Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Charming Hotel

15 Yen Thai Street, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам 084 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Charming Hotel Ханой - Ванна кімната Charming Hotel Ханой - Ресторан Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Ресторан Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Зручності Charming Hotel Ханой - Зручності Charming Hotel Ханой - Зручності Charming Hotel Ханой - Ванна кімната Charming Hotel Ханой - Зручності
Розміщення: район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 36
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 547 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (547)
Evgeny Z. Поїздка вдвох Russia, 14 лютого 2012 р.
Хороший недорогой отель

Есть компьютер в комнате с бесплатным интернетом, чисто
8,3
отель расположен в районе озера возвращенного меча. комнаты маленькие, некоторые без окон, но за такую цену около 25 долларов через агоду, нам подходит, тем более, что в отеле чисто, есть бесплатный интернет, в нашей комнате даже был компьютер и сейф. есть лифт, что очень удобно. завтрак не пробовали так как выезжать приходилось в 6:30 утра, чтобы успеть на самолет аэрофлота. при заказе такси этот отель, как и многие другие дешевейшие отели во вьетнаме, мошенничает: с нас взяли 17 долларов, заказали они обычное такси, с водителем расплачивались они, скорее всего водитель получил гораздо меньшую сумму. в следующий раз попробуем заказать такси "май линь" сами.
Ekaterina C. Поїздка вдвох Russia, 28 жовтня 2010 р.
Маленькие номера, расположение не очень удачное

Очень приветливый персонал
6,7
Останавливались в этом отеле на одну ночь. Для одной ночи, в принципе, можно переночевать. Комната чистая, большой плазменный телевизор, чистые постельное, в этом нареканий нет, но не понравилось отсутствие окна. На завтрак не попали, т.к. совсем рано выезжали с отеля.
Порада туристам: Для ночевки вполне сойдет, т.к цена на отель небольшая.
Tatiana M. Поїздка вдвох Russia, 13 лютого 2010 р.
Хороший отель

Чистый,все новое, замечательный персонал
9
Отель нам понравился, учитывая цену номера он даже превзошел наши ожидания. Окно в номере выходило на глухую стену, но было мило оформлено бамбуком. И учитывая шумность улицы, изолированоость комнаты - это плюс. Мы хорошо выспались. Видно что гостиница новая, вся мебель новая, белье не застиранное, все работает, плоский телевизор с большим выбором многоязычных каналов. Прекрасная душевая, есть фен. Завтрак на выбор - американский, европейский или вьетнамский. В холле есть пара компьютеров.Сама гостиница расположена вблизи исторического центра и торговых улиц. Персонал очень вежлив и готов прийти на помощь. Если б нам пришлось вновь побывать в Ханое то мы бы вновь выбрали Charming Hotel.
Sightseeing/Attractions Tip: Озеро возвращенного меча, "Notr dam de Hanoi" и много торговых улиц
Mariusz L. Поїздка вдвох Poland, 2 листопада 2011 р.
Idealny hotel z cudowną lokalizacją

Oblsuga, jedzenie, lokalizacja.
10
Hotel w starym miescie, bardzo czysty. Przepyszne sniadania, bardzo dobre i wyposazone pokoje. Zdecydowanie wart swojej ceny.
Hotel Feature Tip: Bije na glowe inne hotele w hanoi.
Jordan I. Поїздка вдвох United States of America, 9 березня 2014 р.
A remarkable, loving and caring hotel staff

1) The offered the best customer service I have ever experienced, ever! 2) They were genuinely interested in our itinerary, helping to enhance where appropriate. 3) Best bang for your buck, affordable
10
I had an amazing experience with some of the most thoughtful and kind hotel staff I have ever encountered. We were greeted with big smiles and warm hello's each and every time (let alone stating our names). The were helpful in every sense and was much more than I could have ever expected out of such an economic-friendly hotel. I would highly recommend to friends and family.
Brian C. Поїздка вдвох Australia, 30 січня 2014 р.
great little hotel.

location, friendly staff, adequate bfeakfast
9
Tee L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 16 листопада 2013 р.
Nice and comfortable

Nice English speaking staff, clean rooms & centrally located
8,3
Melissa C. Поїздка вдвох Australia, 16 листопада 2013 р.
Exceptional Friendly Staff

The staff speak perfect English and go out of their way to make your stay memorable. This hotel is situated in a quiet laneway with only a short walk to the lake.
8,7
Excellent!!!! We always stay here when visiting Hanoi from Hai Phong.
Koray S. Поїздка вдвох France, 11 листопада 2013 р.
Very correct hôtel with excellent staff

Very good staff. Well located. Correct prices and rooms
8,7
Staff is VERY helpful for everything, give us access to room to shower or sleep after/before our night train well after our checkout. In a Very popular and local street with great street food
Susan D. Індивідуальний мандрівник Australia, 7 листопада 2013 р.
Brilliant hotel

The staff couldn't have done anything more to help, great location and comfy beds
9,7
I loved this hotel. The staff were really helpful and friendly and couldn't do enough to help. Fantastic value for money. Clean rooms, really quick internet and a great location - you can't go wrong.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Charming Hotel ХанойCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - Інтер’єр готелюCharming Hotel Ханой - Ванна кімнатаCharming Hotel Ханой - РесторанCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - РесторанCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ЗручностіCharming Hotel Ханой - ЗручностіCharming Hotel Ханой - ЗручностіCharming Hotel Ханой - Ванна кімнатаCharming Hotel Ханой - Зручності


AS-AGWEB-3C06