чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

CHI Residences 279

279 Shanghai Street, Яу Ма Тей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімната CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня CHI Residences 279 Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Яу Ма Тей Кількість номерів: 24
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 488 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,4
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (488)
Відсортувати за:
Irina N. Поїздка вдвох Russia, 12 листопада 2013 р.
хорошее соответствие цены и качества

удобное расположение относительно автобусной остановки в аэропорт, комфортная кровать, наличие всего необходимого на кухне в номере
9
быстрое заселение, взяли депозит 200 долларов, быстрый чек-аут, вежливый персонал, большой номер, комфортная кровать, наличие кухни, быстрый интернет, близость к торговым зонам (Ladies' market, Temple market). минус на мой взгляд один - звукоизоляция в спальне, так как окно спальни выходит на проезжую улицу.
Elena R. Сім"я з малими дітьми Seychelles, 23 серпня 2012 р.
Прекрасный отель для семьи

Отличный персонал
9,3
В этом отеле мы останавливались во второй раз. Очень чистый и укомплектованный техникой и кухонными принадлежностями. Можно приготовить питание для ребенка и всей семьи. Удобное расположение. Недалеко от метро и ночного рынка. Вокруг много ресторанчиков и магазинов.Бесплатный интернет на хорошей скорости. Номера достаточно просторные и хорошо спланированные. На кухне холодильник, плита, микроволновая печь, чайник, посуда для готовки и питания.
Pek Y. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 18 грудня 2014 р.
Excellent Stay!

Location, friendly staff and Cozzy room
9,7
We love our stay with this lovely hotel and would definitely be back again to this hotel if we travel to hong kong in the future. Everyone in the hotel is nice, friendly and helpful.
Pek Y. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 18 грудня 2014 р.
Awesome Stay

Location, staff, cleanliness
9,7
The room was of a good size in terms of hong kong standard, we have everything we thought of in the room and the small kitchen was good as we are travelling with young children and we do prepare child meals for the day. Staff was great in helping to arrange taxi to airport and friendly, patient to our questions for directions.
Kwok H. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 16 грудня 2014 р.
excellent

kitchen , DVD , with computer
8,3
Pek Y. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 16 грудня 2014 р.
Wonderful!

Location, cleanliness and friendly staff
9,7
This wonderful hotel definitely add extra credits to our trip to hong kong,we love the stay, the room is equip with everything we need. Before departure, we read that there was washing machine provided at the roof top floor but no detergent was provided, hence we prepared ourself with small bottle of detergent for the trip. We love the friednly and helpful staff
Evelyn L. Сім"я з малими дітьми Singapore, 9 грудня 2014 р.
very disappointed that there is no lobby and lift

location is quite gd
5,7
Overall the exterior look quite run down
Michelle Y. Група Singapore, 7 грудня 2014 р.
Mixed feelings

Service, location and cleanliness of room
8,3
Pros - Great and warm service by Alfred and rest of staff - Clean and modern room - Excellent location (5min walk to Yau Ma Tei MTR, stone's throw away from Temple Street) Cons - Unstable Internet - Poor flushing system - Not value for money As much as I enjoyed the service & room cleanliness, I WILL NOT be back purely for the flushing system where apparently nothing can be done to improve it - everytime someone defecated we have to flush at least 3 times (with interval of several minutes each time) before everything can be flushed down. When we brought this up, we were told that the entire building has a weak flushing system.
Mag P. Індивідуальний мандрівник China, 28 листопада 2014 р.
Cleanliness

Bed, water boiler, washroom are all very clean
7,3
Yu-Jie W. Поїздка вдвох Taiwan, 26 листопада 2014 р.
dafadfasdf

sdfasdfasdsfsadf
6
dsfasdfsdafdasfsdafasdfasdf

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

CHI Residences 279 ГонконгCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 279 Гонконг - Ванна кімнатаCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - ВітальняCHI Residences 279 Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C03