Valley

centrally located, accesible to restaurant (max) and friendly staff
6,3
very relaxing, as if your staying in your own home. friendly staff and very occomodating. I will stay again in this place if i get back to Tuguergarao
Повідомити про цей вігук
Harold F. Індивідуальний мандрівник United States of America, 6 грудня 2015 р.
Cebu trip

price, staff, room clean
8,7
Very good, staff very friendly and helpful, room was clean and comfortable. Will plan to stay at this hotel again on future trips to Cebu.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Cebu R Hotel – Capitol Себу СітіCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Ванна кімнатаCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - РесторанCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - РесторанCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Бізнес ЦентрCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - РецепціяCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу Сіті - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07