чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cidade De Goa Hotel

Vainguinim, Beach, Панаджі, Північний Гоа, Індія 403 004 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Вітальня Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Вітальня Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Вітальня Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Вітальня Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Паб/Коктейль-бар Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Паб/Коктейль-бар Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Паб/Коктейль-бар Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Ресторан Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Ресторан Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Ресторан Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Ресторан Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Буфет/Кафе Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Басейн Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Басейн Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Спа-центр Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Фітнес-зал
Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Місця відпочинку та розваги Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Оточення Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Оточення Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Фойє Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Оточення Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Оточення Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Оточення
Місцезнаходження Панаджі Кількість номерів: 205
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 70 відгуків

Ціна-якість:
6,8
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (70)
Відсортувати за:
Lakshay S. Індивідуальний мандрівник India, 6 квітня 2015 р.
Cidade De Goa Hotel
4
Very bad .What kind of a 5star hotel is this
Jaya G. Поїздка вдвох India, 22 березня 2015 р.
food was not much options
3,7
food was stale me n my baby is unwell after consuming the food der
Gautam G. Сім"я з малими дітьми India, 7 березня 2015 р.
Amazing property will love to go back again

Location , food , staff
9,7
Cool chilled out
Nilesh H. Поїздка вдвох India, 6 березня 2015 р.
Best of best ever

Sea view Poll restorant
10
Josee T. Поїздка вдвох Canada, 25 лютого 2015 р.
Comforting...

The room, the pool and the beach.
8,7
Our staff was fantastic! The biggest complaint we have is that everything is 3x the price compared to all of the other places we stayed during our 3wk adventure in India. A coke was 210 INR, a bottle of water is 120 INR. A Mojhito at the bar was 510 INR. I found the pricing very insulting. When expressed our discomfort paying plus 3x more than any where else we had stayed in India, the response we got was 'this is a 5 star hotel' very arrogant! The rest was excellent.
U.Shanthi S. Сім"я зі старшими дітьми India, 25 грудня 2014 р.
Great Hotel - Great Location!

Location, ambience, comforts!
8,3
We stayed in this hotel for two days and we enjoyed every minute of it. Our room, though it was on the ground floor was facing the bay. The bay view was a bit covered by some beautiful plants. This did not bother us at all, since we could go to the beach within a minute's walk. There were plenty of sea chairs and so, any nu'mber of people could occupy them. The food was generally very good, but we did not enjoy the 'barbeque' since it was too mild and bland for our taste. The ambience was good though! Generally the staff was very courteous and what we liked most was the quick service. So, this can be called - 'A Great Hotel' and I reccomend this.
Christina N. Поїздка вдвох Malaysia, 23 грудня 2014 р.
Excellent service & 4-star Experience

Spacious room, comfort and friendly service
6,7
An average hotel but made up for by their excellent and efficient staff service. Everyone is eager to make the guest feel welcome and delivered service with a smile.
Caroline E. Поїздка вдвох United Kingdom, 5 листопада 2014 р.
A little haven of calm & quality

Location on beach. Location in regard to nearby amenities is not so good. But you can get taxis everywhere
9
We had an excellent stay. We particularly went for the Fado evening (first Tuesday every month) and decided to stay overnight (we were at Royal Goan Beach Club at Benaulim). The hotel was great, the Fado evening and food was absolutely fantastic!!! Next time we are back in Goa we will definitely rerun to Cidade de Goa. Staff are brilliant and so attentive. We were thoroughly spoiled during our stay. Marvellous!
Upenderreddy A. Група India, 3 листопада 2014 р.
hotel is in good location every can enjoy

location beach and swimmingfool good staf casino
9
Fine. I relaced
Ashok A. Індивідуальний мандрівник India, 21 жовтня 2014 р.
An Exhilarating Experience

Location, Cleanliness and Service
9,7
I have not had the opportunity to stay in a similar hotel/beach resort prior to my stay in Cidade de Goa and hence I really cannot compare; but I very much liked what I experienced. The location is really good, the rooms are neat & clean and the service courteous and fast. Whatever you desire, reaches you in a matter of minutes. Its an excellent place to go in a group with families and enjoy. There is something for all ages. I had driven down from Mumbai with my younger brother to wish my younger sister personally on her 50th Wedding Anniversary which she was spending with her family at this hotel and which fell on the 21st October 2014.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cidade De Goa Hotel Північний ГоаCidade De Goa Hotel Північний Гоа - ВітальняCidade De Goa Hotel Північний Гоа - ВітальняCidade De Goa Hotel Північний Гоа - ВітальняCidade De Goa Hotel Північний Гоа - ВітальняCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Паб/Коктейль-барCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Паб/Коктейль-барCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Паб/Коктейль-барCidade De Goa Hotel Північний Гоа - РесторанCidade De Goa Hotel Північний Гоа - РесторанCidade De Goa Hotel Північний Гоа - РесторанCidade De Goa Hotel Північний Гоа - РесторанCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Буфет/КафеCidade De Goa Hotel Північний Гоа - БасейнCidade De Goa Hotel Північний Гоа - БасейнCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Спа-центрCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Фітнес-залCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Місця відпочинку та розвагиCidade De Goa Hotel Північний Гоа - ОточенняCidade De Goa Hotel Північний Гоа - ОточенняCidade De Goa Hotel Північний Гоа - ФойєCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Cidade De Goa Hotel Північний Гоа - ОточенняCidade De Goa Hotel Північний Гоа - ОточенняCidade De Goa Hotel Північний Гоа - Оточення


AS-AGWEB-3C07