чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Ванна кімната Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 31
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 937 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (937)
Відсортувати за:
Katereen N. Поїздка вдвох Philippines, 9 грудня 2014 р.
mu choice of Hotel

*clean, good area, and cheap cost
7,3
It was a great pleasure to stay in the hotel because they gave me a big room with the same price that I booked online. Hotel is clean and comfy, but I don't like the smell of the comfort room the spray they used it's kindda irritate my nose.
Victor C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 9 грудня 2014 р.
Very comfortable stay.

staff, location and price
9,3
My stay was very nice the room was roomy and comfortable, the staff was very very nice. I will definitely stay there again when I return.
Calvin J. Індивідуальний мандрівник United States of America, 7 грудня 2014 р.
casc1

staff,rooms and location.
8,7
Vary nice, no complaints, except the food.
Joy B. Група Philippines, 29 листопада 2014 р.
Value for money

Decent place at reasonable rates. It is near restaurants, accessible to public transportation, etc. Helpful staff
8,3
Vincent -. Ділова поїздка Philippines, 19 листопада 2014 р.
very nice, clean and affordable hotel

very nice and affordable hotel. accessible. as a tour coordinator i strongly recommend this hotel
9,3
The best
Liang T. Індивідуальний мандрівник Singapore, 14 листопада 2014 р.
Staff were friendly and helpful

Quiet location, 7 eleven around the corner and good barbeque food opposite.
9,3
Myunghoon K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 13 листопада 2014 р.
Got every needs I had

staff, quietness, room amenities.
10
Was very comfortable with multi-English channeled TV and fridge with drinks, stayed well before going to remote islet.
Ador H. Індивідуальний мандрівник Philippines, 9 листопада 2014 р.
Except for the location, a good hotel.

Bed Size, Room Size, Cleanliness
7,7
Except for its location, which is away from the main road, the hotel is relatively good. Big room and bed size, good food served during breakfast.
Philip C. Поїздка вдвох United Kingdom, 8 листопада 2014 р.
Great value & quality hotel.

Very big & comfortable rooms. Friendly helpful staff. Quiet location.
9
This hotel is very good value - the rooms are larger than average & comfortable. It's in a quiet road in a nice area of Cebu. The staff are very welcoming. This was my 2nd stay at this hotel - I would recommend for anyone seeking a good value stay at Cebu in a good city location.
Maria R. Індивідуальний мандрівник Philippines, 7 листопада 2014 р.
Fine

value for money. location. nice staff.
7,7
value for money. location. nice staff.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cebu R Hotel – Capitol СебуCebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Ванна кімнатаCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3B08