чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Малат, Маніла, Філіппіни 1004 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Фойє Century Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Century Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Century Park Hotel Маніла - Рецепція Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Century Park Hotel Маніла - Басейн Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Басейн Century Park Hotel Маніла - Басейн Century Park Hotel Маніла - Фітнес-зал Century Park Hotel Маніла - Фітнес-зал
Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Вітальня Century Park Hotel Маніла - Номер Люкс Century Park Hotel Маніла - Буфет Century Park Hotel Маніла - Буфет/Кафе Century Park Hotel Маніла - Буфет/Кафе Century Park Hotel Маніла - Буфет/Кафе Century Park Hotel Маніла - Буфет/Кафе Century Park Hotel Маніла - Вітальня представницького класу Century Park Hotel Маніла - Ресторан
Місцезнаходження Малат Кількість номерів: 500
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 1301 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1301)
Відсортувати за:
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 4 листопада 2009 р.
отзыв Манила

В центре города неплохие номера хороший сервис Рядом небольшей торговый центр. Уютный холл где можно выпить чашку кофе.
9
Отель находится в центре города. многоэтажный со своим бассейном. В отеле хороший сервис хороший вид из окон. На первом этаже хороший у добный холл с диванами и креслами где можно выпить сок или кофе. На употребление дринков кроме всего вы получаете талон. им можно воспользоваться в течениии дня . На рецепшн все вежливы и улыбчивы. Номера уютны .ОБЩЕЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОСТАЛОСЬ ХОРОШЕЕ . рРядом небольшой торговый центр с разной мелочевкой и в том числе косметикой одеждой.
Shopping Tip: Не очень далеко торговый центр Mall Asia где можно провести время сделать покупки и перекусить
Mark B. Індивідуальний мандрівник Canada, 18 листопада 2014 р.
Great hotel

THe lobby, Water pressure, and swimming pools
8,3
Very comfortable place to stay. Have stayed there before and will return. Great location, great facilities, great food. I recommend this hotel.
Michael S. Поїздка вдвох United States of America, 17 листопада 2014 р.
Dirty
3,3
Cockroach ran over my hand in the room. I ate what the waiter wanted not what i ordered. Filthy and old.
Priit S. Група Estonia, 16 листопада 2014 р.
Not recommend

There's no best things
2,7
Absolut disaster
Vanessa V. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 листопада 2014 р.
week end staycation

Good and newly renovated rooms. Food was delicous. Cheaper price.
9
My stay was awesome.
Alma Y. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 листопада 2014 р.
Nice place, friendly staff...

location, price and the staff
9,3
the food was good and the staffs are very accomodating. room is a little bit small but clean. will definitely comeback!
Liza M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 листопада 2014 р.
Comfortable one

accessible to shopping mall, good food, nice staff
7,3
My child and I enjoyed our one night stay at century park hotel. They need to improve the beddings and pillows. My child told me that it has an unpleasant smell. Plus the low ventilation of aircon. But it's safe to stay in this hotel.
Ali Y. Ділова поїздка Malaysia, 8 листопада 2014 р.
Century Park Malate

Location, shopping, comfort
7,3
My stay at Century Park Hotel, Manila was a pleasant experience. The hotel is located near a shopping mall, so it was convenient for me to buy some of the things I needed during the stay. One major setback for me was the difficulty in finding Halal restaurants. The service by the staff was excellent.
Jeffrey M. Ділова поїздка United States of America, 8 листопада 2014 р.
Nice breakfast buffet

buffet, hot tub, close to Harrison's
9
I liked this hotel. It had good conference facilities, restaraunt, close to mall, staff was good.
Richard T. Ділова поїздка Singapore, 6 листопада 2014 р.
Great Service At Century Park Hotel

Good service, accomodation and good location
8,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Century Park Hotel МанілаCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ФойєCentury Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелюCentury Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелюCentury Park Hotel Маніла - РецепціяCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелюCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелюCentury Park Hotel Маніла - БасейнCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - БасейнCentury Park Hotel Маніла - БасейнCentury Park Hotel Маніла - Фітнес-залCentury Park Hotel Маніла - Фітнес-залCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - Номер ЛюксCentury Park Hotel Маніла - БуфетCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - Вітальня представницького класуCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелюCentury Park Hotel Маніла - Танцювальна залаCentury Park Hotel Маніла - Танцювальна залаCentury Park Hotel Маніла - Конференц-залCentury Park Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Century Park Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Century Park Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Century Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ФойєCentury Park Hotel Маніла - Конференц-залCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - Фітнес-залCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Конференц-залCentury Park Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Century Park Hotel Маніла - ФойєCentury Park Hotel Маніла - Вхід


AS-AGWEB-3C06