Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

City Lodge Backpackers

150 Vincent Street, Центр міста Окленд, Окленд, Нова Зеландія 1010 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

City Lodge Backpackers Окленд - Зовнішній вид готелю City Lodge Backpackers Окленд - Фойє City Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелю City Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелю City Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелю City Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелю City Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелю City Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелю City Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелю City Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелю City Lodge Backpackers Окленд - Зовнішній вид готелю City Lodge Backpackers Окленд - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Центр міста Окленд Кількість номерів: 99

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 74 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (74)
Відсортувати за:
Philippa S. Поїздка вдвох Australia, 10 травня 2015 р.
Great for a do it yourself independent couple

The value for money accommodation, the kitchen and laundry facilities, the ability to book an off street parking space in the city
8,7
Great. As older travellers we enjoyed our stay in a friendly environment and convenient location
Stephen L. Сім"я зі старшими дітьми New Zealand, 26 квітня 2015 р.
spot on

cleanliness tidy kitchen staff very helpful
8
very good clean tidy helpful staff
Winnie N. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 14 квітня 2015 р.
Not bad

Location and friendly staff
7
Jade L. Поїздка вдвох New Zealand, 12 квітня 2015 р.
Good for a cheaper night stay in CBD

Location, Price
7,3
Stay was fine. Very basic room fine for a nights sleep after a concert at Vector Arena. About a 20-30 minute walk from Vector Arena depending on your pace. Good access to CBD. A tad noisy on a saturday night with the police staion just down the road on the corner.
Alodia O. Індивідуальний мандрівник Philippines, 28 березня 2015 р.
good value for money

location, staff, amenities
7,7
I had a good stay here. Not as expensive as staying in a hotel but I still get to have my own room with ensuite. And I get the amenities of a backpacker -a full kitchen and laundry. The staff has been wonderful from the time i checked-in at 2am to when I checked out. The only downside is you can hear the vehicles from the street and the partying going on from the other building. Despite of that, I'd still stay here when I'm back in Auckland.
Lenin L. Індивідуальний мандрівник Venezuela, 1 березня 2015 р.
all good, very easy to find just few blocks cbd

cleam, cheap, location
9,7
it was very good didnt have any issue at all , if your flight is late during the day you can leave your stuff there until you go
Marcel F. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 30 грудня 2014 р.
central, comfortable, clean

clean room, quiet, very friendly and helpful
8
clean room, quiet, very friendly and helpful
Ethan L. Поїздка вдвох Singapore, 18 грудня 2014 р.
Simple stay

Central, relatively clean, quiet
5,3
Value for money stay in Auckland
Robyn W. Поїздка вдвох New Zealand, 10 грудня 2014 р.
CIty Back Packers Feedback

Exceptionally clean, comfortable bed, good quality linen
9
Excellent
Elizabeth P. Індивідуальний мандрівник Singapore, 8 листопада 2014 р.
A simple stay up the hill

customer service, cleanliness
6,7
Not an optimum place for travellers with luggage or heavy bag. And the bus stop for the airport bus service is a distance away. The shower pressure was bad as well. The only thing good about this place is the customer service.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

City Lodge Backpackers ОклендCity Lodge Backpackers Окленд - Зовнішній вид готелю City Lodge Backpackers Окленд - ФойєCity Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелюCity Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелюCity Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелюCity Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелюCity Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелюCity Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелюCity Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелюCity Lodge Backpackers Окленд - Інтер’єр готелюCity Lodge Backpackers Окленд - Зовнішній вид готелю City Lodge Backpackers Окленд - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A05