Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Crosswinds Ocean Hotel

3993 Airport Baclaran, Пасай на території аеропорту, Маніла, Філіппіни 1702 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня
Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня Crosswinds Ocean Hotel Маніла - Вітальня
Місцезнаходження Пасай на території аеропорту Кількість номерів: 60
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Вище середнього
Ціна-якість:
6,0
Розташування
6,9
Робота персоналу:
6,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,2
Комфортність номерів/Стандарт:
5,4
Страви/Організація харчування:
5,0
Усі відгуки (257)
Відсортувати за:
Irina S. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 14 грудня 2014 р.
отель рядом с аэропортом

трансфер от отеля до аэропорта
6,7
Вместо заказанного номера с двумя кроватями нам предоставили на троих номер с балконом и окном, но с одной кроватью. Но это был вроде делюкс. Самое главное в отеле бесплатный трансфер до любого терминала. Мы в нем останавливаемся третий раз. Для ночевки между перелетами супер. Но заказывали трансфер от аэропорта , его не было.
Повідомити про цей вігук
Grigory D. Сім"я з малими дітьми Russia, 5 травня 2013 р.
Дешево и сердито

Интернет,массаж возле гостиницы за 200 песо,близость аэропорта
6
Повідомити про цей вігук
Elena S. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 лютого 2013 р.
Хорошее расположение

Близко от аэропорта
6,7
Ночевали две ночи транзитом. Преимущества отеля в близости к аэропорту. Ночью ресепшн работает. Таксисты адрес знают. Номера очень-очень простенькие, в номере не было даже шкафа. Только для переночевать. Можно оставить вещи, но услуга платная 100 песо за день. Если оставляешь вещи надолго, можно сторговаться дешевле. С нас за 17 дней взяли 1000. Есть бесплатный трансфер в аэропорт, но только с 6:30 до 12:30. Из аэропорта такси брали по фиксированному прайсу 330 песо, обратно по счетчику вышло 82 песо.
Повідомити про цей вігук
Gankova O. Поїздка вдвох Russia, 25 грудня 2012 р.
Отвратительные номера

Их нет
2
Это ужасный отель.Цена совершенно не соответствует качеству! Ночевали там только ночь, мне очень жаль тех денег, что мы заплатили. Окон нет. Стенки очень тонкие(проснулась среди ночи оттого,что какая то мадам стонала. В ванной комнате валялись дохлые тараканы. Даже показалось, что белье не меняют. В общем,я бы не советовала останавливаться в этом отеле,даже на одну ночь!!!!
Повідомити про цей вігук
Vladimir R. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2012 р.
Близко к аэропорту, быстрое обслуживание

Рядом с аэропортом, просторный и чистый номер.
8,3
Встретили на пороге, быстро поселили, вещи занесли. До утра перекусить негде.
Hotel Feature Tip: Удобен для транзита в аэропорт.
Повідомити про цей вігук
Natalia S. Сім"я з малими дітьми Russia, 25 вересня 2012 р.
отличное расположение.

5-10 минут от аэропорта на такси.
8,3
Отлично для транзита на одну ночь.Очень удобный завтрак на 1-ом этаже.Но кровати очень жесткие , даже подушки какие-то квадратные и твердые.
Повідомити про цей вігук
Steinar S. Індивідуальний мандрівник Norway, 27 липня 2015 р.
Emergency hotel

Near airpport, balcony.
3,7
Food is limited dishes and local dishes only, brakfast is not eatable. The trafick outside is noisy 24/7, it is only a poor fitted plywood door to the balcony it do not stop cockroaches from enter the room or stopp any noise from the street, toilet do not flash and no toilet paper. When I was 10 years old we make cabin like this for play.
Повідомити про цей вігук
Joseph R. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 16 червня 2015 р.
My stay at the Crosswinds Ocean Hotel

location immediate shops, taxi access
8
my stay at this hotel was okay
Повідомити про цей вігук
Erik M. Індивідуальний мандрівник Australia, 7 квітня 2015 р.
last time

close to airport
3
i have stayed here a lot in the past. it was really cheap before but ive been noticing the price go up a bit. i will now start to check out other places close by the airport. i used to put up with the discomfort but with the price increasing i dont think its worth it
Повідомити про цей вігук
Erwin P. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 березня 2015 р.
Not worth the money

Location, room size, wifi connection
3
Just so. The hotel was old the food was not good at all and worst when we had our room clean we lost a pack of junk food. No trash can inside the room and no complimentary water or coffee to think the room was quite expensive for an old establishment. I will not recommen. This hotel
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Crosswinds Ocean Hotel МанілаCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ВітальняCrosswinds Ocean Hotel Маніла - Буфет/КафеCrosswinds Ocean Hotel Маніла - Ванна кімнатаCrosswinds Ocean Hotel Маніла - Ванна кімнатаCrosswinds Ocean Hotel Маніла - Ванна кімнатаCrosswinds Ocean Hotel Маніла - Ванна кімнатаCrosswinds Ocean Hotel Маніла - ФойєCrosswinds Ocean Hotel Маніла - МагазиниCrosswinds Ocean Hotel Маніла - Бізнес ЦентрCrosswinds Ocean Hotel Маніла - МагазиниCrosswinds Ocean Hotel Маніла - МагазиниCrosswinds Ocean Hotel Маніла - РецепціяCrosswinds Ocean Hotel Маніла - Фойє


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04