Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Маболо, Себу Сіті, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Citi Park Hotel Себу Сіті - Фойє Citi Park Hotel Себу Сіті - Рецепція Citi Park Hotel Себу Сіті - Рецепція Citi Park Hotel Себу Сіті - Фойє Citi Park Hotel Себу Сіті - Фойє Citi Park Hotel Себу Сіті - Фойє Citi Park Hotel Себу Сіті - Ресторан Citi Park Hotel Себу Сіті - Ресторан Citi Park Hotel Себу Сіті - Ресторан Citi Park Hotel Себу Сіті - Ресторан Citi Park Hotel Себу Сіті - Ресторан Citi Park Hotel Себу Сіті - Ресторан Citi Park Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Citi Park Hotel Себу Сіті - Балкон/Тераса Citi Park Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Citi Park Hotel Себу Сіті - Танцювальна зала
Citi Park Hotel Себу Сіті - Танцювальна зала Citi Park Hotel Себу Сіті - Танцювальна зала Citi Park Hotel Себу Сіті - Танцювальна зала Citi Park Hotel Себу Сіті - Вітальня Citi Park Hotel Себу Сіті - Номер Люкс Citi Park Hotel Себу Сіті - Номер Люкс Citi Park Hotel Себу Сіті - Номер Люкс Citi Park Hotel Себу Сіті - Номер Люкс Citi Park Hotel Себу Сіті - Вітальня Citi Park Hotel Себу Сіті - Номер Люкс Citi Park Hotel Себу Сіті - Вітальня Citi Park Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Маболо Кількість номерів: 103

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 385 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,4
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (385)
Відсортувати за:
Sergey P. Поїздка вдвох Russia, 12 лютого 2013 р.
Неплохой отель на пару дней

Удобное расположение, приветливый персонал
7
Отель выбирали в центре, чтобы было близко к моллам (СМ и Айала) и только для ночевки, так как все дни были распланированы на экскурсии. Понравилось, что заселили сразу, около 11 часов утра без дополнительной оплаты. Номер брали Супериор, оказался довольно аскетичным со старым ремонтом, но это было вполне ожидаемо. Понравился персонал - и дверь откроют, и лифт вызовут, и тосты на завтраке поджарят. Еще один плюс, что через пару шагов от отеля, если свернуть влево будет большой супермаркет с огромным выбором. Для нас это было очень удобно, так как хотели перед отъездом затариться местными вкусняшками и ромом. Из недостатков - это завтраки и еле-еле теплая вода из горячего крана. Душ был тоже неудобный - все выливалось на пол. Вообщем, отель на твердые 3*. На фото смотрится намного лучше, чем на самом деле, но стоимость за номер эту разницу сглаживает.
Sightseeing/Attractions Tip: На такси недалеко от основных достопримечательностей (Даосский храм, крест Магеллана, Базилика де Санта Ниньо).
Повідомити про цей вігук
Maksim A. Поїздка вдвох Russia, 23 грудня 2012 р.
Элегантный отель, мега приветливый персонал

отличная цена, великолепное обслуживание, вкусная еда, комфортные номера
9,7
Это лучший отель! За все наше турне мы побывали в 10 гостиницах, но такой уровень сервиса встретили только здесь, даже в центральных гостиницах ГонКонга такого не увидишь! Так получилось, что мы приехали в этот отель на 10 дней позже зарезервированной и оплаченной даты. Приготовились уже к повторной оплате, но надеялись получить "дисконт")) Однако отель пошел нам на встречу и без доп оплаты разместил в шикарном номере, за что им огромное спасибо!
Порада туристам: Отель находится в 10 минутах езды от 2 крупнейших торговых центра Себу. На такси стоимость проезда не более 70 местных денег.
Повідомити про цей вігук
Valerii V. Група Russia, 10 березня 2012 р.
отличный отель!все замечательно!советую!

чистые номера ,уютные.отличный персонал!
10
Отличный отель!расположен в отличном месте!не смотря на то что мы опоздали на одни сутки - отель пошел нам на встречу!за это большое спасибо -- в этом то и масса положительный эмоций!
Повідомити про цей вігук
Pavel Z. Поїздка вдвох Russia, 8 березня 2012 р.
Отличный отель

Свежее белье, приветливый персонал
8,7
Останавливались в отеле с 1 марта 2012 по 11 марта, немного не привычно когда тебе и деврь открывают и багаж носят -чаевых при этмо не берут, так как это мол их работа такая. Девушки на ресепшене очень приятные, любезные. В номере тихо. Мне очень понравилась кровать, широкая удобная, чистые свежее постельное белье, готовы менять его по вашему требованию. Есть интернет, в лобби вай-фай, на номере Lan. Вам надо попросить на ресепшене провод, если что то не получится, то приходит сразу же техник и помогает пофиксить. Интернет хороший. Отель с завтраками, разнообразное меню, не повторяется, я не очень прихотлива в еде, поэтому мне понравилось.
Повідомити про цей вігук
Iuliia F. Поїздка вдвох Russia, 17 січня 2012 р.
Big, modern hotel with a pleasant atmosphire

