чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cityscape Hotel

Ayala Access Road, F. Cabahug Street corner H. Cortes, Subangdaku, Mandaue City, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cityscape Hotel Себу - Танцювальна зала Cityscape Hotel Себу - Танцювальна зала Cityscape Hotel Себу - Ванна кімната Cityscape Hotel Себу - Ванна кімната Cityscape Hotel Себу - Вітальня Cityscape Hotel Себу - Вітальня Cityscape Hotel Себу - Вітальня Cityscape Hotel Себу - Інтер’єр готелю Cityscape Hotel Себу - Басейн Cityscape Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Cityscape Hotel Себу - Місця відпочинку та розваги Cityscape Hotel Себу - Ресторан Cityscape Hotel Себу - Ресторан Cityscape Hotel Себу - Ресторан Cityscape Hotel Себу - Ресторан Cityscape Hotel Себу - Ресторан
Cityscape Hotel Себу - Спа-центр Cityscape Hotel Себу - Ресторан Cityscape Hotel Себу - Ресторан Cityscape Hotel Себу - Ресторан Cityscape Hotel Себу - Вхід Cityscape Hotel Себу - Басейн Cityscape Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Cityscape Hotel Себу - Вітальня Cityscape Hotel Себу - Вітальня Cityscape Hotel Себу - Вітальня Cityscape Hotel Себу - Вітальня Cityscape Hotel Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 93
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 211 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (211)
Відсортувати за:
Catherine C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 2 лютого 2015 р.
Nice

location,food,staff
10
Great and we will be coming back
Catherine C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 1 лютого 2015 р.
Excellent

Food,staff, location
10
I will definitely come back.thank you.we had a wonderful stay.
Catherine C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 31 січня 2015 р.
Feels like home!

Friendly staff, location, food
10
Feels like home! My kids love it and so do I!
Hedinn S. Індивідуальний мандрівник Iceland, 30 січня 2015 р.
clean but bad

clean room,
4,3
Catherine C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 січня 2015 р.
Amazing stay!

friendly staff,food, location
10
i will come back here definitely!
Catherine C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 27 січня 2015 р.
Excellent!`

Friendly staff, Location. food is affordable
10
I will be coming back over and over again
Catherine C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 26 січня 2015 р.
I will definitely come back!

friendly staff, food, location
10
As always its warm and perfect!
Michael M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 16 вересня 2014 р.
lousy location

nice pillows
6
I rather sleep at the airport terminal than return to this hotel!
Joseph D. Поїздка вдвох Australia, 15 травня 2014 р.
good

location service
6
It was okay the staff don't speak much english
Richard B. Ділова поїздка United Kingdom, 11 жовтня 2013 р.
Not to be repeated

I cannot think of any
3,3
The hotel looks far nicer from the outside; when you enter you receive a good welcome but from that point on it tends to disappoint in every department.The food menu is all fatty foods with no salads so you have to head out if you want something healthy which i did. You do that and you have to meander the dirty roads as there are few pavements but thats the same throughout Mandaue sadly. I only stayed here because other local hotels were full. I will not repeat that mistake.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cityscape Hotel СебуCityscape Hotel Себу - Танцювальна залаCityscape Hotel Себу - Танцювальна залаCityscape Hotel Себу - Ванна кімнатаCityscape Hotel Себу - Ванна кімнатаCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - Інтер’єр готелюCityscape Hotel Себу - БасейнCityscape Hotel Себу - Паб/Коктейль-барCityscape Hotel Себу - Місця відпочинку та розвагиCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - Спа-центрCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - ВхідCityscape Hotel Себу - БасейнCityscape Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Cityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - Ванна кімнатаCityscape Hotel Себу - Ванна кімнатаCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - РесторанCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - ВітальняCityscape Hotel Себу - Ванна кімнатаCityscape Hotel Себу - ФойєCityscape Hotel Себу - Басейн


AS-AGWEB-3B03