Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Cordillera Inn

29 Mena Crisologo Street, Vigan City, Ilocos Sur, Таун Пропер, Віган, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Cordillera Inn Віган - Зовнішній вид готелю Cordillera Inn Віган - Оточення Cordillera Inn Віган - Оточення Cordillera Inn Віган - Зовнішній вид готелю Cordillera Inn Віган - Зовнішній вид готелю Cordillera Inn Віган - Їжа та напої Cordillera Inn Віган - Фойє Cordillera Inn Віган - Ресторан Cordillera Inn Віган - Фойє Cordillera Inn Віган - Фойє
Місцезнаходження Таун Пропер Кількість номерів: 25

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,6
Розташування
9,5
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (84)
Відсортувати за:
Arturo P. Група Philippines, 12 червня 2015 р.
Perfect Location & Accommodation!

1. Perfect location: within the famous Calle Crisologo
8
Повідомити про цей вігук
Perla R. Група United States of America, 1 квітня 2015 р.
Restful, after long day sightseeing.

Comfort, location, cleanliness
7,7
Quiet. Good night rest.
Повідомити про цей вігук
Silvestre N. Поїздка вдвох United States of America, 1 квітня 2015 р.
good value and location

location, staff, cleanliness
9,7
Very comfortable, keep in mind the hotel is centrally located, so it gets noisy from late morning to early evening, but quite enough at nights. Excellent location, clean place and attentive staff.
Повідомити про цей вігук
Jeremy J. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 31 березня 2015 р.
Vigan trip

location, cleanliness and staff
9
Great
Повідомити про цей вігук
Erwin O. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 21 лютого 2015 р.
Comfortable, Clean, Smacked right along Crisologo

Cleanliness, Design, Location
8,3
It was awesome. Well, the location was the real booster. The hotel has quite a remarkable design, too.
Повідомити про цей вігук
Pete E. Група United States of America, 21 лютого 2015 р.
Okay !

Friendly atmoshper & staff !
10
It was fine !
Повідомити про цей вігук
Janette B. Група Philippines, 13 січня 2015 р.
Very good accommodation

Great location
8,7
Not enough time to enjoy more
Повідомити про цей вігук
Katrina C. Група Canada, 8 січня 2015 р.
A stay to remember :)

Location, friendly staff, comfort
8,3
It was really great considering the fact that is it right at Crisologo street. Close to everything.
Повідомити про цей вігук
Maria V. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 8 січня 2015 р.
Great Location

Perfect location, friendly staff, clean and comfortable
8
Our stay at Cordillera Inn was pleasant. We've been to this hotel before and we think we will stay here every time we visit Vigan. We like that it is located the main street that defines Vigan, we appreciate that the hotel staff are friendly and accommodating. The hotel itself is clean and our stay was comfortable. There were a lot of outlets for all our electronic gadgets inside the room. Easy and efficient check in and check out through Agoda.
Повідомити про цей вігук
Michael D. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 січня 2015 р.
Home away from home

Value for money, good location, good staff
9,3
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Cordillera Inn ВіганCordillera Inn Віган - Зовнішній вид готелю Cordillera Inn Віган - ОточенняCordillera Inn Віган - ОточенняCordillera Inn Віган - Зовнішній вид готелю Cordillera Inn Віган - Зовнішній вид готелю Cordillera Inn Віган - Їжа та напоїCordillera Inn Віган - ФойєCordillera Inn Віган - РесторанCordillera Inn Віган - ФойєCordillera Inn Віган - Фойє


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04