чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Денпасар, Балі, Індонезія 80226 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cityzen Renon Hotel Балі - Зручності Cityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімната Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Зручності Cityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімната Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Денпасар Кількість номерів: 8
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 65 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
6,6
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (65)
Відсортувати за:
Karolina L. Поїздка вдвох Poland, 21 лютого 2013 р.
wspaniała obsługa

obsługa, czystość,
8,7
Hotel znajduje sie w spokojnej czesci Denpasar, ok 20 min pieszo od Muzeum i Taman Puputan Badung.( taksówką szybciej) Obsługa hotelu jest wspaniała, życzliwa i bardzo pomocna,czuliśmy się jak w domu. Pokoj lśnił czystością i był ogromny. wifi szybkie, okolica spokojna ,w pobliżu kilka fajnych i tanich knajpek z pysznym jedzeniem oraz SPA w bardzo okazyjnej cenie. zdecydowanie zatrzymalibyśmy się tutaj ponownie.
Alison B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 29 червня 2014 р.
Efficient but needs work

Cable TV, close to monument
6
I stayed at Cityzen Renon as it was within a few km of the Bali Arts Festival. The room was equipped well with cable TV, refrigerator, and hot water but the paint was peeling off the walls in many places and my towels were old and stained. The water pressure in the shower was sporadic and the hot water did not last long. There is a nice monument/museum a few blocks away and minimal restaurants in the area.
Meilani M. Група Indonesia, 9 червня 2014 р.
Nice room, clean, cheap, i love the room's design!

Clean, cheap, big room
6,3
It's comfortable, i recommend you to this hotel. Tapi beberapa kali listriknya nge,jepret euy..tp langsung dibenerin kok sama petugasnya :)
Shaun H. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 15 травня 2014 р.
A good hotel.

Value , clean , quiet
6,7
A nice hotel. Located in a quiet area. The hotel is fine. The room is very large and comfortable and clean. I would certainly recommend this hotel.
Rudy S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 4 травня 2014 р.
Superb room an bathroom for this price

Bathroom is spacious and clean, Room Very spacious, Price very affordable
7,3
First expression is OMG this is a really small home stay not a hotel, very easy check in. After I receive my key go to my room, I surprised... the room is tidy and so spacious, and I found the bathroom is very nice for its price. My experiences for budget hotel this one is the best. I will come back again.. if my basic need is only taking a bath , good sleep..
Luise J. Індивідуальний мандрівник Denmark, 23 квітня 2014 р.
Very helpful staff, nice clean room, peaceful

Very helpful staff, nice clean room, peaceful
8,7
I chose the hotel mainly because of location close to consulate, so don't know about location to other things. The staff was super friendly and helpful.
Stephen G. Індивідуальний мандрівник United States of America, 22 квітня 2014 р.
Nice Hotel With Large Room

Cost, Room Size/Condition, Staff
8
Timur A. Ділова поїздка Indonesia, 4 березня 2014 р.
a good place to stay, surrounding by residence.

affordable, quiet, clean
7
all is good, i concern only the cable television. sometimes it lost the connection.
Me G. Поїздка вдвох Indonesia, 14 лютого 2014 р.
Clean room, good value money

Clean, English speaking staff & Comfortable bed
8,7
Excellent. Will come back again to stay here. Security around this hotel is excellent too.
Wahyu D. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 30 січня 2014 р.
Just Backpacker Hotel

Just Backpaker Hotel
6,7
Just Backpacker Hotel. Location in central city. Recommended for single,couples or business traveler.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cityzen Renon Hotel БаліCityzen Renon Hotel Балі - ЗручностіCityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімнатаCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ЗручностіCityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімнатаCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B03