чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Chill Out Guesthouse Manila

612 Remedios Street, Малат, Маніла, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Вхід Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Інтер’єр готелю Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Інтер’єр готелю Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Ванна кімната Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Інтер’єр готелю Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Фойє Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Ванна кімната Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Інтер’єр готелю Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Вид Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Вид Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Вид Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Ванна кімната Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Вітальня Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Вітальня Chill Out Guesthouse Manila Маніла - Вітальня
Місцезнаходження Малат Кількість номерів: 13
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,5

із 86 відгуків

Ціна-якість:
6,7
Розташування
7,1
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,6
Комфортність номерів/Стандарт:
5,5
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (86)
Відсортувати за:
Elena T. Поїздка вдвох Russia, 23 лютого 2014 р.
Вполне неплохо для одной ночи.

Чистота душевой комнаты и туалета, на этаже есть кухня, хороший поющий персонал )))
8,7
Необходимо было переночевать, нас вполне устроило. В fan room нет туалета и душа, они на этаже, и их чистота порадовала. В номере не слышно шума с улиц.
Hideo F. Індивідуальний мандрівник Japan, 1 червня 2014 р.
law quality
3,3
The room had no window with no aircon. It's too hot to stay overnight. This is not the envioronment for human.Don't be with law rate. Waste of money for sure.
Joel R. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 5 квітня 2014 р.
Clean Room Affordable Rate

Clean Room Affordable Rate Near the City
6
The room was clean.the staffs are good.also near my place of interest. overall my stay was ok
Thi T. Група Vietnam, 15 лютого 2014 р.
Satisfactory

Cheap, close to Intramuros and Manila Bay, good common space
7
I just stayed there for one night. The room was very basic but you get what you paid for. The common space of the hotel was good with nice decoration. Shared bathroom was not so clean but acceptable.
Michal P. Індивідуальний мандрівник Slovakia, 2 січня 2014 р.
simple and clean accomodation

clean, in centre of malate, good personal
7,7
Clark B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 19 грудня 2013 р.
Good value, shower is not always warm, 1 sheet bed

Price, the kitchen area huge plus, friendly staff
7,3
It was pretty good for the value, the shower could use some work on the hot water. Internet was fairly reliable overall. The sinks need fixing to get them all working. More than one sheet on the bed would be nice too, as well as a 2nd towel for a double room if needed.
Jessica S. Поїздка вдвох Netherlands, 30 листопада 2013 р.
basic and friendly.

location, communal kitchen, friendly staff
5,7
Good but not really special. Rooms could have a bit move ventilation.
Joseph M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 24 листопада 2013 р.
Got the value of what i paid for.

value for money , friendly staff and Spacious
6,7
Lei Z. Індивідуальний мандрівник China, 23 листопада 2013 р.
nice

clean, hot, good
8
clean, hot, good
Stephanie P. Поїздка вдвох United States of America, 18 листопада 2013 р.
Met our needs

Big room
7
I had read comments that some taxi drivers had problems finding the place, so I did screenshots of maps on my phone. Really glad we did. Chill Out was not as social as other hostels we've stayed at, but there was a communal kitchen and couches. The guesthouse was clean. Yes, there was the occasional cockroach and one or two mosquitoes but I can't think of a place we stayed where we didn't find those...It did seem a little overpriced, so if you are expecting a lot out of the deluxe room, look elsewhere.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Chill Out Guesthouse Manila Маніла - ВхідChill Out Guesthouse Manila Маніла - ВхідChill Out Guesthouse Manila Маніла - Інтер’єр готелюChill Out Guesthouse Manila Маніла - Інтер’єр готелюChill Out Guesthouse Manila Маніла - Ванна кімнатаChill Out Guesthouse Manila Маніла - Інтер’єр готелюChill Out Guesthouse Manila Маніла - ФойєChill Out Guesthouse Manila Маніла - Ванна кімнатаChill Out Guesthouse Manila Маніла - Інтер’єр готелюChill Out Guesthouse Manila Маніла - ВидChill Out Guesthouse Manila Маніла - ВидChill Out Guesthouse Manila Маніла - ВидChill Out Guesthouse Manila Маніла - Ванна кімнатаChill Out Guesthouse Manila Маніла - ВітальняChill Out Guesthouse Manila Маніла - ВітальняChill Out Guesthouse Manila Маніла - Вітальня


AS-AGWEB-3B08