Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Денпасар, Балі, Індонезія 80226

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 121 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,8
Розташування
6,8
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (121)
Відсортувати за:
Karolina L. Поїздка вдвох Poland, 21 лютого 2013 р.
wspaniała obsługa

obsługa, czystość,
8,7
Hotel znajduje sie w spokojnej czesci Denpasar, ok 20 min pieszo od Muzeum i Taman Puputan Badung.( taksówką szybciej) Obsługa hotelu jest wspaniała, życzliwa i bardzo pomocna,czuliśmy się jak w domu. Pokoj lśnił czystością i był ogromny. wifi szybkie, okolica spokojna ,w pobliżu kilka fajnych i tanich knajpek z pysznym jedzeniem oraz SPA w bardzo okazyjnej cenie. zdecydowanie zatrzymalibyśmy się tutaj ponownie.
Повідомити про цей вігук
Melissa L. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 6 квітня 2016 р.
need some improvement and standarize
4,7
the double bed room was good, but the single room really bad. the water didn't come out in the middle of the night,the air con little bit hot, the lamp is really dark.
Повідомити про цей вігук
Rudy S. Група Indonesia, 1 квітня 2016 р.
Good price. Spacious room
3,7
This place is good for the one who need place just for take shower, good sleep and travelling around.
Повідомити про цей вігук
Chelsea H. Індивідуальний мандрівник Australia, 10 березня 2016 р.
Great place to stay!
5,7
Nice staff!
Повідомити про цей вігук
Chelsea H. Індивідуальний мандрівник Australia, 7 березня 2016 р.
Great place to stay :)
6,3
Pretty good for Bali, it's clean and the staff are so nice. I'm a solo traveler, and I enjoyed my time here!
Повідомити про цей вігук
Philip B. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 13 січня 2016 р.
Only Useful for One Activity

Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
6,3
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Повідомити про цей вігук
Pierre S. Ділова поїздка Indonesia, 2 листопада 2015 р.
very good value for money. the room was very large

easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
8
Повідомити про цей вігук
Ivana E. Група Indonesia, 25 жовтня 2015 р.
Enak, nyaman, valuable

Comfortable, cheap, good services
8,3
I'm satisfied
Повідомити про цей вігук
Ivana E. Група Indonesia, 25 жовтня 2015 р.
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya

Comfortable, cheap, worthy enough
8
Повідомити про цей вігук
Shannon M. Група United States of America, 19 серпня 2015 р.
Good value hotel close to Thai and other embassies

Good value, Close for visa offices, Quiet
7,3
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Cityzen Renon Hotel БаліCityzen Renon Hotel Балі - ЗручностіCityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімнатаCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ЗручностіCityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімнатаCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A01