Чистый, приятный отель, широкий вид из окна, 15 минут пешком до SM mall, круглосуточные магазинчики рядом, хороший и разнообразный шведский стол на завтрак
9
очень забавный туристический канал по телевизору,разбитый стакан обошелся всего в 50 песо, но стекла они так и не запылесосили. очень красивый внутренний дизайн в холле
Повідомити про цей вігук
Michael K. Поїздка вдвох Australia, 3 січня 2016 р.
Great restaurant staff

Restaurant staff, food and layout of restaurant
5,7
Very impressed with the restaurant staff, food, and decoration. Hotel is located next to a busy/noisy road. Hotel is old construction. Our room was on the 6th floor, and we could hear very noisy people in adjoining room until very late.
Повідомити про цей вігук
Tyler A. Ділова поїздка Philippines, 2 грудня 2015 р.
Overpriced, empty hotel with no wifi

quiet, decent location, polite staff
5
- water not drinkable - wifi was down for 4 days - had issues with laundry service - dim lighting in the room - terrible food in restaurant
Повідомити про цей вігук
Graham C. Поїздка вдвох United Kingdom, 17 листопада 2015 р.
All the qualities of a Four Star

Staff. Room. Cleanliness.
9,7
Up until 2 years ago we enjoyed frequent visits here over a period of about 3 years. We noticed that the hotel rates were going up and we were getting similar treatment at half the price locally, so we stopped coming here for a while. Just recently we got married very close to here but the hotel we used for our reception was not very good. I made a decision for us to transfer to CitiPark for old times sake. I am so glad we did. The tariffs were lower and the staff were all absolutely spot on. I was greeted by the Manageress there and she kindly upgraded our Deluxe to a Matrimonial room. Fantastic. We were also shocked to find out that our favorite waiter Richard was still working in the dining area downstairs. He is an impressive guy because he knows how to serve and look after his guests attentively. He gets a 5/5 from us. We extended our stay and came back for more time there. The Citi Park hotel has always been one of our favorites and we will return here again and again. They are excellent value for money. I cannot believe they are not 4 star. Its a 4.9 out of 5 from us.
Повідомити про цей вігук
Graham C. Поїздка вдвох United Kingdom, 16 листопада 2015 р.
Spot on every time. Superb staff.

Staff. Dining experience. Value for money.
9,7
We stayed here twice this time around. We left here for an Island break and then returned back here because it is where we wanted to be. We have had excellent experience here with the staff and it makes us feel most welcomed. Food was excellent. Pricing is good and variety is above average. We had two Double rooms well located. Housekeeping staff were very efficient and attentive to our needs on this occasion. I injured my foot while away and the Hotel were kind enough to lend me the use of a wheelchair. I could not ask more. We enjoyed our second stay as we did our first previously. Well done CitiPark. Our stay this time round was a 4.8 out of 5. Thank you and see you again soon !
Повідомити про цей вігук
Franck C. Індивідуальний мандрівник France, 2 листопада 2015 р.
don t try

staff staff staff
4,7
the hotel is not well located and close a main street with half of the allocated room facing the road . the Hotel is old and the carpet would need to be replaced as well as other thing . While i had booked though the secret deal saving $8 per day , this still way over priced for what it is now !! there are better deal around . I Must say that through my criticism the manager did upgraded me after checking out 4 other rooms . Without a doubt the staff made it a better stay
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Citi Park Hotel Себу СітіCiti Park Hotel Себу Сіті - ФойєCiti Park Hotel Себу Сіті - РецепціяCiti Park Hotel Себу Сіті - РецепціяCiti Park Hotel Себу Сіті - ФойєCiti Park Hotel Себу Сіті - ФойєCiti Park Hotel Себу Сіті - ФойєCiti Park Hotel Себу Сіті - РесторанCiti Park Hotel Себу Сіті - РесторанCiti Park Hotel Себу Сіті - РесторанCiti Park Hotel Себу Сіті - РесторанCiti Park Hotel Себу Сіті - РесторанCiti Park Hotel Себу Сіті - РесторанCiti Park Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюCiti Park Hotel Себу Сіті - Балкон/ТерасаCiti Park Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюCiti Park Hotel Себу Сіті - Танцювальна залаCiti Park Hotel Себу Сіті - Танцювальна залаCiti Park Hotel Себу Сіті - Танцювальна залаCiti Park Hotel Себу Сіті - Танцювальна залаCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - Номер ЛюксCiti Park Hotel Себу Сіті - Номер ЛюксCiti Park Hotel Себу Сіті - Номер ЛюксCiti Park Hotel Себу Сіті - Номер ЛюксCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - Номер ЛюксCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - ВітальняCiti Park Hotel Себу Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06