чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Ванна кімната Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня Cebu R Hotel – Capitol Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 31
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 951 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (951)
Відсортувати за:
Yuliya T. Поїздка вдвох Russia, 9 січня 2015 р.
Капитолий рядом

муравьи
9,7
В номере очень много муравьев и они везде.Для кратковременного пребывания в Себу подходит.На входе очень хороший швейцар стоит,он же и официант))Бронировали для поездки к акулам,от отеля такси до акул и обратно нашли за 3 тыс песо.
Philip C. Поїздка вдвох United Kingdom, 6 лютого 2015 р.
A friendly & good value base in Cebu City..

A good quiet location, friendly staff, good value accomodation.
9,3
It's the 3rd time we stayed here - nice big rooms, quiet area, friendly staff - it's good value for money..
Jaime C. Група Canada, 28 січня 2015 р.
Cebu vacation

Location
7,3
Pleasant
Anthony L. Поїздка вдвох Australia, 8 січня 2015 р.
Stop over

Quiet clean and safe
9
It was a pleasant stay for the second time at cebu r . I will always stay there . 5 minute walk to Mango square. Nice and quiet.
Anthony L. Поїздка вдвох Australia, 4 січня 2015 р.
One night stay

Quiet, great staff and clean
9
One night stay on the way through to Bohol. Great staff and very clean and quiet hotel.
Alain D. Сім"я з малими дітьми France, 3 січня 2015 р.
2 rooms with 2 different problems

location transportations accessibility
4
we had 2 rooms - The first one in front of the street was very noisy because at 4 am one car was in repair and people was talking laudly. Even the hotel was at the end of one quiet street the environement was noisy earlly on the morning. (Maybe people don't know that customers of hotels are inside to sleep or "try to sleep" !) - The second room had non working cr. We called the staff who empty the bowl. But just after his departure, the cr was'nt running again .
Karl B. Індивідуальний мандрівник Austria, 2 січня 2015 р.
all right , nice staff , clean

nice staff , safety
7,7
OK
Jihoon L. Поїздка вдвох South Korea, 20 грудня 2014 р.
it was bad choice to stay this hotel.
2
Staff were good. But especially a staff who works at the reception was so rude and arrogant. And also too unkind to us. And our room was not clean. Ther were so many ants in the room. And the location of hotel was not good to walk around.
Katereen N. Поїздка вдвох Philippines, 9 грудня 2014 р.
mu choice of Hotel

*clean, good area, and cheap cost
7,3
It was a great pleasure to stay in the hotel because they gave me a big room with the same price that I booked online. Hotel is clean and comfy, but I don't like the smell of the comfort room the spray they used it's kindda irritate my nose.
Victor C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 9 грудня 2014 р.
Very comfortable stay.

staff, location and price
9,3
My stay was very nice the room was roomy and comfortable, the staff was very very nice. I will definitely stay there again when I return.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cebu R Hotel – Capitol СебуCebu R Hotel – Capitol Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Ванна кімнатаCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу - ВітальняCebu R Hotel – Capitol Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel – Capitol Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3B03