Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Ванна кімната Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня
Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 31
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (988)
Відсортувати за:
Nataliya B. Поїздка вдвох Russia, 2 лютого 2015 р.
Хороший отель

Нррмальное расположение. Отзывчивый персонал. Есть возможность оставить багаж.
9,7
Были в этом отеле 3 раза. Использовали его как перевалочный пункт, путешествуя по островам. Оставляли свой багаж там, бесплатно. Чисто. Неплохой wi-fi. Рядом есть 7-11 магазин. Мы остались всем довольны.
Yuliya T. Поїздка вдвох Russia, 9 січня 2015 р.
Капитолий рядом

муравьи
9,7
В номере очень много муравьев и они везде.Для кратковременного пребывания в Себу подходит.На входе очень хороший швейцар стоит,он же и официант))Бронировали для поездки к акулам,от отеля такси до акул и обратно нашли за 3 тыс песо.
Wieslaw D. Індивідуальний мандрівник Poland, 23 лютого 2015 р.
Mieszane odczucia

dogodne położenie, miła obsługa, uprzejmość
6,3
Blisko Capitolu, centralnie położony hotel. Bardzo zużyte elementy wyposażenia pokoju. Zaniedbana, nieprzyjemna łazienka, hałas z ulicy, wokół niezbyt przyjemne otoczenie i zapachy.
Stephen D. Індивідуальний мандрівник United States of America, 25 червня 2015 р.
Loved the hotel, hated the traffic getting there

Free use of their PCs, comfortable room, friendly staff
7,3
For a small and affordable boutique hotel, it's probably one of the best in Cebu. But getting there, you have to endure the terrible traffic from the airport which takes about an hour by taxi. Was surprised when I got there and was told my room was upgraded at no extra cost to a larger one with a full-sized bed instead of just a twin. Will definitely try and stay there again if I ever have a reason to return to Cebu.
Warner P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 22 червня 2015 р.
No toiletries and old towels
5,7
There are no toothbrush and toothpaste which is important when you stay in the hotels. Towels also are very old that looks like a rug. I noted down that I'm going to checkin early but when I arrived at the hotel, they told me I'm not allowed to do early checkin so I have to wait 7 hrs before I could checkin
Ritchie A. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 22 червня 2015 р.
Awesome

Friendly staff, value for money, good location
9,3
Happy and satisfied
Jim R. Поїздка вдвох United Kingdom, 21 червня 2015 р.
Hotel of choice

Staff, value for money
6,7
I have commented several time times re this property and basically I'm happy to continue using it when I visit Cebu.
Gloria R. Ділова поїздка Philippines, 21 червня 2015 р.
Its was a pleasant stay...

friendly staff, nice location and clean
6,3
we enjoyed our stay. we got upgraded to a nice room with mountain view as your headboard. only drawback is that it is not sound proof.
Gloria R. Індивідуальний мандрівник Philippines, 20 червня 2015 р.
lobby can be too crowded in the morning...

close to my appointment, clean and friendly staff
6
overall it was ok. staff are pleasant and try their best to help. I find the lobby too small and can get too crowded especially in the morning. It is not also the best place to stay or entertain friends.
Herwig D. Поїздка вдвох Belgium, 16 червня 2015 р.
great hotel

hotel is very clean,comfort bed,its a quiet place.
8,3
i would surtenly go back to this hotel. The breakfast was great. Good location. Great staff. Always a taxi waiting to pick up

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cebu R Hotel – Capitol СебуCebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Ванна кімнатаCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу - РесторанCebu R Hotel – Capitol Себу - РесторанCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - Бізнес ЦентрCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу - РецепціяCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелюCebu R Hotel – Capitol Себу - ФойєCebu R Hotel – Capitol Себу - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07