Повернутися до інфо готелю

Дуже хороший 8,0
базуючись на 449 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 449 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,4
  • Зручності 8,3
  • Розташування 9,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість: 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,9

Myk R. з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Weekend away
Excellent, friendly, helpful staff always make stays at the CHW a pleasure. Some issues this visit with a toilet cistern that kept filling up and a bathroom extractor fan that didn't work. Both items reported to Reception who apologised and took note so hopefully fixed for the next guests
Переглянуто 27 червня 2016

Maree G. з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Great value and location
Perfect if you want a hotel but on a bit of a budget. Really close to everything and staff were super helpful.
Переглянуто 20 червня 2016

Nick O. з Нова Зеландія
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
CQ Comfort
.
Переглянуто 31 травня 2016

Dale G. з Нова Зеландія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Good location and clean hotel
We enjoyed our overnight stay here this week and the price per night is very reasonable. We were also given two free breakfasts. Staff were friendly as well. Will stay with them again when I'm back in Windy Welly.
Переглянуто 27 травня 2016

Stephen D. з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
We Always Look Forward to Staying Here
Brilliant staff, fab accommodation, excellent location.
Переглянуто 25 травня 2016

Jenny T. з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Location & Shopping
Very strategic located at the Cuba street with eatery and shops surrounding
Переглянуто 23 травня 2016

Jenny T. з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Location & convenient
Very good staying in this hotel
Переглянуто 23 травня 2016

Debbie I. з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Comfort
Didn't really enjoy the restaurant. Told blue warahau for the fish....it was monkfish also pesto left off dish. Otherwise enjoyed our stay although a fridge would have been nice seeing as we were 3 night.
Переглянуто 22 травня 2016

Lyudmila S. з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Травень 2016 р.
Fine stay at CQ Comfort Hotel
I liked the room very much. It was clean and quiet, and there was a selection of coffee and tea in the room, as well as a nice kettle, and a good shower. The staff is also very friendly. Thank you!
Переглянуто 21 травня 2016

Gary M. з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Excellent location, reasonably priced.
Travelers could do no better than CQ for the price and amenities. Well satisfied.
Переглянуто 20 травня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: