Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Острів Гонконг Західний, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

CHI Residences 138 Гонконг - Фітнес-зал CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Вид CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Острів Гонконг Західний Кількість номерів: 52

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 759 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,3
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (759)
Відсортувати за:
Yulia D. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2013 р.
Прекрасные апартаменты на длительный срок

Апартаменты современные, новые, чистые, удобные - есть все что нужно для жизни
7,3
Не знаю как по удобству месторасположения, мы с мужем все-время передвигались на такси, но сами апартаменты прекрасны! Большая ванная комната, хорошая кровать и шикарное постельное белье, холл с телевизором и с софой, тут же кухонька с полным комплектом посуды - приятно готовить завтрак. Если у вас продолжительная бизнес-командировка, то здесь вполне уютно можно остановиться и жить! Именно жить! А с учетом того, что в Гонконге очень много отелей с маленькой площадью , то эти нам показались просто хоромами!
Повідомити про цей вігук
Anna M. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 травня 2012 р.
Приветливый персонал

Просторный номер
8,3
Стойка регистрации работает круглосуточно. В отеле есть прачечная и тренажёрный зал. В номере есть плита, чайник, холодильник и микроволновая печь. Всё работало исправно, т к отель совсем новый. Уборка номера с понедельника по пятницу. Суббота и воскресенье у персонала выходные. Так что советую запастись шампунем, мылом и питьевой водой, чаем, кофе и сахаром. Вы их не увидите в выходные . Вообще отель находится достаточно далеко от кафе, ресторанов и магазинов. До ближайшей станции метро 20 минут пешком.
Sightseeing/Attractions Tip: До пика Виктории на такси около 7-10 минут.
Повідомити про цей вігук
Roman K. Сім"я з малими дітьми Ukraine, 1 травня 2012 р.
Шикарный вид, хороший номер

Вид на Коулун
7,7
Отель расположен на набережной рядом со станцией спидботов на Макао. Очень чистый, просторный номер с хорошей техникой, ванная около 30 метров, огромное панорамное окно с видом на залив. Очень не понравилось, что невозможно заказать завтраки. Убирали хорошо, меняли полотенца и постель каждый день кроме воскресенья. Персонал почти не говорит по английски, карту города взять невозможно как и получить информацию о ресторанах и достопримечательностях. Вообще отель хороший
Повідомити про цей вігук
Sutida M. Поїздка вдвох Thailand, 18 січня 2016 р.
Spacious room, ver confortable!

In-room facilities, room layout, view
8,7
The bed was super-comfortable. You can forget about standard room size in Hong Kong. Chi offers spacious room, perfect layout, and fantastic view overlooking Victoria Bay. Chu just make the space works! The design of their furniture is also commendable. The room is equipped with cooking utensils. You can basically cook for yourself and save a lot money while stay there!
Повідомити про цей вігук
Chee C. Ділова поїздка Malaysia, 14 січня 2016 р.
value for money

location, big space and comfortable
6,3
It was a great stay. The size of room is huge, modern and clean. It's also amazing to have a full HK harbor view for the price we paid. The location is in the Sai Ying Pun area, which is where most of the dried seafood shops are located. The only complain I have about this place is there's a very strong, unpleasant smell of the area (dried seafood) present in the room as well...we were on the 9th floor. I'm not sure if the smell will be affecting higher floors. In any case, great value for money but don't forget to bring room freshener!!
Повідомити про цей вігук
Wong W. Поїздка вдвох Hong Kong, 25 грудня 2015 р.
the worst hotel I ever stay,so regret
3,7
1.No one clean the room at all some platic rubbish and someone hair on the bed,so disgusting! 2.Staff is unfriendly!!! When I request if I could have a room with bath tub. When he ask me to sign the confirmation letter upon check in,i saw that he changed my room number and remark that to ask me pay difference for upgrade to next categary. wts happen ? this let me feel very odd. 3. It is not worth to stay at this hotel,there are lots of choice in hk island which is better!
Повідомити про цей вігук
Noel D. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 17 грудня 2015 р.
CHI holiday

Location, amenities, cleanliness
8,3
I had an excellent stay at the CHI. The room was huge, clean. Very easy to get to the MTR station. There were lots of local foods around.
Повідомити про цей вігук
Lau K. Ділова поїздка United Kingdom, 17 грудня 2015 р.
The hotel acts like a thief
5,3
The hotel charged me $200 for making the towel dirty. Force me to pay otherwise do not let me go. It is ridiculous.
Повідомити про цей вігук
Terii I. Поїздка вдвох Japan, 21 листопада 2015 р.
Great size and view. Can improve on cleansiness

Size, location, free good wifi
7,7
All was good except the sheets smelled a bit. The walls could use some new wall paper or painting as scratches were visible.
Повідомити про цей вігук
Sam T. Поїздка вдвох Singapore, 19 листопада 2015 р.
Comfortable and convenient

Convenient location, comfortable and friendly staff
8,3
Pleasant and relaxing
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

CHI Residences 138 ГонконгCHI Residences 138 Гонконг - Фітнес-залCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - ВидCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 138 Гонконг - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C06