Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Острів Гонконг Західний, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

CHI Residences 138 Гонконг - Фітнес-зал CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Вид CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня CHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 138 Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Острів Гонконг Західний Кількість номерів: 52
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,3
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (724)
Відсортувати за:
Yulia D. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2013 р.
Прекрасные апартаменты на длительный срок

Апартаменты современные, новые, чистые, удобные - есть все что нужно для жизни
7,3
Не знаю как по удобству месторасположения, мы с мужем все-время передвигались на такси, но сами апартаменты прекрасны! Большая ванная комната, хорошая кровать и шикарное постельное белье, холл с телевизором и с софой, тут же кухонька с полным комплектом посуды - приятно готовить завтрак. Если у вас продолжительная бизнес-командировка, то здесь вполне уютно можно остановиться и жить! Именно жить! А с учетом того, что в Гонконге очень много отелей с маленькой площадью , то эти нам показались просто хоромами!
Повідомити про цей вігук
Anna M. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 травня 2012 р.
Приветливый персонал

Просторный номер
8,3
Стойка регистрации работает круглосуточно. В отеле есть прачечная и тренажёрный зал. В номере есть плита, чайник, холодильник и микроволновая печь. Всё работало исправно, т к отель совсем новый. Уборка номера с понедельника по пятницу. Суббота и воскресенье у персонала выходные. Так что советую запастись шампунем, мылом и питьевой водой, чаем, кофе и сахаром. Вы их не увидите в выходные . Вообще отель находится достаточно далеко от кафе, ресторанов и магазинов. До ближайшей станции метро 20 минут пешком.
Sightseeing/Attractions Tip: До пика Виктории на такси около 7-10 минут.
Повідомити про цей вігук
Roman K. Сім"я з малими дітьми Ukraine, 1 травня 2012 р.
Шикарный вид, хороший номер

Вид на Коулун
7,7
Отель расположен на набережной рядом со станцией спидботов на Макао. Очень чистый, просторный номер с хорошей техникой, ванная около 30 метров, огромное панорамное окно с видом на залив. Очень не понравилось, что невозможно заказать завтраки. Убирали хорошо, меняли полотенца и постель каждый день кроме воскресенья. Персонал почти не говорит по английски, карту города взять невозможно как и получить информацию о ресторанах и достопримечательностях. Вообще отель хороший
Повідомити про цей вігук
Eric E. Ділова поїздка Germany, 27 серпня 2015 р.
big room with nice sea view

very big room, sea viee, cleanliness
4,3
Close to Central the location is OK. The seas view and the huge room space is unique.
Повідомити про цей вігук
Nansi S. Поїздка вдвох Singapore, 9 серпня 2015 р.
expectation

price, big room and place
9,7
very big room with good facilities and good sea view, the transport, special bus services make trip be easier
Повідомити про цей вігук
Sok F. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 1 серпня 2015 р.
Very comfortable stay

Spacious, accessibile, convenient
8,3
Very spacious room that made us feel like home. With a baby we could easily prepare meals at the kitchenette and access different tourist spots by tram
Повідомити про цей вігук
Gennaro B. Сім"я з малими дітьми Italy, 15 липня 2015 р.
A b c

A b c
9,7
Excellent
Повідомити про цей вігук
Ka M. Ділова поїздка Hong Kong, 12 липня 2015 р.
pleasant stay

Convenient, clean and spacious
8
Satisfactory
Повідомити про цей вігук
Zhaoying Y. Індивідуальний мандрівник Singapore, 2 липня 2015 р.
Hotel gem in an upcoming neighbourhood

Close approximity to MTR and professional staff who speaks good English.
8,3
Comfortable and spacious bathroom and bedroom. Great !
Повідомити про цей вігук
Franz W. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 28 червня 2015 р.
staff no idea of customer service

location, big bath room, close to some restaurants
5,3
the CHI Residences 138 size of the rooms is good but the staff performance on check out is just not acceptable, if you dont mind somebody is unfriendly is the place to stay for you. I tell you my experiance on my check out. "Because you have to pay deposit 1.000HKD room was paid in advance, i went to the counter to check out, the person on the check out counter asked me to wait because somebody will check the room(if i check out of a hotel everything is clean and looks tidy, i never check out of a messy hotelroom)....... after waiting a while the guy on the counter said " is OK you can go " i asked for my deposit 1.000hkd he didnt sai anything gave me the money with a bad face, I took the money and left. No good-bye, no how was your stay, no see you again. I have only here on Agoda 150 bookings i have a very good understanding how hotels should be....... service in CHI Residences 138 is just bad.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

CHI Residences 138 ГонконгCHI Residences 138 Гонконг - Фітнес-залCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - ВидCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 138 Гонконг - ВітальняCHI Residences 138 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 138 Гонконг - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06