чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

City Garden Hotel

378 Little Bourke Street, Мельбурн, Мельбурн, Австралія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Leo Pacific Hotel
City Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поруч City Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поруч City Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поруч City Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поруч City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Зовнішній вид готелю City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Інтер’єр готелю City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Ванна кімната City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Ванна кімната City Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поруч
City Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поруч City Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поруч City Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поруч City Garden Hotel Мельбурн - Зовнішній вид готелю City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Ванна кімната City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня City Garden Hotel Мельбурн - Вітальня
Місцезнаходження Мельбурн Кількість номерів: 60
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 828 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,8
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (828)
Відсортувати за:
Oi Y. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 25 квітня 2015 р.
Good location

Clean, helpful staff, good location
9
Very good! Will choose City Garden Hotel again!!
Maria I. Індивідуальний мандрівник Philippines, 25 квітня 2015 р.
more than I expected

helpful staff, location and hotel facilities
8,3
It was more than I expected. I was surprised to have a compact kitchenette. Staff was helpful and location was great.
Griselda S. Поїздка вдвох Australia, 19 квітня 2015 р.
Happy customer

Location, price, cleanliness
8,7
It was good but i do not know why they don't supply face washers.. Hand towels are not necessary.. Also the lotion container was empty, they have not refill it as we were there for 6nights. Otherwise, i would go back to this hotel again, good value for money
Hazel H. Поїздка вдвох Australia, 17 квітня 2015 р.
5th stay at this hotel

Location parking convenience
7,7
Anna T. Індивідуальний мандрівник Finland, 16 квітня 2015 р.
Not value for money

Location
6,7
Old
Rebecca B. Поїздка вдвох New Zealand, 9 квітня 2015 р.
Pretty scabby & no parking!!

Central, easy to find,free wifii
5
Our room was very small. It had scuffed dirty looking paint which was peeling in the bathroom. It had a tiny tele,a poor fan/ventilation system in the bathroom, and a tiny window which was frosted and opened up into a pidgeon pooh saturated nest of aur con units! This hotel has no parking and offers validation at a near by wilson car park, but the cost is still $22.00 a day. I liked the central location, being in china town and within walking distance of many laneways and eateries. I also liked that it was easy to navigate to using a gps. Driving in melbourne was intimidating, but we found it first pop!
Joel L. Поїздка вдвох Australia, 8 квітня 2015 р.
Melbourne City Hotel

Location, affordability, staff
8
Verine L. Поїздка вдвох Singapore, 4 квітня 2015 р.
good and decent hotel

location, service
8
hotel was located in the heart of the town Easily accessible to most attractions. We got a free upgrade and the service was good.
Keith F. Поїздка вдвох Australia, 28 березня 2015 р.
Noises

Location
4,7
Room was comfortable but outside noise was very bad for a good nights sleep, the windows needed soundproofing as we were woke many times throughout the night. Also the carpets needed updating. Until noise neduction is improved we would not be staying or recommend this hotel to anyone.
Reeanna R. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 27 березня 2015 р.
mostly ok

location great, comfy bed, dark room
6
On day number 3 I got a cold shower which I was very unhappy with. Also our room was right near the elevator so it was constantly noise around our room. Great location though.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

City Garden Hotel МельбурнCity Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поручCity Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поручCity Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поручCity Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поручCity Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - Зовнішній вид готелю City Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - Інтер’єр готелюCity Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - Ванна кімнатаCity Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - Ванна кімнатаCity Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поручCity Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поручCity Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поручCity Garden Hotel Мельбурн - Цікаві місця поручCity Garden Hotel Мельбурн - Зовнішній вид готелю City Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - Ванна кімнатаCity Garden Hotel Мельбурн - ВітальняCity Garden Hotel Мельбурн - Вітальня


AS-AGWEB-3B06