Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Денпасар, Балі, Індонезія 80226 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cityzen Renon Hotel Балі - Зручності Cityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімната Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Зручності Cityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімната Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелю Cityzen Renon Hotel Балі - Вітальня Cityzen Renon Hotel Балі - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Денпасар Кількість номерів: 8
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,8
Розташування
6,8
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (105)
Відсортувати за:
Karolina L. Поїздка вдвох Poland, 21 лютого 2013 р.
wspaniała obsługa

obsługa, czystość,
8,7
Hotel znajduje sie w spokojnej czesci Denpasar, ok 20 min pieszo od Muzeum i Taman Puputan Badung.( taksówką szybciej) Obsługa hotelu jest wspaniała, życzliwa i bardzo pomocna,czuliśmy się jak w domu. Pokoj lśnił czystością i był ogromny. wifi szybkie, okolica spokojna ,w pobliżu kilka fajnych i tanich knajpek z pysznym jedzeniem oraz SPA w bardzo okazyjnej cenie. zdecydowanie zatrzymalibyśmy się tutaj ponownie.
Повідомити про цей вігук
Nyoman N. Ділова поїздка Indonesia, 30 липня 2015 р.
big room and value for money

price, big room and cleanliness
7,3
Nice stay and will be back
Повідомити про цей вігук
Henno V. Поїздка вдвох Netherlands, 5 липня 2015 р.
Awesome stay!

modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
10
in one word awesome!
Повідомити про цей вігук
Claude G. Поїздка вдвох France, 30 квітня 2015 р.
very nice hotel for his category

comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
9
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Повідомити про цей вігук
Heikki M. Індивідуальний мандрівник Finland, 17 січня 2015 р.
A week at Renon

Helpful staff. Close to the Thai consulate. Near some good local restaurants.
7,3
Basic room standard. Very nice and helpful staff. Descent wifi.
Повідомити про цей вігук
Casey B. Поїздка вдвох United States of America, 15 січня 2015 р.
Cityzen hotel

great really helpful staff, found. My lost iPad and helped me make copies for the Thai Consulate visa. This is the place if you need to do your thai visa.
10
staff super-friendly and helpful. Just perfect for getting the Thai visa, the Consulate is 350 meters diwn the street.
Повідомити про цей вігук
Eni S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 9 грудня 2014 р.
1star hotel and far from tourism destination

quiet clean, big room and comfort bed. But very far from airport and tourism destination.
6,3
We have walk abt 300m from the main road to reach the hotel. The environment along the way quiet dark.
Повідомити про цей вігук
Hyfa S. Ділова поїздка Indonesia, 20 листопада 2014 р.
Comfort hotel

Clean, comfortable, and very quiet
7,7
Повідомити про цей вігук
Ashton J. Поїздка вдвох United Kingdom, 20 жовтня 2014 р.
Friendly hotel away from the hustle and bustle

Friendly staff, Central Location
8,3
We really enjoyed our stay at the Cityzen Renon, free internet, friendly staff with good local knowledge, close walk to Balinese restaurants and the bank. Good central location so a choice of either party Kuta or sleepy Sanur. We rented scooters from the hotel and travelled the island, we also took a taxi tour which was 10 hours of either the east side or west side with any added stops you like. All in all a good experience, shown by the fact that we extended our stay.
Повідомити про цей вігук
Felipe F. Індивідуальний мандрівник Japan, 26 вересня 2014 р.
Highly Recommended

Staff performance, support and hotel location
9,7
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cityzen Renon Hotel БаліCityzen Renon Hotel Балі - ЗручностіCityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімнатаCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ЗручностіCityzen Renon Hotel Балі - Ванна кімнатаCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Інтер’єр готелюCityzen Renon Hotel Балі - ВітальняCityzen Renon Hotel Балі - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06