чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Ванна кімната Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня
Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 31
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 968 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (968)
Відсортувати за:
Nataliya B. Поїздка вдвох Russia, 2 лютого 2015 р.
Хороший отель

Нррмальное расположение. Отзывчивый персонал. Есть возможность оставить багаж.
9,7
Были в этом отеле 3 раза. Использовали его как перевалочный пункт, путешествуя по островам. Оставляли свой багаж там, бесплатно. Чисто. Неплохой wi-fi. Рядом есть 7-11 магазин. Мы остались всем довольны.
Yuliya T. Поїздка вдвох Russia, 9 січня 2015 р.
Капитолий рядом

муравьи
9,7
В номере очень много муравьев и они везде.Для кратковременного пребывания в Себу подходит.На входе очень хороший швейцар стоит,он же и официант))Бронировали для поездки к акулам,от отеля такси до акул и обратно нашли за 3 тыс песо.
Wieslaw D. Індивідуальний мандрівник Poland, 23 лютого 2015 р.
Mieszane odczucia

dogodne położenie, miła obsługa, uprzejmość
6,3
Blisko Capitolu, centralnie położony hotel. Bardzo zużyte elementy wyposażenia pokoju. Zaniedbana, nieprzyjemna łazienka, hałas z ulicy, wokół niezbyt przyjemne otoczenie i zapachy.
Jerome J. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 21 квітня 2015 р.
Comfortable and safe

Staff, food and amenities
8,7
Good... Can't ask for more
Ana G. Індивідуальний мандрівник Italy, 15 квітня 2015 р.
Good price clean Room

Cleaness price
6,7
Room are basic but for The price is ok , they offer a breakfast Which is not perfect but is good enough to start the day. Location is a little bit out but you can get taxi very easy and cheap. Internet is very bad in the room .
Georgette G. Індивідуальний мандрівник Philippines, 10 квітня 2015 р.
we'll be back

i like that the neighborhood is quiet and that there is ample parking space. the staff are lovely and attentive and the food is good
8
Mohammad R. Поїздка вдвох Indonesia, 5 квітня 2015 р.
Value for Money and Location

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I enjoyed my stay here. I love the breakfast and the staff were very helpful. The location is pretty strategic, near the Osmena Circle. I would come back!
Mohammad R. Поїздка вдвох Indonesia, 4 квітня 2015 р.
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I only stayed for one night but then I decided to extend my stay at this hotel. I love the neighborhood and its strategic location.
Mohammad R. Поїздка вдвох Indonesia, 3 квітня 2015 р.
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
The longer I stay here, the more convenient I felt--like home. Simply love the day-to-day activities around the hotel.
Jeffrey M. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 29 березня 2015 р.
Nice budget hotel

Friendly and helpful staffs and clean spacious rooms
7,3
it was an enjoyable short stay

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cebu R Hotel – Capitol СебуCebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Ванна кімнатаCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу - РесторанCebu R Hotel – Capitol Себу - РесторанCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - Бізнес ЦентрCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу - РецепціяCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C02