Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

CHI Residences 279

279 Shanghai Street, Яу Ма Тей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

CHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 279 Гонконг - Інтер’єр готелю CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Номер Люкс CHI Residences 279 Гонконг - Номер Люкс CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Номер Люкс CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Номер Люкс CHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімната
Розміщення: Яу Ма Тей Кількість номерів: 24
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 399 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (399)
Irina N. Поїздка вдвох Russia, 12 листопада 2013 р.
хорошее соответствие цены и качества

удобное расположение относительно автобусной остановки в аэропорт, комфортная кровать, наличие всего необходимого на кухне в номере
9
быстрое заселение, взяли депозит 200 долларов, быстрый чек-аут, вежливый персонал, большой номер, комфортная кровать, наличие кухни, быстрый интернет, близость к торговым зонам (Ladies' market, Temple market). минус на мой взгляд один - звукоизоляция в спальне, так как окно спальни выходит на проезжую улицу.
Elena R. Сім"я з малими дітьми Seychelles, 23 серпня 2012 р.
Прекрасный отель для семьи

Отличный персонал
9,3
В этом отеле мы останавливались во второй раз. Очень чистый и укомплектованный техникой и кухонными принадлежностями. Можно приготовить питание для ребенка и всей семьи. Удобное расположение. Недалеко от метро и ночного рынка. Вокруг много ресторанчиков и магазинов.Бесплатный интернет на хорошей скорости. Номера достаточно просторные и хорошо спланированные. На кухне холодильник, плита, микроволновая печь, чайник, посуда для готовки и питания.
Adrian C. Індивідуальний мандрівник Australia, 1 квітня 2014 р.
Well located hotel with large accomodation (for HK

Location, size of accomodation, kitchen
8,3
Generally good stay. Was surprised to be given unit on same floor as reception. Reception doesn't look like reception, more like a couple of small office rooms. My unit had good and bad points. ** Good- easy to ask staff questions (just go out, walk 5 steps), easy to get in and out of building- no lift involved, Good space although bit close to wardrobe doors at foot of bed, normal sized fridge, has kitchen, 30 metres away from Temple St Markets, 200m from train station MTR and Nathan Rd. ** Bad- road noise..couldn't sleep first night. Possible higher floors have less noise. Area is older, more run down.
Sagrmohammeda A. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 27 березня 2014 р.
Good stay

Clean
6,7
Good experienced
Kok M. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 20 березня 2014 р.
good place for long stay

cooking place, comfort, location
8,3
Kok M. Група Singapore, 20 березня 2014 р.
Comfort Apartment Hotel

Cooking, comfort and centrally
7,7
Henry L. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 18 березня 2014 р.
Relaxing, fussy free

Location, room size, clean toilet
9,3
We booked the 1 bedroom apartment and added a bed for my daughter. It was quite spacious considering the size of most Hong Kong hotels. We would definitely book it again for our next stay.
Lee L. Поїздка вдвох China, 14 березня 2014 р.
Spacious Service Apartment & friendly staffs

SPACIOUS, CENTER LOCATION, VALUE FOR MONEY
8
CHI residence always is my first choice, i used to stay at CHI 138 at Sheung Wan coz my business activities used to be held at Hong Kong Island. I was staying at CHI 279 kowloon side this time coz meetings was happening at Kowloon side, i was surprising the rooms are very clean and well equipped with everything, the rooms is spacious than i thought and location is very prime. Besides, their staffs are very friendly, thoughtful and considerate. This was another great experience at CHI Residence.
Tshung W. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 11 березня 2014 р.
Central Located , Big space for hong kong standard

Central Located , room space and facilities
9,3
Great ! Enjoyable , I had a good time. The hotel is in a good location and the room amenities is more than suficient
Weifu L. Поїздка вдвох Singapore, 17 лютого 2014 р.
NIce apartment!

Clean, good service, near MTR
9,3
Hotel staffs were attentive and friendly and we could communicate with them in Mandarin and English. Rooms were large and clean with nice AV system!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

CHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 279 Гонконг - Інтер’єр готелюCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - Номер ЛюксCHI Residences 279 Гонконг - Номер ЛюксCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - Номер ЛюксCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - Номер ЛюксCHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3A08