Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cebu Residencia Lourdes

Block 4 Lot 12, Ilang-Ilang St., Camella Homes Phase 1, Brgy Pajac, Lapu-Lapu City, Острів Мактан, Себу, Філіппіни 6015 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Сад Cebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Ресторан Cebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Рецепція Cebu Residencia Lourdes Себу - Сад Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Сад
Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Балкон/Тераса Cebu Residencia Lourdes Себу - Зручності Cebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зручності Cebu Residencia Lourdes Себу - Вітальня Cebu Residencia Lourdes Себу - Вітальня Cebu Residencia Lourdes Себу - Вітальня Cebu Residencia Lourdes Себу - Сад Cebu Residencia Lourdes Себу - Зручності Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Сад
Місцезнаходження Острів Мактан Кількість номерів: 9
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
8,2
Розташування
5,5
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (86)
Відсортувати за:
Mohamad N. Поїздка вдвох Philippines, 18 червня 2015 р.
Excellent

Location, Cleanliness, Price
10
Excellent
Michael G. Поїздка вдвох United States of America, 4 червня 2015 р.
Well Done!

Super nice people, very helpful, a few of the staff spoke great English
8,3
Great!
Melissa O. Поїздка вдвох Philippines, 9 травня 2015 р.
Close to the beaches...far from the city

Clean, friendly staff, and value for money
7,7
Everything was good except for the transportation. It is too hard to find a cab since it's far from Cebu city.
Randall P. Індивідуальний мандрівник Australia, 20 січня 2015 р.
Very Far from everywhere

Good airconditioning, clean room, friendyt staff
4,3
This residence is very far from everything. There is not much English here and the staff could not even ring for a taxi. I only choose it as the festival was on.
Sangmi Y. Індивідуальний мандрівник South Korea, 1 січня 2015 р.
not good

kind worker
4,7
Uncomfortable..
Felix J. Індивідуальний мандрівник Germany, 27 грудня 2014 р.
Relaxing Night before a Flight

Proximity to Airport, Quietness, Value
8,3
I just spent a quick night before having a flight the morning after. I chose the hotel, because of its cheap prices and close proximity to the airport. In both regards I have not been disappointed. The room was surprisingly large and comfortable (although the size of the shower could be improved upon) and the taxi-ride to the airport was only around 15-20 minutes.
Jun A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 28 вересня 2014 р.
Nice big room

Clean & big room, quiet community
7,3
Had a nice stay. Only problem is the transport. Hard to get a taci going to cebu city or to the airport
Robert N. Поїздка вдвох Australia, 28 серпня 2014 р.
My Cebu Home

personalised service, convient and quiet
8,7
I have stayed here many times. Gloria and her husband recognise my booking and know I prefer room #2 and so room #2 is always prepared for me and my partner. I could point out faults but I overlook any cons because of the many pros. Gloria knows our needs and sees to them. Gloria speaks little English but we communicate without much difficulty. The hotel is home to me in Cebu. Some will complain of the transport situation but because I know the district it is not a problem to me.
Jefi H. Сім"я з малими дітьми Philippines, 8 травня 2014 р.
IOur stay was comfortable.

. The hotel is clean, accessible because it is near to the airport and the staff are attentive.
7,3
It was pleasant.
Sit M. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 25 квітня 2014 р.
No other places to visit around this accommodation

Staffs are nice and helpful
3,7
it's quite difficult to find it. Actually, it is in the local area, not for traveler. Even the taxi driver can't find it as well. The room...is not very nice. It has a big cockroach in my room.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cebu Residencia Lourdes СебуCebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелюCebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелюCebu Residencia Lourdes Себу - СадCebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелюCebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелюCebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - РесторанCebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелюCebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - РецепціяCebu Residencia Lourdes Себу - СадCebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - СадCebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - Балкон/ТерасаCebu Residencia Lourdes Себу - ЗручностіCebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелюCebu Residencia Lourdes Себу - ЗручностіCebu Residencia Lourdes Себу - ВітальняCebu Residencia Lourdes Себу - ВітальняCebu Residencia Lourdes Себу - ВітальняCebu Residencia Lourdes Себу - СадCebu Residencia Lourdes Себу - ЗручностіCebu Residencia Lourdes Себу - Зовнішній вид готелю Cebu Residencia Lourdes Себу - СадCebu Residencia Lourdes Себу - Ванна кімнатаCebu Residencia Lourdes Себу - ВітальняCebu Residencia Lourdes Себу - СадCebu Residencia Lourdes Себу - ВітальняCebu Residencia Lourdes Себу - Інтер’єр готелюCebu Residencia Lourdes Себу - ВітальняCebu Residencia Lourdes Себу - Ванна кімнатаCebu Residencia Lourdes Себу - ЗручностіCebu Residencia Lourdes Себу - ВітальняCebu Residencia Lourdes Себу - КартаCebu Residencia Lourdes Себу - ВітальняCebu Residencia Lourdes Себу - Балкон/Тераса


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02