Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Малат, Маніла, Філіппіни 1004

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 1870 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1870)
Відсортувати за:
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 4 листопада 2009 р.
отзыв Манила

В центре города неплохие номера хороший сервис Рядом небольшей торговый центр. Уютный холл где можно выпить чашку кофе.
9
Отель находится в центре города. многоэтажный со своим бассейном. В отеле хороший сервис хороший вид из окон. На первом этаже хороший у добный холл с диванами и креслами где можно выпить сок или кофе. На употребление дринков кроме всего вы получаете талон. им можно воспользоваться в течениии дня . На рецепшн все вежливы и улыбчивы. Номера уютны .ОБЩЕЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОСТАЛОСЬ ХОРОШЕЕ . рРядом небольшой торговый центр с разной мелочевкой и в том числе косметикой одеждой.
Shopping Tip: Не очень далеко торговый центр Mall Asia где можно провести время сделать покупки и перекусить
Повідомити про цей вігук
Maripola A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 4 травня 2016 р.
Nice room
5
Good airconditioning system soft bed
Повідомити про цей вігук
James P. Поїздка вдвох United States of America, 1 травня 2016 р.
Enjoyable stay
6,7
Spent 4 nights here recently with my wife. The hotel employs a large staff and every one we encountered were friendly and most helpful. The room was large and clean, good cable tv, nice c/r, plenty of hot water, nice view, wifi was good, breakfast buffet is best I've had so far in Manila hotels. Two pools, one large for relaxing and a nice lap pool. Hotel is right next to Harrison Plaza so you can walk out the door and choose from several eating places. A short cab ride to MOA, Robinson Place or Makati. I definitely recommend.
Повідомити про цей вігук
Maria L. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 27 квітня 2016 р.
Excellent Stay
5,3
Our stay was excellent except for the bed that is movable, it doesnt stay coz the lock doesnt work,
Повідомити про цей вігук
Elenita M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 24 квітня 2016 р.
Kids bonding
5,7
The hotel is really nice, good facilities & with approachable staff.
Повідомити про цей вігук
Jely H. Сім"я з малими дітьми Philippines, 21 квітня 2016 р.
First Time Stay
4,7
I stayed with my Family at this hotel bec it is near our destination for the next day. However, i found that given the rate they charged me for the room, you still have to call the housekeeping for some toiletries (no soap and shampoo) and their tv was not as clear as it should be.
Повідомити про цей вігук
Tan V. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 18 квітня 2016 р.
Must return
6,3
I was pleasantly surprised how the hotel has transformed from its old rustic and dark lobby into a chic hotel lobby. The room we got amused me because of its size as well as the beds. The only thing that seems not to belong is the size of the flat tv. Hope they can make an upgrade on that. They have good wifi and cable signal. The food! Breakfast was great. The restaurant is spacious and cozy.. Attendants very attentive. Must return for a longer period of stay and more rooms to book my expansive family.
Повідомити про цей вігук
Yeoh K. Ділова поїздка Malaysia, 17 квітня 2016 р.
overall is good
4,7
will recommend to friends
Повідомити про цей вігук
Yeoh K. Ділова поїздка Malaysia, 17 квітня 2016 р.
i happy for staying here
4,3
will come again
Повідомити про цей вігук
Yeoh K. Ділова поїздка Malaysia, 17 квітня 2016 р.
will introduce to friends
4,7
b'fast is ok, but every day almost same
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Century Park Hotel МанілаCentury Park Hotel Маніла - РецепціяCentury Park Hotel Маніла - ФойєCentury Park Hotel Маніла - ФойєCentury Park Hotel Маніла - ФойєCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - БасейнCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - Балкон/ТерасаCentury Park Hotel Маніла - Номер ЛюксCentury Park Hotel Маніла - Фітнес-залCentury Park Hotel Маніла - Фітнес-залCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - БуфетCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - Буфет/КафеCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - Інтер’єр готелюCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - Танцювальна залаCentury Park Hotel Маніла - Конференц-залCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - Фітнес-залCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Їжа та напоїCentury Park Hotel Маніла - Конференц-залCentury Park Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Century Park Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Century Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - ВітальняCentury Park Hotel Маніла - Танцювальна залаCentury Park Hotel Маніла - Танцювальна залаCentury Park Hotel Маніла - ФойєCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - РесторанCentury Park Hotel Маніла - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05