чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Острів Гонконг Західний, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 138 Гонконг - Фітнес-зал CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Вид CHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Острів Гонконг Західний Кількість номерів: 52
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 614 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,2
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (614)
Відсортувати за:
Yulia D. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2013 р.
Прекрасные апартаменты на длительный срок

Апартаменты современные, новые, чистые, удобные - есть все что нужно для жизни
7,3
Не знаю как по удобству месторасположения, мы с мужем все-время передвигались на такси, но сами апартаменты прекрасны! Большая ванная комната, хорошая кровать и шикарное постельное белье, холл с телевизором и с софой, тут же кухонька с полным комплектом посуды - приятно готовить завтрак. Если у вас продолжительная бизнес-командировка, то здесь вполне уютно можно остановиться и жить! Именно жить! А с учетом того, что в Гонконге очень много отелей с маленькой площадью , то эти нам показались просто хоромами!
Anna M. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 травня 2012 р.
Приветливый персонал

Просторный номер
8,3
Стойка регистрации работает круглосуточно. В отеле есть прачечная и тренажёрный зал. В номере есть плита, чайник, холодильник и микроволновая печь. Всё работало исправно, т к отель совсем новый. Уборка номера с понедельника по пятницу. Суббота и воскресенье у персонала выходные. Так что советую запастись шампунем, мылом и питьевой водой, чаем, кофе и сахаром. Вы их не увидите в выходные . Вообще отель находится достаточно далеко от кафе, ресторанов и магазинов. До ближайшей станции метро 20 минут пешком.
Sightseeing/Attractions Tip: До пика Виктории на такси около 7-10 минут.
Roman K. Сім"я з малими дітьми Ukraine, 1 травня 2012 р.
Шикарный вид, хороший номер

Вид на Коулун
7,7
Отель расположен на набережной рядом со станцией спидботов на Макао. Очень чистый, просторный номер с хорошей техникой, ванная около 30 метров, огромное панорамное окно с видом на залив. Очень не понравилось, что невозможно заказать завтраки. Убирали хорошо, меняли полотенца и постель каждый день кроме воскресенья. Персонал почти не говорит по английски, карту города взять невозможно как и получить информацию о ресторанах и достопримечательностях. Вообще отель хороший
Yong Y. Поїздка вдвох United States of America, 16 листопада 2014 р.
Great value

Great value for the money and huge room size
7
We booked early and got our room for a very very good price. Amazing value considering HK is one of the most expensive cities. The room size was huge! Great for families!
Kai L. Індивідуальний мандрівник Singapore, 15 листопада 2014 р.
huge apartment value for money

it is spacious and has a great view. staff were helpful and friendly.
8
Will stay here again!
Milagros B. Поїздка вдвох Philippines, 15 листопада 2014 р.
Will stay here again!

Wonderful view of the harbour, very helpful staff and very spacious room
9
We were quite surprised with our room, very spacious for HKong rooms. We also had a wonderful view of the harbour. You get to see the Turbojets going to Macau arrive & depart. The hotel is a bit far from the MTR station, about 15 mins walk but just follow the main road & you wont get lost. It is also quite easy to get to the hotel from the airport, just take the A12 bus going to the city. Going to the airport, the bus stop is 4 corners away from the hotel along Water St. The staff were very helpful, giving directions and assisting us with our booking concerns. Will stay here again in the future!
Rui M. Сім"я з малими дітьми China, 6 листопада 2014 р.
Perfect hotel/service apartment in HK!

Large room, good view, nice service
9,7
Romeo M. Поїздка вдвох Philippines, 6 листопада 2014 р.
Best Hotel for Comfort, Room Size and Price

Room size, cleanliness, attentive staff
9,3
We were amazed by the room size, the awesome view of Victoria Harbor and its great ambiance. It has kitchen with complete facilities that will allow you to shop for food and do your own cooking. Quite a lot of savings.While buses were available at nearby street, the nearest MTR station was not much a hustle to reach by walking some 15 minutes.We will recommend CHI Residences to our friends and relatives.
Kefeng S. Сім"я з малими дітьми China, 1 листопада 2014 р.
excellent service

service, location and hotel condition
8
a nice experience and we extended our stay for one more day.
Kefeng S. Сім"я з малими дітьми China, 31 жовтня 2014 р.
excellent staff

location, service and hotel condition
8
We stayed at the CHI Residences 138 with our little boy. The hotel staff is very helpful. They provided us an alternative room when there was a continues very loud drill noise next to our hotel room.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

CHI Residences 138 ГонконгCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 138 Гонконг - Фітнес-залCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - ВидCHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B05