Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Котай, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Макао - Номер Люкс Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімната Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімната Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вхід Conrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - Рецепція Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес Центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-зал Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - План поверхів Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фойє Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центр
Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-зал Conrad Macao-Cotai Central Макао - Паб/Коктейль-бар Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Танцювальна зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-зал Conrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес Центр Conrad Macao-Cotai Central Макао - Танцювальна зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімната Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вітальня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фойє
Місцезнаходження Taipa / Котай Кількість номерів: 636
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,5
Розташування
8,8
Робота персоналу:
9,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,3
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (1033)
Відсортувати за:
Ho O. Поїздка вдвох Hong Kong, 30 червня 2015 р.
My first time staying in Conrad, gorgeous!

Good staff, comfortable room and nice location
8,7
Very nice and spacious room. Good staffs there
Veron O. Поїздка вдвох Singapore, 27 червня 2015 р.
Excellent Services from Elvis Wen

Staff are well trained
7
Appreciated it of Elvis services that he had assisted us a lot of help during our stay. He is a well trained staff from Conrad Macau. He helped us to locate the room that we wanted to stay in besides that he also arranged a cake for our anniversary. Thanks Elvis, please keep it up the good job.
Ming T. Поїздка вдвох Hong Kong, 17 червня 2015 р.
Very nice hotel in Macau

Good location, perfect room, nice service
9,3
The conrad macao is a very nice hotel with very good location, nice staff and perfect room. The most important thing is that it is not as crowded as the galaxy or the venetian. The overall environment is good, it's highly recommended!
Sharlene R. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 15 червня 2015 р.
Highly recommended hotel

Location, value for money & very friendly and helpful staff
9,3
Our stay was very pleasant. Helpful & friendly hotel staff made our stay very enjoyable. Would definitely book our next stay there again.
Joan H. Група Singapore, 12 червня 2015 р.
Amazing service in a hotel that pampers its

Service, comfortable room, location
10
We felt welcome the moment we stepped into the hotel and never ceased to be amazed by the staff there. The rooms were very clean and comfortable. We didn't want to leave the hotel! Keep up the fabulous work!
Jin Z. Сім"я з малими дітьми Australia, 10 червня 2015 р.
excellent hotel

room size, staff performance
9,7
stayed two nights with my 4 years daughter. very impressed with this hotel although we had some problem with our neighbour due to the noise they made. but finally we solved the problem.hotel rooms are clean and huge. staffs always helpful and polite. shopping centre and food court in the same complex of hotel, very convenience.will come back again.
Mimi T. Група Philippines, 5 червня 2015 р.
Conrad Hotel Experience

Very convenient, not crowded and very clean
9,7
I'd give this hotel a perfect 10. Rooms are very clean and size is comfortable. Had a great stay in this hotel. Will definitely go back.
Wai M. Поїздка вдвох Malaysia, 1 червня 2015 р.
Spacious Room at the heart of Cotai Central

Big Room, Nice Surroundings, Friendly Staff
9,7
Too good to be true it's like a wonderland. Big rooms and well maintained. Will definitely return again.
Puihei S. Поїздка вдвох Hong Kong, 28 травня 2015 р.
Nice Room

Convenient Location,Spacious Room,Nice Staff
8
Very pleasant stay!
Dong G. Ділова поїздка Canada, 27 травня 2015 р.
nice!

free update
10

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Conrad Macao-Cotai Central МакаоConrad Macao-Cotai Central Макао - Номер ЛюксConrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімнатаConrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімнатаConrad Macao-Cotai Central Макао - ВхідConrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - РецепціяConrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес ЦентрConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - План поверхівConrad Macao-Cotai Central Макао - ФойєConrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - Паб/Коктейль-барConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Танцювальна залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес ЦентрConrad Macao-Cotai Central Макао - Танцювальна залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімнатаConrad Macao-Cotai Central Макао - ВітальняConrad Macao-Cotai Central Макао - ФойєConrad Macao-Cotai Central Макао - Зовнішній вид готелю Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ванна кімнатаConrad Macao-Cotai Central Макао - Бізнес ЦентрConrad Macao-Cotai Central Макао - ФойєConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - Спа-центрConrad Macao-Cotai Central Макао - Фітнес-залConrad Macao-Cotai Central Макао - БасейнConrad Macao-Cotai Central Макао - Номер Люкс


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06