Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cool Sea House

162/126-127 Phang Muang Sai Kor Road, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 154 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,2
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (154)
Відсортувати за:
Veronika U. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 березня 2016 р.
Плохой отель
2,7
Этот отель спасает только цена за номер. Отель состоит из 5 этажей, с крутой лестницей вместо лифта. Подниматься на последний этаж с багажем по жаре это настоящее испытание. Постельное белье и полотенца все в пятнах. В номерах грязно. Уборка состоит из заправления кровати и выноса мусора, включая ваши вещи, которые горничная сочтёт мусором) Не предусмотрено место для сушки вещей, это очень не удобно. Когда мы приехали в отель в 14.00 нам сказали, что комната не убрана и вообще заселение в 15.00, хотя в комнатах стоят таблички с информацией о том, что заселение в 13.00. У нас в стоимость был включён завтрак, никакого завтрака в отеле нет. Все фото на сайте слишком давно не обновлялись, сейчас там все выглядит намного хуже, особенно ресепшен. Расположение: до моря идти 20-25 минут. До Джанг Цейлона 15 минут. Рядом есть недорогие тайские кафе, выгодные пункты обмена валюты. Я бы посоветовала выбирать этот отель если вы ищите наиболее дешёвый вариант. Если вы не требовательны к бытовым условиям и мало времени проводите в отеле, этот вариант можно рассмотреть.
Повідомити про цей вігук
Dyu D. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 7 січня 2014 р.
Отличный отель за свои деньги

Чисто,уютно, дружелюбно
10
Очень приветливый персонал. Хозяйка отеля каждый день нашему ребенку дарила то подарочки,то бесплатно угощала фруктами.Отель небольшой все по семейному и очень уютно. В этом же отеле есть прокат байков. Рядом с отелем Джангцейлон.
Повідомити про цей вігук
Ekaterina E. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 листопада 2013 р.
Нам понравилось

Тихо, хорошие номера, доброжелательный персонал
9,7
Отель нашли не сразу, пришлось немного поплутать. Процедура регистрации прошла быстро, но вот то, что нам пришлось самим тащить свои чемоданы по их узким крутым лесенкам, немного не понравилось. Сначала дали маленький номер на 4 этаже, потом переселили в большой на 2 этаже. Номера новые, есть все для комфортного проживания, уборка каждый день. До моря и Бангла роуд идти минут 20 (если не больше), но нас не напрягало. Неподалеку есть ресторанчик You and Me, где можно вкусно и недорого поесть.
Повідомити про цей вігук
Mikhail M. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 лютого 2013 р.
первый визит в Тайланд - нисколько не пожалел

дружелюбный персонал, чистый номер
8
Больше всего в этом отеле понравился дружелюбный персонал. Коллектив там просто потрясающий. По моей просьбе они помогли мне через знакомых организовать несколько экскурсий, показывали фотки ну и вечерами вели задушевные беседы. Плюс очень удобное расположение - 10 минут пешком от торгового центра Джангцейлон, 15 минут от Бангла-роад.
Повідомити про цей вігук
Abdulla A. Індивідуальний мандрівник Bahrain, 11 квітня 2016 р.
Great staff
4,3
Great and freinedly staff, hotel in renewing process
Повідомити про цей вігук
Simone G. Група Italy, 12 березня 2016 р.
Terrible
2,3
We were 6 people and we booked one room or each for one week. All the rooms were terrible and all filthy. A bathroom was awash due to a loss of water, we said to reception, but the day after they didn't repair it. So we (all 6 people) changed hotel after just one night. We didn't want to ruin our holiday because of a bad and dirty hotel.
Повідомити про цей вігук
Jerome N. Індивідуальний мандрівник Australia, 25 квітня 2014 р.
had a great stay, great staff highly recommended

staff, atmosphere and location
9,3
very pleased with all aspects
Повідомити про цей вігук
Colin J. Поїздка вдвох Australia, 17 березня 2014 р.
excellent place to stay

clean friendly good location
9,3
Повідомити про цей вігук
Catharina M. Поїздка вдвох Philippines, 24 лютого 2014 р.
Not so bad at all

Area
3
nothing special
Повідомити про цей вігук
Chandra K. Поїздка вдвох Indonesia, 12 січня 2014 р.
nice hotel with friendly staff

friendly staff, fast internet, centrally located
8,3
very kind and friendly owner, staffs also friendly but little speaking English. Room is clean, fast internet connection inside room and around hotel area. Good location, centrally located in the heart of Patong area, walking distance to Patong beach at around 15 minutes.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Cool Sea House ПхукетCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - Зовнішній вид готелю Cool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - ВітальняCool Sea House Пхукет - Інтер’єр готелюCool Sea House Пхукет - РецепціяCool Sea House Пхукет - Бізнес ЦентрCool Sea House Пхукет - Інтер’єр готелюCool Sea House Пхукет - РецепціяCool Sea House Пхукет - Бізнес ЦентрCool Sea House Пхукет - ФойєCool Sea House Пхукет - ФойєCool Sea House Пхукет - ФойєCool Sea House Пхукет - СадCool Sea House Пхукет - ВхідCool Sea House Пхукет - ФойєCool Sea House Пхукет - Зовнішній вид готелю Cool Sea House Пхукет - ВхідCool Sea House Пхукет - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01