чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Charming Hotel

15 Yen Thai Street, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам 084 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Charming Hotel Ханой - Ванна кімната Charming Hotel Ханой - Ресторан Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Ресторан Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Вітальня Charming Hotel Ханой - Зручності Charming Hotel Ханой - Зручності Charming Hotel Ханой - Зручності Charming Hotel Ханой - Ванна кімната Charming Hotel Ханой - Зручності
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 36
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 554 відгуків

Ціна-якість:
8,7
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (554)
Відсортувати за:
Evgeny Z. Поїздка вдвох Russia, 14 лютого 2012 р.
Хороший недорогой отель

Есть компьютер в комнате с бесплатным интернетом, чисто
8,3
отель расположен в районе озера возвращенного меча. комнаты маленькие, некоторые без окон, но за такую цену около 25 долларов через агоду, нам подходит, тем более, что в отеле чисто, есть бесплатный интернет, в нашей комнате даже был компьютер и сейф. есть лифт, что очень удобно. завтрак не пробовали так как выезжать приходилось в 6:30 утра, чтобы успеть на самолет аэрофлота. при заказе такси этот отель, как и многие другие дешевейшие отели во вьетнаме, мошенничает: с нас взяли 17 долларов, заказали они обычное такси, с водителем расплачивались они, скорее всего водитель получил гораздо меньшую сумму. в следующий раз попробуем заказать такси "май линь" сами.
Ekaterina C. Поїздка вдвох Russia, 28 жовтня 2010 р.
Маленькие номера, расположение не очень удачное

Очень приветливый персонал
6,7
Останавливались в этом отеле на одну ночь. Для одной ночи, в принципе, можно переночевать. Комната чистая, большой плазменный телевизор, чистые постельное, в этом нареканий нет, но не понравилось отсутствие окна. На завтрак не попали, т.к. совсем рано выезжали с отеля.
Порада туристам: Для ночевки вполне сойдет, т.к цена на отель небольшая.
Tatiana M. Поїздка вдвох Russia, 13 лютого 2010 р.
Хороший отель

Чистый,все новое, замечательный персонал
9
Отель нам понравился, учитывая цену номера он даже превзошел наши ожидания. Окно в номере выходило на глухую стену, но было мило оформлено бамбуком. И учитывая шумность улицы, изолированоость комнаты - это плюс. Мы хорошо выспались. Видно что гостиница новая, вся мебель новая, белье не застиранное, все работает, плоский телевизор с большим выбором многоязычных каналов. Прекрасная душевая, есть фен. Завтрак на выбор - американский, европейский или вьетнамский. В холле есть пара компьютеров.Сама гостиница расположена вблизи исторического центра и торговых улиц. Персонал очень вежлив и готов прийти на помощь. Если б нам пришлось вновь побывать в Ханое то мы бы вновь выбрали Charming Hotel.
Sightseeing/Attractions Tip: Озеро возвращенного меча, "Notr dam de Hanoi" и много торговых улиц
Mariusz L. Поїздка вдвох Poland, 2 листопада 2011 р.
Idealny hotel z cudowną lokalizacją

Oblsuga, jedzenie, lokalizacja.
10
Hotel w starym miescie, bardzo czysty. Przepyszne sniadania, bardzo dobre i wyposazone pokoje. Zdecydowanie wart swojej ceny.
Hotel Feature Tip: Bije na glowe inne hotele w hanoi.
Sim C. Індивідуальний мандрівник Singapore, 16 листопада 2014 р.
Excellent service. Wonderful experience.

Their warmest welcome when I first reached hanoi. Excellent service when I enquire about things around hanoi. Breakfast was well done.
9,7
I am very satisfied with my stay here. Its value for money and service was wonderful. No words I can describe for this wonderful service.
Jaunelle P. Поїздка вдвох United States of America, 20 червня 2014 р.
Great hotel for a great price!

staff, food, and location
8,3
We really enjoyed our stay at Charming Hotel. The staff were extremely friendly and helpful. The hotel is on a smaller street that can be hard for taxis to find but it is centrally located. We were able to get to all the major strips and sights. We really enjoyed the breakfast that was included. They have a lot of choices and each meal is accompanied with fresh fruit, juice, and tea. Definitely worth the stay!
Lynne O. Індивідуальний мандрівник United States of America, 19 квітня 2014 р.
Central location, english speaking helpful staff

clean & safe, helpful staff, central location
8,3
We enjoyed our stay. The hotel is not fancy but is clean and safe. The staff spoke english, was friendly and very helpful.
Kathryn A. Поїздка вдвох Australia, 19 квітня 2014 р.
Small rooms but comfortable

Good for one night stopover
6,7
Very small room and even smaller bathroom but we only stayed for one night so very adequate for what we needed. Could touch the wall of the next doors building outside our bedroom window!
Jordan I. Поїздка вдвох United States of America, 9 березня 2014 р.
A remarkable, loving and caring hotel staff

1) The offered the best customer service I have ever experienced, ever! 2) They were genuinely interested in our itinerary, helping to enhance where appropriate. 3) Best bang for your buck, affordable
10
I had an amazing experience with some of the most thoughtful and kind hotel staff I have ever encountered. We were greeted with big smiles and warm hello's each and every time (let alone stating our names). The were helpful in every sense and was much more than I could have ever expected out of such an economic-friendly hotel. I would highly recommend to friends and family.
Brian C. Поїздка вдвох Australia, 30 січня 2014 р.
great little hotel.

location, friendly staff, adequate bfeakfast
9

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Charming Hotel ХанойCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - Інтер’єр готелюCharming Hotel Ханой - Ванна кімнатаCharming Hotel Ханой - РесторанCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - РесторанCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ВітальняCharming Hotel Ханой - ЗручностіCharming Hotel Ханой - ЗручностіCharming Hotel Ханой - ЗручностіCharming Hotel Ханой - Ванна кімнатаCharming Hotel Ханой - Зручності


AS-AGWEB-3C03