чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Острів Гонконг Західний, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 138 Гонконг - Фітнес-зал CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Вид CHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Острів Гонконг Західний Кількість номерів: 52
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 674 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,2
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (674)
Відсортувати за:
Yulia D. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2013 р.
Прекрасные апартаменты на длительный срок

Апартаменты современные, новые, чистые, удобные - есть все что нужно для жизни
7,3
Не знаю как по удобству месторасположения, мы с мужем все-время передвигались на такси, но сами апартаменты прекрасны! Большая ванная комната, хорошая кровать и шикарное постельное белье, холл с телевизором и с софой, тут же кухонька с полным комплектом посуды - приятно готовить завтрак. Если у вас продолжительная бизнес-командировка, то здесь вполне уютно можно остановиться и жить! Именно жить! А с учетом того, что в Гонконге очень много отелей с маленькой площадью , то эти нам показались просто хоромами!
Anna M. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 травня 2012 р.
Приветливый персонал

Просторный номер
8,3
Стойка регистрации работает круглосуточно. В отеле есть прачечная и тренажёрный зал. В номере есть плита, чайник, холодильник и микроволновая печь. Всё работало исправно, т к отель совсем новый. Уборка номера с понедельника по пятницу. Суббота и воскресенье у персонала выходные. Так что советую запастись шампунем, мылом и питьевой водой, чаем, кофе и сахаром. Вы их не увидите в выходные . Вообще отель находится достаточно далеко от кафе, ресторанов и магазинов. До ближайшей станции метро 20 минут пешком.
Sightseeing/Attractions Tip: До пика Виктории на такси около 7-10 минут.
Roman K. Сім"я з малими дітьми Ukraine, 1 травня 2012 р.
Шикарный вид, хороший номер

Вид на Коулун
7,7
Отель расположен на набережной рядом со станцией спидботов на Макао. Очень чистый, просторный номер с хорошей техникой, ванная около 30 метров, огромное панорамное окно с видом на залив. Очень не понравилось, что невозможно заказать завтраки. Убирали хорошо, меняли полотенца и постель каждый день кроме воскресенья. Персонал почти не говорит по английски, карту города взять невозможно как и получить информацию о ресторанах и достопримечательностях. Вообще отель хороший
Youngmin O. Поїздка вдвох Hong Kong, 23 березня 2015 р.
Clean, nice place, big room,

Big room, nice view, clean
8,7
Fabulous with my love to stay here
Valentina L. Поїздка вдвох Singapore, 22 березня 2015 р.
Great Stay!

Location, Space and Attentiveness
10
Had a great stay at Chi Residences 138 with my partner. We have stayed at Chi 138 previously, and we loved the location and great view from the room. The attentiveness of the hotel staff was good as well, as we came back to a tidy room each night. We love the location as it is not far from Central, and the streets were not as bustling as the other population infested streets of Hong Kong, hence, making it a good place to stay at.
Suet Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 21 березня 2015 р.
Nice hotel

Spacious, Spectacular View, Clean
9,3
this is my 6th stay in Chi and it never let me down. Staff is polite and responsive, tge room is large and clean, i have an enjoyable stay in chi as usual.
Pritha V. Ділова поїздка India, 18 березня 2015 р.
Good! Keep it up.

Service, Ambience & Staff
8
Enjoyed my stay at Chi Residences 138.
Jayson P. Ділова поїздка Philippines, 2 березня 2015 р.
My experience

Spaciouse, comfotable bed, living and dining area
6,7
Happy
Bernhard S. Поїздка вдвох Switzerland, 24 лютого 2015 р.
Disappointing Stay

Location, quietness, layout
4
We have stayed at Chi Residences 5 times over the past 4 years (over 10 weeks in total), since its management changed hands. We were very impressed with our first stay, when the property was called La Rivage. We have noticed a steady decline in service levels especially over the last 2 years. We were very disappointed during our recent visit. I would like to elaborate further as follows; the day before we checked out we put the sign out to make up the room and when we returned late in the afternoon nothing was done. Towels and bed linen were never changed during our 6 night stay. We ran out of toilet paper and soap and had to request from the front desk. The window was so filthy that we couldn't enjoy the view. We also had lots of ants crawling on the bay window sitting area. Really disgusting, as this is directly related to the lack of cleanliness and maintenance. As a consequence, we have decided never to return, and look for alternative accommodation for our next visit. This is really sad, as the property has a lot going for it if it would be managed better. Good bye.
Karen N. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 24 лютого 2015 р.
this is annoyinh
6
no

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

CHI Residences 138 ГонконгCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 138 Гонконг - Фітнес-залCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - ВидCHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C05