Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Котай, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Макао - Номер Люкс Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімната Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімната Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вхід Conrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - Рецепція Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес Центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-зал Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - План поверхів Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фойє Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центр
Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-зал Conrad Macao-Cotai Central Макао - Паб/Коктейль-бар Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Танцювальна зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-зал Conrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес Центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Танцювальна зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімната Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фойє
Місцезнаходження Taipa / Котай Кількість номерів: 636
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,9

із 1007 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
8,8
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,3
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (1007)
Відсортувати за:
Hui C. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 18 травня 2015 р.
Comfortable, Clean & Friendly

Comfortable, Clean & Friendly
9,3
The room is clean & comfortable. The staff is friendly & helpful.
Yuen Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 17 травня 2015 р.
room to improve

clean and tidy,good location
8,7
Providing recharging devices in guest room for mobile phone is so common even in China. This 5stars hotel can only offer recharging services at their front desk! I had to leave my phone instead of just the battery for recharging.
Jia W. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 6 травня 2015 р.
Worth the price

comfortable,cleaniness, friendly staff
9
very satisfied
Chi C. Група Hong Kong, 1 травня 2015 р.
nice hotel

room
9
Abigail H. Група United Kingdom, 1 травня 2015 р.
customer service

front desk staff Owen
9,3
Fantastic
Ting Y. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 30 квітня 2015 р.
Good service

check in. spa. tidiness
9,7
Enjoyable
Jeff H. Поїздка вдвох Hong Kong, 20 квітня 2015 р.
The warmest and most caring hotel and staff

Caring staff, perfect and clean room, convenient
10
I have requested non-smoking room for my preganent wife, the staff and concierge manager has taken extra care of us since check-in until entering our room, we felt warm and being cared. It was a wonderful and lucky stay in this hotel (won a bit at casino LOL). We will definitely bring our daughter back to this hotel in the future!
Zoltan S. Поїздка вдвох Hungary, 11 квітня 2015 р.
Very elegant hotel

elegant, quiet, upmarket
9
Shoichiro G. Поїздка вдвох Japan, 30 березня 2015 р.
Excellent

Service, Room, all good.
10
Ophelia C. Сім"я з малими дітьми Singapore, 27 березня 2015 р.
Excellent service!! Fantastic rooms!!

Excellent service by front desk staff, Aisha. Spacious & clean rooms. Good location.
9,3
A very pleasant & happy stay at Conrad. Front desk staff, Aisha, knew I was ill & took the initiative to call & ask if I needed any other assistance, brought up more bottles of mineral water for me. As I had a toddler along, she also ensure the milk bottle steriliser & warmer was sent to my room. Over the 3 days stay, welcome gift packs & surprises were delivered to my room specially for my daughter. As I had another room for my parents & sisters, she also made sure there were extra sets of bedroom slippers & bedroom coat sent up as well. All I can say we all had a great experience at Conrad Macau! Another

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Conrad Macao-Cotai Central МакаоConrad Macao-Cotai Central Макао - Номер ЛюксConrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімнатаConrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімнатаConrad Macao-Cotai Central Макао - ВхідConrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - РецепціяConrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес ЦентрConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - План поверхівConrad Macao-Cotai Central Макао - ФойєConrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - Паб/Коктейль-барConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Танцювальна залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес ЦентрConrad Macao-Cotai Central Макао - Танцювальна залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімнатаConrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - ФойєConrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімнатаConrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес ЦентрConrad Macao-Cotai Central Макао - ФойєConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - Басейн


AM-AGWEB-4D03