чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cebu R Hotel

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cebu R Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel Себу - Фойє Cebu R Hotel Себу - Фойє Cebu R Hotel Себу - Фойє Cebu R Hotel Себу - Фойє Cebu R Hotel Себу - Ресторан Cebu R Hotel Себу - Ресторан Cebu R Hotel Себу - Вітальня Cebu R Hotel Себу - Вітальня Cebu R Hotel Себу - Вітальня Cebu R Hotel Себу - Ванна кімната Cebu R Hotel Себу - Вітальня Cebu R Hotel Себу - Вітальня Cebu R Hotel Себу - Вітальня Cebu R Hotel Себу - Вітальня Cebu R Hotel Себу - Номер Люкс
Cebu R Hotel Себу - Вітальня Cebu R Hotel Себу - Номер Люкс Cebu R Hotel Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 31
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 913 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (913)
Відсортувати за:
Michelle L. Індивідуальний мандрівник Philippines, 5 жовтня 2014 р.
Why Cebu R Hotel...

The service was great! Room is maintained and clean. Furnitures & fixtures are all maintained.
7,3
Great!
Antonio O. Поїздка вдвох United States of America, 26 вересня 2014 р.
First stop Cebu.

staff, cleanliness, service
9,7
It was good my gf was safe there, as my flight was changed.
Steve I. Поїздка вдвох United States of America, 24 вересня 2014 р.
affordable

pRice clean, fRiendly staff
6,3
Ok. Gave me a deluxe room with no view but a cement wall. Was not too happy. Restaurant was in front of check in desk. Very crowded. Food could be better. Price was good.
Michael A. Ділова поїздка Philippines, 23 вересня 2014 р.
Highly recommended hotel

1. Best value for your money.
9,3
Uyen T. Група Vietnam, 23 вересня 2014 р.
Little hotel

Location Staff Price
6
We only stay there for a night. It's exactly what you pay for, very standard and tuck in a small street. However, the staff is helpful and Cebu is a little quiet nice city.
Lyndell F. Індивідуальний мандрівник Philippines, 17 вересня 2014 р.
Cebu R Hotel

affordable,clean,accomodating staff
9
satisfied client...
Jim H. Індивідуальний мандрівник United States of America, 12 вересня 2014 р.
nice stay

breakfast, staff, value
8
Hotel is about the best value for your money in Cebu City. Staff greeted me with a juice, the breakfast was good, and I slept well. Will stay again.
Dimitrios N. Індивідуальний мандрівник Greece, 10 вересня 2014 р.
nice value for money quiet area

staff nice bed good price
6,7
My stay was satisfactory,quiet room,aircon worked well
Frederick C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 6 вересня 2014 р.
What I think of the Cebu R hotel

Staff Location Very clean
8,7
The only thing I did not like was the lack of someplace to sit outside to smoke
Craig H. Індивідуальний мандрівник Australia, 19 серпня 2014 р.
Great Place

Comfortable , Clean , Friendley
8
I had a great stay in this hotel , very good hotel with helpful staff

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cebu R Hotel СебуCebu R Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Cebu R Hotel Себу - ФойєCebu R Hotel Себу - ФойєCebu R Hotel Себу - ФойєCebu R Hotel Себу - ФойєCebu R Hotel Себу - РесторанCebu R Hotel Себу - РесторанCebu R Hotel Себу - ВітальняCebu R Hotel Себу - ВітальняCebu R Hotel Себу - ВітальняCebu R Hotel Себу - Ванна кімнатаCebu R Hotel Себу - ВітальняCebu R Hotel Себу - ВітальняCebu R Hotel Себу - ВітальняCebu R Hotel Себу - ВітальняCebu R Hotel Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel Себу - ВітальняCebu R Hotel Себу - Номер ЛюксCebu R Hotel Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C07