Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Денпасар, Балі, Індонезія 80226 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cityzen Renon Hotel Балі - Зручності Cityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімната Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Зручності Cityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімната Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня
Місцезнаходження Денпасар Кількість номерів: 8

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 116 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,8
Розташування
6,8
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (116)
Відсортувати за:
Karolina L. Поїздка вдвох Poland, 21 лютого 2013 р.
wspaniała obsługa

obsługa, czystość,
8,7
Hotel znajduje sie w spokojnej czesci Denpasar, ok 20 min pieszo od Muzeum i Taman Puputan Badung.( taksówką szybciej) Obsługa hotelu jest wspaniała, życzliwa i bardzo pomocna,czuliśmy się jak w domu. Pokoj lśnił czystością i był ogromny. wifi szybkie, okolica spokojna ,w pobliżu kilka fajnych i tanich knajpek z pysznym jedzeniem oraz SPA w bardzo okazyjnej cenie. zdecydowanie zatrzymalibyśmy się tutaj ponownie.
Повідомити про цей вігук
Philip B. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 13 січня 2016 р.
Only Useful for One Activity

Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
6,3
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Повідомити про цей вігук
Pierre S. Ділова поїздка Indonesia, 2 листопада 2015 р.
very good value for money. the room was very large

easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
8
Повідомити про цей вігук
Ivana E. Група Indonesia, 25 жовтня 2015 р.
Enak, nyaman, valuable

Comfortable, cheap, good services
8,3
I'm satisfied
Повідомити про цей вігук
Ivana E. Група Indonesia, 25 жовтня 2015 р.
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya

Comfortable, cheap, worthy enough
8
Повідомити про цей вігук
Shannon M. Група United States of America, 19 серпня 2015 р.
Good value hotel close to Thai and other embassies

Good value, Close for visa offices, Quiet
7,3
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Повідомити про цей вігук
Nyoman N. Ділова поїздка Indonesia, 30 липня 2015 р.
big room and value for money

price, big room and cleanliness
7,3
Nice stay and will be back
Повідомити про цей вігук
Goh S. Поїздка вдвох Malaysia, 12 липня 2015 р.
short convenient stay

city centre, spacious, safe
7,3
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Повідомити про цей вігук
Henno V. Поїздка вдвох Netherlands, 5 липня 2015 р.
Awesome stay!

modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
10
in one word awesome!
Повідомити про цей вігук
Claude G. Поїздка вдвох France, 30 квітня 2015 р.
very nice hotel for his category

comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
9
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cityzen Renon Hotel БаліCityzen Renon Hotel Балі - ЗручностіCityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімнатаCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ЗручностіCityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімнатаCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02